Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bende basvurdumda siteden, fazla bakamadim. Odev yapiyorum simdi ama oyun icinde Helc nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Oyun içi who dan aratın guild i, illaki 10-15 kişi bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 uyelik basvurusu yapip guilde invite isteyenler narsor'a whisper atabilir. cevap vermiyorsam battlefrontta ya da PvP'deyimdir, musait olunca donerim, whisper kacirmam, olay bitince geri scroll eder okurum, 1-2 whisper atin, en fazla 5 dakkaya geri donusum olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ben son 3 gündür invite rekoru kırdım. Herkes de şahidi. Yönetim, achievment ya da title isterim sdfg Bugün biraz tati gözlere, bi de hasta olmuşum :S Boğaza top sokmuşlar gibi. O yüzden beni mazur görün bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 o kadar oldu mu be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 gecmis olsun hocam. Aslinda bi ahievement olmali bu is icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kath da geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Hadi bakalım bende indiriyorum oyunu, catalysm ile bırakmıştım wowu bunu bi deneylim , inşallah sarmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Hihi ben baydim bile, Epic check Instance check Raid check Raid boss tanklik check Rep kasis check Pvp check Been there done that oldum bile Zor girerim ay sonunda degisik birseyler olmayacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bunu. bunu, bunu alın dışarıya bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben aliyorum kendimi disari, kimse yorulmasin zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi paralarını ve eşyalarını bana gönder abi nolur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kanuni rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 3 tane alt kas şimdi tamamdır, herşeyi oynadım ben oyunu bitirdim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 isim olmaz :) bizim foruma yazmistim ben zaten ne zaman rutine baglar ben kacar.. olayin bundan sonrasi, item al digerini kes onun itemiyle sunu kes onunkiyle gel benimkini kes. mmo bu degil benim icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Abi elindekini tasarruflu kullansan sonuç bu olmayacak hiç bir mmo da, zaten biliyorsun end game in aynı olduğunu, bu ne acele o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 benim jeton yanmasın benimkini de geçiver be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ne zamanimi harciycam :) hemencik hallettim daha fazla para kaptirmadan cancel ettim hesabi. single player gibi dusun :) oynadim levelledim zonelari gordum high endi yasadim gerisi rutin benim icin. hepinize iyi oyunlar diler gozlerinizden operim, account kapanana kadar arada girerim.. guzel oyun ama malesef ayni teraneler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Evet, hepimizce bilinen gercek, oyun sonu ayni terane, o benim gozumde de oyle. E daha var oyun sonuna da vurunca sonuna naparim onu bilmiyorum. Ha 50 olunca cancel eder miyim, bi 50 oluyum, o anda piyasada ne var bi bakiim seklinde bakarim olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 cancel etme nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 cancel = oyunun subscriptionunu cancellama. oyunu birakma diyelim. narsor sen level 50 ye gel keyfine bak. ben sevmiyorum malesef hergun hergun ayni seyleri yapmayi ki zaten oyunun instancelarida asiri uzun ve bayik. 2-4 saat gir instance a pfffff... zamanla azalacaktir tabii millet itemlendikce guclendikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ha ben de aldığımızın parasını mı veriyolar aa ne güzelmiş dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 slkdfj keşke olsa öyle şey. Ee abi pvp?.Bu biraz warhammerdaki level 40 dungeonları bitirdim oyunda görüceğümi gördüm gibi olmuş bence.Hep wow yüzünden bunlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 benim en büyük korkum pvpnin hep böyle zayıf kalması oyunda, çünkü oyunun en iyi kısmı classlar ve pvp de bunun en parlayacağı kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar