s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben oradan vermeye kalkmıştım siparişimi ilk olarak. ama "ülkenize bu ürünü yollamıyoruz" diyor amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Amazondan türkiye`ye oyun gelmiyo gümrükle ilgili bi sorundu sanırım[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben 9 gün önce daoc siparisi verdim geldi bugün adres bölümüne normal adres yazıp sonuna turkey yazdim country ede germany dedim geldi[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 evet amazon uk den baya bır oyun getırttım bu sıstemle.ama 1 ay da geldıgıde oluyor 1 haftada da.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 valla biraz riskli bence...[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 risk 0 dıyebılırım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Hayır nukem, 1. sı su ana kadar sıparıs ettıgım tum oyunlar geldı. 2. sı bır keresınde 21 gunu gectıgı ıcın mail atmıstım adamlar para ıadesı yaptı ve 6 poundluk ındırım cekı yolladılar.Ama oyun 23. gun geldı :) (belese gelmıs oldu) 10 larca oyun getırdım hem play station 2 ıcın hemde pc ıcın.Bazısı 1 ayda,bazısı 1 haftada elımde oluyordu. Amazonun ustune sıte tanımam.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 11 May 2003 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bu bedava dediğin para vermeden mi gelio yoksa başka bişi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 aslında bedava değil. 29.99 olan fiyatta $20 indirim var. 9.99'a geliyor yani. shipping hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bildigim kadari ile zaten amazonda beklemeyi kabul ederseniz shipping ucretsiz; ama amerika icin bile 9 gun civari bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Sufi, 12 May 2003 01:28 tarihinde demiş ki: aslında bedava değil. 29.99 olan fiyatta $20 indirim var. 9.99'a geliyor yani. shipping hariç. $10 da mail-in-rebate var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Amazon bir ara cok fena fağıtmıştı. Ben burada 20 gün beklediğimi biliyorum, hatta bir kerede amazonuk den 2 day shipping yaptım iki haftada geldi özür mektubuyla. Bu arada kitap alırken double check edin, amazonda 40$ olan kitap amazonuk de daha ucuz olabiliyo enteresan yani. Neyse bu aralar düzeldi ama. Ayda bir siparişim mutlaka oluyo benim. 5 günde geliyo paket kapıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Benımde ayda 1 sıparısım var ama hıc 5 gunde geldıgı olmadı,onlarca urun aldım sadece 1 kere tam 1 haftada geldı,dıgerlerı genelde 3 hafta[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: Sufi, 12 May 2003 01:28 tarihinde demiş ki: aslında bedava değil. 29.99 olan fiyatta $20 indirim var. 9.99'a geliyor yani. shipping hariç. Tamam işte bedava. Kutu ile 1 aylık erişim kazanıyorsun onun fiyatı da o fiyata denk geliyo zaten bildiğim kadarıyla.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bedava olayı o şekilde değil, sensei kankam tam anlatmamış olayı :) Şimdi alıyorsun mesela 10 dolar, faturanın üstünde bir adres var, faturayı o adrese postalıyosun onlarda sana 10 dolarını geri veriyor. Bu olaya mail in rebate deniliniyor. Tabi bu geri ödeme olayı 3 ay kadar zaman alabiliyor ayrı mevzu :) Arlooax The Elven Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Nukem_Verite, 15 May 2003 00:29 tarihinde demiş ki: adam amerikada oturuo sim benim amerikadaki arkadaşın evine yolladığım aos 3-4 günde mi ne gelmişti çokta az shipping ödemiştik[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. ok ozaman.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Arlo bildigim kadari ile UK de kitaplarin ucuz olmasinin sebebi adamlarda verginin ya cok dusuk olmasi ya da hic olmamasi. Ben zaten butun ders kitaplarimi ya UK ya da CA dan aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar