Vargath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Teee işin başına sürü yönetimine kadar inilebilir.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 orta asyadan gelirlerken kestikleri eti atın eğerine bağlamışlar.. ezile ezile pastırma olmuş
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 köydenki çiftçi tarım kredi kooperetifinden 4-5 aylık dana temin eder. bunu 5-6 ay besiye çeker ve kesim boyutuna ulaşır. daha sonra kesim için tarım ve köy işlerinin mezbahasına satar. mezhaba danayı keser ve kasaplara pazarlar. kasaplar tüm danayı satışa uygun şekilde parçalar, pirzola bonfile gibi. daha sonra restoranın alışverişten sorumlu gurusu kasaptan eti alır ve et soframıza ulaşır. burda illa tarım kredi kooperatifi ve tarım ve köy işleri devreye girmek zorunda değildir. özel tüccarlar ya da ticarethaneler de aynı işi bu şekilde yapabilir.
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 30 küsür yorum içinde tek yararlı yorum bu oldu fistan çok teşekkür ederim ilgine.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bazi seyleri konusmak icin tanidiga gerek yok, git kasaba konus. bence en faydali mesaj bu oldu, hayat dersi.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 haccp diyorsun da biz anlamıyoruz flipper bize bişi anlatmak istiyor
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 işte onun anlaması lazım anlamıyosa o da ben yardımcı olamam Hazard Analysis Critical Control Point
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 adamınbiri said: işte onun anlaması lazım anlamıyosa o da ben yardımcı olamam Hazard Analysis Critical Control Point bunu bilmiyodum, öğrendim şimdi neymiş değilmiş. bahsedebilirim bundan da biraz.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yaptığın şey haccp oluyo zaten senin bir ürünün üretimden,tabağa kadar olan aşamaları pınar gibi büyük şirketler bunu uyguluyo buzağı halinden gelişimi o sırada yediği ürünler aldığı proteinler vitaminler eğer inekse doğurganlığı vs bunun dağıtımı ne gibi araçlarda dağıtım yapıldığı o araçların etin muhafazası konusunda tam donanımlı olup olmadığı sipariş sistemleri restorantlara ulaşımı restorantlarda nasıl saklandığı (etin yanında verilen ürünlerin ayrı ayrı bu şekilde derecelendirilmeside yapılır tabiki)
Öne çıkan mesajlar