SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben cuma diye biliyodum ama bugün fanatikte "29 Ağustos pazar günü Anteple oynayacağı maça dönüm noktası olarak bakan futbolcular..." diye bi yazı var kesin bir bilgisi olan var mı???[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b]
fab Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 pazar günü[signature][hline]mesela beş
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 içine etmeyin şu güzelim forumun yaa.. bu ne biçim topic[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Pazar Şu eylülü sabırsızlıkla bekliyorum kartalım çıksın evinde sahaya bi pınarbaşı yapsak 3 lü çeksek allah allah özlemişim be... bu arada tribünden aldığım haberlere göre kapalı pascal diye bu senede bağrıcakmış yeri geldiğinde =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 boyle durumlarda topıc acılmaz en basıtınden napılır? www.livescore.com a girilip bakılır ne zamanmıs dıye[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ayrıca Maç İzmit İsmetpaşa stadında oynanıcak.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yoq bole bir topic=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu maç Bosque nin taraftara kendini kanıtlaması için önemli bir fırsattır[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Adam 50 yaşına gelcek bjk tribünleri hala pascal diye bağırcak[signature][hline] V ò d à n | ICQ
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Pascal ı BJK teknik direktör bile yapar[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kardeşim bu topic ilerde de kullanılabilecek bi topic. Üzmeyin birbirinizi. Bu arada İstten maça gidecek olan arklar varsa ben ve hill gidioruz. Sanırım trenle felan gitçez. Varsa gelmek isteyn grup halinde gidelim.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Fizban istiyosan sen bu topic'i silme, ligin 2. devresinde biz bunu uplar dewam ederis. racona bak ya hey allahım..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bak işte isteyince ne kadar çözümkar oluyosun. bu arada ikinci yarı kullanamayız. çünkü o Gaziantep Beşiktaş maçı olacak.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 rename ettiririz sorun mu[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya beşiktaşlı kardeşim benim ya! İşte bu ya! hatırlat bidahi görüşmemizde bu çözüm için seni öpiyim.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 her hafta kullanırız her haftanın macı hakkında yorum fln hep de bu topıc ı begenmeyenler baska takımı tutanlar neden acaba ? 3 puan alalım artık 50 kısı tranfer yaptık sımdı kımı oynatacagını bılmıyor kadromuz hakkında bılgı werın ??[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 pazar günü evt tahminimce berabere[signature][hline]sert kal,taviz verme!
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 pazar günü.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bu sefer yenicez artık!!![signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Aera UO SHARD Mod OF Aera Bir zamanlar yaşardık
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 antepte hasan özerle lazarov oynamazsa bjk pek zorlanmaz bence, zaten baya gaz çıkacaklar sahaya.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Tümer Pancu - Sergen Carew çıkacakmış.. ideal 11 bence bu formsuz ahmed hassanla veyselle..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Çüş...Tümer-sergen bir arada...Ulan 2 tane koşmayan adamı kaldırır mı takım?Gerçi geri dörtlü çakılı oynarsa kaldırabilir tabi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 walla gecen hafta tumer gayet ıyı calıstı sahanın en ıyı 2 ısmındne bırıyle alı gunes le beraber bence tabii bbu haftad oyle oynarsa gayet ıyı olur[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 zor maç bjk için berabere biter gibime gelio[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yenersek süper olur. yoksa takım işleri iyice karışacak.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Öne çıkan mesajlar