Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Gaziantep

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içine etmeyin şu güzelim forumun yaa..
bu ne biçim topic[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
Pazar

Şu eylülü sabırsızlıkla bekliyorum
kartalım çıksın evinde sahaya
bi pınarbaşı yapsak
3 lü çeksek

allah allah özlemişim be...

bu arada tribünden aldığım haberlere göre kapalı pascal diye bu senede bağrıcakmış yeri geldiğinde =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Yoq bole bir topic=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
kardeşim bu topic ilerde de kullanılabilecek bi topic. Üzmeyin birbirinizi. Bu arada İstten maça gidecek olan arklar varsa ben ve hill gidioruz. Sanırım trenle felan gitçez. Varsa gelmek isteyn grup halinde gidelim.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
ben paticik falan değilim abi insanım ben
Mesaj tarihi:
Fizban istiyosan sen bu topic'i silme, ligin 2. devresinde biz bunu uplar dewam ederis. racona bak ya hey allahım..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
bak işte isteyince ne kadar çözümkar oluyosun. bu arada ikinci yarı kullanamayız. çünkü o Gaziantep Beşiktaş maçı olacak.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya beşiktaşlı kardeşim benim ya! İşte bu ya! hatırlat bidahi görüşmemizde bu çözüm için seni öpiyim.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
her hafta kullanırız her haftanın macı hakkında yorum fln hep de bu topıc ı begenmeyenler baska takımı tutanlar neden acaba ?
3 puan alalım artık 50 kısı tranfer yaptık sımdı kımı oynatacagını bılmıyor kadromuz hakkında bılgı werın ??[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Mesaj tarihi:
Bu sefer yenicez artık!!![signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

Aera UO SHARD

Mod OF Aera

Bir zamanlar yaşardık
Mesaj tarihi:
Tümer Pancu - Sergen Carew çıkacakmış.. ideal 11 bence bu formsuz ahmed hassanla veyselle..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
walla gecen hafta tumer gayet ıyı calıstı sahanın en ıyı 2 ısmındne bırıyle alı gunes le beraber bence tabii
bbu haftad oyle oynarsa gayet ıyı olur[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...