Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-Vestel iş mülakatı-

Pipet

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şimdi ben cv yollamıştım ve çağırıldım (bilg.müh.)

ik ile telefonda konuşmamda,

ingilizce,
yetenek,
c/c++,
sözlü mülakat,

aşamalarından oluşan sınavlara tabi olacakmışım.. acaba daha önce giren var mı bunlara? bilgisi olanlar fikir verebilirse sevinirim.

**özellikle c/c++ kısmında ne sorabilirler çok merak ediyorum.

teşekkürler, hürmetler..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şirkete ne katabilirsin?
Kendinde bulduğun en önemli özelliğin nedir?
Planlı birimisindir?
Sigara kullanırmısın?

BU sorular muka gelicektir. Bunu yanında güler yüzlü ol asık suratlı takılma. konuşurken öne doğru otur arkana yaslanma. Kouştuğunda sesin anlaşılır çıksın bağarma ama duyulsun ağzından çıkan her kelime ^^
Sosyal ağlarda paylaş

SuperCandalf said:

Bunu yanında güler yüzlü ol asık suratlı takılma. konuşurken öne doğru otur arkana yaslanma. Kouştuğunda sesin anlaşılır çıksın bağarma ama duyulsun ağzından çıkan her kelime ^^

bu cok önemli

geçen bizim firmaya halkla ilişkiler icin birileri geldi

mıymıymıymıymıy ne ne dediğini anlayabiliosun ne sesini duyabiliosun bide yataktan kalkmış gibi böle bi kendinden bezmiş ses tonunda..

direk fail

o yüzden dinç olmaya bak , sanki ilk defa buluştuğun bi kızın yanında etkilemek icin kendini anlatıomuş gibi düsün sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini kasma, sen bilgisayar mühendisisin, karşıdaki elemanlar 2 tane amerikan hr sisteminden kalıp soruları ezberleyip gelmiş insanlar. Senden de kalıp cevaplar bekliyorlar, ellerindeki formata uygun.

Ha görüşmeye insan kaynakları uzmanıyla beraber departman müdürü filanda katılıyorsa, departman müdürünü kafalamaya bak.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

SuperCandalf said:

Bunu yanında güler yüzlü ol asık suratlı takılma. konuşurken öne doğru otur arkana yaslanma. Kouştuğunda sesin anlaşılır çıksın bağarma ama duyulsun ağzından çıkan her kelime ^^

bu cok önemli

geçen bizim firmaya halkla ilişkiler icin birileri geldi

mıymıymıymıymıy ne ne dediğini anlayabiliosun ne sesini duyabiliosun bide yataktan kalkmış gibi böle bi kendinden bezmiş ses tonunda..

direk fail

o yüzden dinç olmaya bak , sanki ilk defa buluştuğun bi kızın yanında etkilemek icin kendini anlatıomuş gibi düsün sdf

of dün boktan bişe yaşadım ya. gittim iş görüşmesine. yolculuktan gelmişmişim bişeler atıştırıp gittim mülakata. boğaz kurumuş iyice sdf. konuşurken baya zorlandım. su da isteyemedim mülakatın ortasında.
dikkat edin böle şeylere evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...