yunusemre Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Iyi de mmo nun keyfi ztn community yle cikar ki tek basina lvl cap e vurmussun tanimadik adamlarla instance, raid, pvp yapmissinla mmo mu bitermis bunlarin hepsini tanidigin bildigin kafa insanlarla yapcaksin oyundan aldigin keyfi 3 e 5 e katlayasiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Erken daha, pvp oturur daha keyifli bir hale gelebilir ileride adamlar çalışıyor gibi gözüküyor şu ana kadar. Belki şöyle bi 10-20 max level insan olsa guildimizde hoş eventler çıkar belli mi olur bunuda bi beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Heh 50 olup game over diyip bırakmak güzelmiş cidden neden para harcıyorsunuz? daha doğrusu neden oyun oynuyorsunuz? Zevk bu olmamalı yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 para harcamiyo iste, oynamis, zevkini almis, daha oynamicak, neyini anlamadiniz, veya neyi savunuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Yok abi anlamamak ya da savunmak değil.Sadece farklı bakış açıları sunuyoruz:) Edit:Bir önceki yorum biraz agır olmuş gibi evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 daha kalmistir, birseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Asfsd yazik ne abi adam kopmus hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Oyun daha 4 martta piyasaya sürüldü.Bugün daha 5. gün beyler.Biraz kendimize gelelim bence ve sabırlı olalım.Kanuni için söylemiyorum bunu istediğini yapar onun parası onun oyun keyfi.Daha 5 günlük oyundan çok fazla şey istiyoruz hepimiz.Biraz vakit geçsin bakalım şöyle en az 200-300k player lvl 50 olsun ondan sonra görücez Trion neler yapacak. PvP de bencede değişmesi gereken şeyler var.Özellikle ranged classların bukadar fazla olmasıyla mlee'lere codex gibi wflerin işkence haline gelmesi mesela.Sabredelim biraz hallolur.Wowdan daha kötü ve daha dengesiz olamaz hiçbir oyunun pvpsi.Bu yüzden pek dert etmiyorum şu anlık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Kaçınılmaz sondu maalesef Kanuni için, O kadar acele etti ki. Gördüm ettim diyor. Daha oyuna ek BİRTANE BİLE dungeon eklenmedi, BOSS gelmedi adam gibi, LORE ilerlemedi ve(hadi headstartı da katayım) oyunun 2. haftası. Tey tey... Guild olmayı maalesef anlayamamışız. Community olmanın getireceği ekstraları es geçmişiz. GG. Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hayatımı artık bard ya da sabo olarak surduruyorum WF'lerde, baktım healer yok, olunce bard oluyorum, bakıyorum yok dmg az, sabo oluyorum, eglenceli is direk :) WF boyle olmali iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne çok şey bekliyo insanlar oyunlardan artık ya adamlarında işi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Rotweiler said: Kaçınılmaz sondu maalesef Kanuni için, O kadar acele etti ki. Gördüm ettim diyor. Daha oyuna ek BİRTANE BİLE dungeon eklenmedi, BOSS gelmedi adam gibi, LORE ilerlemedi ve(hadi headstartı da katayım) oyunun 2. haftası. Tey tey... Guild olmayı maalesef anlayamamışız. Community olmanın getireceği ekstraları es geçmişiz. GG. Allah kolaylık versin. tam uzun bir mesaj yazacaktım ki azmi'nin bu mesajını görünce duraksadım. aferin azmi zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu kadar eski bir mmo cudan, yasi ilerlemis birinden hic beklemiyordum rift deki bu atakligini, e artik ogrenmistir herhalde hardcore luk degil, beraber ama noob luktur onemli olan diye. Valla sasirdim.. 25 yaslarindaki eski ben olsam, Necati gibi firlayip gitmistim eminim,ama bunca yil bana tam tersini ogretti. Gunde 3 -4 saat belki oynayabiliyoruz, lvl 20 lerdeyiz ama DELI EGLENIYORUZ, izin alayim oyun oynayayim diyorum o kadar hosumuza gidiyor. Uzuldum Kanuni, eq2 den sonra bir kere daha oyun oynariz beraber diyordum, yalan oldu galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Barathrum said: PvP de bencede değişmesi gereken şeyler var.Özellikle ranged classların bukadar fazla olmasıyla mlee'lere codex gibi wflerin işkence haline gelmesi mesela.Sabredelim biraz hallolur.Wowdan daha kötü ve daha dengesiz olamaz hiçbir oyunun pvpsi.Bu yüzden pek dert etmiyorum şu anlık.... oyunda melee class mı var ki benim gibi ne olursa olsun range oynamam diyen 3-5 maldan baska?:)uzun lafın kısası classlar ciddi derecede denge istiyor. valla lvl 50 de bayabilir dogrudur sürekli aynı seylerin tekrarlaması falan. ama ne bilim mesela aksam biz 4 kişi 5 defiantla kapıstık baya bi. biz onları gankladık önce sora onlar bizi derken 1 saat eglenceli gecti. hic bisi yapmazsanız bile böle actionlar zevkli olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Sardi o mallardan biride benim :D Champion akar ama codexte gözü yaşlı bakar :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 narsor said: hayatımı artık bard ya da sabo olarak surduruyorum WF'lerde, baktım healer yok, olunce bard oluyorum, bakıyorum yok dmg az, sabo oluyorum, eglenceli is direk :) WF boyle olmali iste wf içinde değiştirilio mu soul yauw oo iyiymiş o. 3. soul'u da alıyım da healer girerim bende belki gerçi mage ne kadar heal layabilirse wf yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 35 level oldum daha rol bile açmadım. deli miyim neyim. ama çok zevk alıyorum arkadaş benim rogue buildından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aquila said: para harcamiyo iste, oynamis, zevkini almis, daha oynamicak, neyini anlamadiniz, veya neyi savunuyosunuz. su 1 amma abartmissiniz ? bazilariniz oyunlarin verdigi hedefleri, bazilarimiz kendi hedeflerini oyunlarda gerceklestirir. nedir bu bir seyler ogretme ve hata yaptigimi soyleyen yazilar nedir bu rage :) sizlere ne oldu anlamadim ki ? community guild diyorsunuz da guild sitesine ne yazmisim bir gorelim : by Scalanova on 28 Feb 2011 08:38 pm akliniza gelen ve gelmeyen her turlu mmo yu oynadim. hic birini uzun sure oynamam. high endi gorurum 3-5 raid girerim ne zamanki rutine bagliyor oyun kacar giderim. demisim ? daha neyi tartisiyoruz ? fantasy bir mmoda uzun sure gecirmem, yeterince gecirdim cunku, alacagim ve verecegi belli. sizlere iyi oyunlar dilerim , ne kadar guzel iste hep beraber egleniyorsunuz ama bilip bilmeden herkesi kendi gozunuzden gormeyin. keyfim buydu bu oyunda, saolsun yaptim bitti gitti. high end manyagi olsam wow oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 İnsanlar seninle de zaman geçirmek istemiş, böyle yapınca üzülmüş, budur olay, kimse ne hakkın var, yapamazsın dememiş. Ayrıca, arkadaşlar, adam kaslı, çok hemde, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Kanuni said: Zor girerim ay sonunda degisik birseyler olmayacaksa bunuda dedim drea :) belki bir seyler degisir sizlerle ne bilim. 2 aya gelirsiniz zaten hep beraber bakariz o zaman tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Maalesef ki(KEŞKE ÖYLE OLSAYDI) kimse rage olmadı. Herkes üzüntüsünü dile getirdi benim gözümde. Siz kimsiniz ki? moduna girmişsin yukarıdaki yazında, polemik(bugünkü çarpık anlamı ile) gerçekten işim değil ama, yada neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 beni tanimiyorsunuz bile, neyin uzuntusu bu yahu :) aman neyse ya hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gönülden sevmiş adamlar seni kırma çocukları. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yunusemre: evet aktif olarak sana biri saldirmadigi ya da sen ona saldirmadigin surece degismene izin veriyor. Heal/mana almak icin icecek icebiliyorsan (potion degil), soul da degistirebiliyorsun, wow'da sadece BF baslamadan hemen once beklerken yapabiliyordun aynı isi, Rift'te daha esnek olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Hah, dun dagin tekinin tepesinde loot bag vardi, guzel loot veriyor, gittim aksam basina torbayi lootluyorum, WF'ye giriyorum, cikinca bi daha lootlayip yine giriyorum WF'ye (bugliydi sanirim, gerci crap veriyodu ama olsun), 3. ya da 4.'den sonra bi bakmisim beni alakasız bi yere teleport etti cikista oyun. Vay bee dedim, GM'ler mi cok cakal, server'mi bugli anlamadim. Ne guzel emiyoduk torbayi :-)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar