Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Old Class Grumpies (Pati Guild) (Sagespire - EN PvP)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uyelik basvurusu yapip guilde invite isteyenler narsor'a whisper atabilir. cevap vermiyorsam battlefrontta ya da PvP'deyimdir, musait olunca donerim, whisper kacirmam, olay bitince geri scroll eder okurum, 1-2 whisper atin, en fazla 5 dakkaya geri donusum olur
Mesaj tarihi:
Ben son 3 gündür invite rekoru kırdım.
Herkes de şahidi.
Yönetim, achievment ya da title isterim sdfg

Bugün biraz tati gözlere, bi de hasta olmuşum :S Boğaza top sokmuşlar gibi. O yüzden beni mazur görün bi süre.
Mesaj tarihi:
Hihi ben baydim bile,

Epic check
Instance check
Raid check
Raid boss tanklik check
Rep kasis check
Pvp check

Been there done that oldum bile

Zor girerim ay sonunda degisik birseyler olmayacaksa
Mesaj tarihi:
isim olmaz :)

bizim foruma yazmistim ben zaten ne zaman rutine baglar ben kacar..

olayin bundan sonrasi, item al digerini kes onun itemiyle sunu kes onunkiyle gel benimkini kes.

mmo bu degil benim icin..
Mesaj tarihi:
ne zamanimi harciycam :) hemencik hallettim daha fazla para kaptirmadan cancel ettim hesabi.

single player gibi dusun :)

oynadim levelledim zonelari gordum high endi yasadim gerisi rutin benim icin.

hepinize iyi oyunlar diler gozlerinizden operim, account kapanana kadar arada girerim..

guzel oyun ama malesef ayni teraneler iste.
Mesaj tarihi:
Evet, hepimizce bilinen gercek, oyun sonu ayni terane, o benim gozumde de oyle. E daha var oyun sonuna da vurunca sonuna naparim onu bilmiyorum. Ha 50 olunca cancel eder miyim, bi 50 oluyum, o anda piyasada ne var bi bakiim seklinde bakarim olaya
Mesaj tarihi:
cancel = oyunun subscriptionunu cancellama.

oyunu birakma diyelim.

narsor sen level 50 ye gel keyfine bak.

ben sevmiyorum malesef hergun hergun ayni seyleri yapmayi ki zaten oyunun instancelarida asiri uzun ve bayik.

2-4 saat gir instance a pfffff... zamanla azalacaktir tabii millet itemlendikce guclendikce.
Mesaj tarihi:
slkdfj keşke olsa öyle şey.

Ee abi pvp?.Bu biraz warhammerdaki level 40 dungeonları bitirdim oyunda görüceğümi gördüm gibi olmuş bence.Hep wow yüzünden bunlar:D
  • Yeni Oluştur...