jonq Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 TS 3.0 ın üstüne yok şu an. Vent kurulmuş vent kullanırız bizde.. İyiki adamlardan box istedim oyunu hala gelmedi. PTT'in mi rezilliği yoksa adamların mı bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ventin eksikleri olabilir TS3'e gore ancak ses kısıklığı problemi vente özel olması mümkün değil arkadaşlar, 1. ventrillo'da karşınızdakilerin sesini autogain esasına göre dengeleyen sistem var, onu açın bu bir, böylece herkesin sesi otomatikman çok benzer bir seviyeye gelicek. 2. Ventrillo'da overlay desteği var, oyun oynarken kim konuşuyor, hangi channela kim girdi onu oyun oynarken görebiliyorsunuz. (Hayır TS3'de de olabilir, ben görmedim gerçi, Mumble'da bu destek gayet iyi bir şekilde var örneğin) 3. a. Windows 7 ve Vista kullanıcıları, sistem mixerını kullanarak rift ve ventrillo sesini farklı seviyelere ayarlayabilirler 3. b. Oyun ve uygulama ayarlarından da aynı şeyi yapmak mümkün. Rift'in sesi 50% cıvarında bende, Ventrillo'nun inboundu da uygun bir şekilde arttırılabiliyor, böylece en ideal seviyeyi ayarlayabiliyorsunuz. Bunun en iyi çalışması için 1. adımı uygulamanız çok daha iyi bir sonuç almanızı sağlıyor NOT: İnsanların vente girmeme sebebinin vent'in kullanışsız ya da işe yaramaz olması olduğunu hiç sanmıyorum, girmeyenleri suçlamak değil amacım, ama doğruya doğru şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 @Mithat: Yaw ben Kanuni'nin resimleri görmemiştim o ne yahu, bi de utanmadan basarız evi bak filan diyip duruyoruz ne basması abi, Kanuni'den at bi tane mahallenin ortasına nükleer bomba gibi direk, patlatsın gitsin ortalığı. Ahaha beni bi alttaki pokemon gibi evrim geçirmişsin lafı bitirdi yalnız, halen yarılıyorum burda. NOT: Kanuni'ye selam saygı vs, artık forumlarda ne derse destekliyorum, canıma susamadım ben, Kanuni diyosa doğrudur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 narsor said: 1. ventrillo'da karşınızdakilerin sesini autogain esasına göre dengeleyen sistem var, onu açın bu bir, böylece herkesin sesi otomatikman çok benzer bir seviyeye gelicek. ben bunu istiyorum da nerde ki bunun ayarı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 rezil ettiniz beni yeter artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 @YUNUSEMRE: Vent Auto Gain ayarı: 1. Setup, Voice tabı 2. Sağ üstte "Use directx" seçiliyken "SFX"e bas 3. Sound Effects'ten "Compressoréu sol tarafa ekle 4. Compressor'ün ayarlarından: a. Gain: 10 cıvarı b. Attack: 10 c. Release: 500 d. Threshold: -30 e. Ratio: 100 f. Pre Delay: 4 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 süpersin oh ya rahatladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Allah belasını versin 2 haftadir ekran kartini bekliyordum,evde bulamamişlar geri gonderiyorlar Almanyaya :( Oyuna giremedigim 2 haftayami yaniyim,ekran kartına bidaha odeyecegim kargo parasinami yaniyim bilemedim. Bide ptt ye sovuyorlar,adamlar hiçdegilse evde bulamayınca kapının onune birakip gidiyorlar sadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Dark_Soul said: Bide ptt ye sovuyorlar,adamlar hiçdegilse evde bulamayınca kapının onune birakip gidiyorlar sadsadsa Ohaa! Yoksa benim box geldi de birimi aldı gitti o zaman lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 o şekilde bırakıp gitme olayı yok.geldik evde yoktunuz tarzı bi bildirim makbuzu bırakırlar.üzerindede size en yakın ptt şubesine bırakıldığı yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Valla UPS'de benim adima gelen paketi evde o an duran arkadaşa vermiş, soyadı filan hiçbişey tutmuyor, ama esneklik bu işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Esneklik mi? Adresi yanlış okuyup yanlış kapıyı çalıp verse ne olacaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 jonq said: Dark_Soul said: Bide ptt ye sovuyorlar,adamlar hiçdegilse evde bulamayınca kapının onune birakip gidiyorlar sadsadsa Ohaa! Yoksa benim box geldi de birimi aldı gitti o zaman lol ne zaman aldın shoptodan :) ben geçen çarş aldım pazartesi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 tam neliath ı dövücem baska bi def geldi !!!! 30 sn önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yaaa Old Class Grumpies'e kalkan eller daş olur daşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neliath Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Loex said: tam neliath ı dövücem baska bi def geldi !!!! 30 sn önce Devamını da yaz istersen, ondan sonraki 4 seferi :P O zamanlar yakımızda baska bi Defiant yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ahah adam summon olmuş adını duyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neliath Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Haha :D Adımızı öyle kullandırtmayız! PS: Bunu da yaz Leox :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ben bişi demedimki ne oldugunu anlayamıyorum orada birini öldürüyorum biri geliyo beni öldürüyo o geliyo bu gidiyo sen rogue olanmıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bu arada shoptodan gelen ce paketlerden usb çıkmıyor web sitesinde usb yollanan sitelerdede türkiye yok bu iekilde usb almayı başarabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bende geçen çarşamba ( 9 mart ) aldım hala bekliyorum. Kesin PTT dedir dimi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 oturduğun yerde dağıtım yapan ptt ye bi git bence şimdiye kadar çoktan gelmesi lazımdı birde track ettinmi nerde gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 valla ptt ile ilgili bir anımı anlatayım da heycan katsın. lens siparişi verdim e bayden. ptt getirmiş, zili çalmış, annem kim o diyince (en üst katta oturuyoruz), "postanız var gelin alın" diye apartman kapısına bırakıp gitmiş. helal. bi iki sene önce de evde kimse olmadığında posta kutusunun oraya bırakıp gitme durumu olmuştu arkadaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 t2a zamanlarında doyouwantit miydi neydi oradan uo box sipariş etmiştim. bi akşam apartmanın kapısından girdim bi baktım posta kutularının üzerinde bi uo t2a cdsi dik vaziyette bana bakıyor. allahtan yürümemiş dedim aldım. olur yani böyle şeyler. posta kutularının üzerine iyi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sendit den sipariş ettiğim rift bugün gelebildi sonunda :D 15 gün gibi bir sürede geldi artık ptt yüzündenmi orasını bilemicem çünkü shopto dan aldığım oyun 3 iş günü içinde gelince yine ptt getiriyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar