Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye vs Hırvatistan Starcraft 2 milli maçı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu akşam Türkiye saati ile 22.00'da Hırvatistanla grup maçımızı yapacağız. Listedeki oyuncuların maç saati battle nette olmaları gerekmektedir. Eğer rakibimiz itiraz etmesse maçları streamleyebiliriz.

BeeswaX
darkswarm
Sleeep
Spartacus
Tempest
Tt.darvin
Tt.SuGoSu
Mesaj tarihi:
nerde eski özen ,nerde eski heves...

kaptan bu ne böyle rakip hakkında bilgi yokmu.istatistikler, yorumlar,kadrolar pek bi özensiz davrınmışın :(

eski kaptanımızı(oyman) geri istiyoruz =D
Mesaj tarihi:
Hırvatistan çok unknown bir takım , kadroları sürekli değişiyor haklarında fazla bir bilgi edinebilmiş değiliz şuan itibariyle. Önemli bir maç yenilirsek işimiz bitiyor.
Mesaj tarihi:
2v2 ye önem göstermemiz gerekio bu maçta. rakibi tanımıyoruz, 2-2 lik score durumunda 2v2 yi kazanmamız şart olabilir.

önerim:

darvin-beeswax ikilisi.

1v1 icinde

tempest-spartacus
beeswax
sugosu-sleep
darkswarm
Mesaj tarihi:
kimsenin kadrodan cıkardıgını düşünmüyorum seni. belkide kayıt yaptırmamışındır o yüzden ismin gözükmüo olabilir,oyman duruma bi açıklama yapar en kısa sürede.
Mesaj tarihi:
Ben kimseyi çıkartmadım pentagramdan devir aldığımda memphisle , fevax kadroda değildi. Bu oyuncuları tekrar kadroya bu turnuva bitine kadar dahil edemiyoruz.
Mesaj tarihi:
israil maçı konusunda benim yapabileceğim birşey yoktu. İsrailliler clanbase'deki en üst admine kadar gidip maçın streamlenmemesi konusunda başvurmuşlar ve bu konuda onay almışlardı. Serverdaki adminde bu konuda uyarıda bulundu.
Mesaj tarihi:
7'de 15 yıllık arkadaşımı askere yollıcaz konvoy muhabbetleri 10-11 gibi gelirim ama oynamıcak gibi sayın beni telden bilgi veririm sana oyman reyis duruma göre gelip gelemicemi.
  • Yeni Oluştur...