Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Gaziantep

SbNN

Öne çıkan mesajlar

That's Show Time .. :) Gazi Antep bu sene Şampiyonlar Ligi Şampiyonu da olur ehueha Real Madride 5 atar :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Nukem cim geçmişe mazi .. Ama allah bilir alırsınız maçı çünkü top yuvarlaktır ;)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

bence bunu bile tebrik etmek lazım bence 4-0 dan sonra kim olsa bırakır maçı bırakın beşiktaşı butun takımlar bırakır 4-0 dan sonra gerçi bzmkiler e bıraktı gibi bi ara ama 5-10 dakkada toparladılar gene neyse bu maçta yenildik ama olsun ben 4-0 ı 4-3 yapan takıma hiçbişi yapamıyor dedirtmem...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 29 Ağustos 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
olsun yinede aferin. 4-0 dan 4-3 taktir edilmeyecek bir basari degil bence.

ben olsaydim birakirdim yatardim bi kosede falan :)

antep de senin gibiymiş 4-0 olunca yattı 4-3 oldu...[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ?
Sosyal ağlarda paylaş

Macin ilk yarisini izledim ve son dakkilari izledim.
Bizim 2 , GaziAntep'in 1 penaltisi verilmedi. Mustafa midir nedir napio defansta! Ronaldo artik bitmiş tarih olmuş yerine genç bir oyuncu olan Çağdaş gelmeli. Del Bosque'nin bir hatasi yok transfer trafiği böyle yapti ama düzelecek inaniyorum! Bjk kadar şanssiz bir takim yok Okan'in kaçan göllü,sergenin ilk yaridaki pozsiyonu ve İbrahim Akin'in şuttu ilk yarida biraz aşağadan gelse herşey farkli olurdu![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...