Pipet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Arkadaşlar şimdi ben cv yollamıştım ve çağırıldım (bilg.müh.) ik ile telefonda konuşmamda, ingilizce, yetenek, c/c++, sözlü mülakat, aşamalarından oluşan sınavlara tabi olacakmışım.. acaba daha önce giren var mı bunlara? bilgisi olanlar fikir verebilirse sevinirim. **özellikle c/c++ kısmında ne sorabilirler çok merak ediyorum. teşekkürler, hürmetler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 c/c++ interview questions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Kısaca şair yazılımcılığıma güvenmiyorum, merak ediyorum ne sorarlar, çalışmadığım yerden çıkmasın demiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mulakatta ne soracaklarini tahmin edemiyorsan gecemezsin o mulakati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bunun bi sitesi vardı gavur stesi şirketleri yazıyordun, nasıl geçmiş görüşmeler, neler sormıuşlar falan yazıtordu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ilk mülakatım olacak o yüzden hiçbir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 şair yazılımcılık bişi yok vestelde kabul etmezlerse ulan her şeyiniz çakma zaten bi tane kendi ürettiğiniz aksam yok hep montaj hep yazılımları ordan çal burdan çırp fuuuuuuu dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 beş sene içinde kendinizi nerede görüyorsunuz, bildiğiniz dilleri kullanarak anlatınız. bu kesin çıkar, banko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 vestelin başında görüyorum de, azmi görsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 vestel çok öttürüyomus muhendisleri calısma saati,kosulları kimse memnun degilmis aklında bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Vestal bayaa batak mekan ama tabi işsizlikten iyidir.Adam gibi bir yere girene kadar idare edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 benim biradere bildiğin c++ ne demek lan dıye sormuslardı : )vestelde değil dabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Vestel'de çalışmış ve nefret etmeyen ilk insan evladı sen olursun inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 umarım girerim, sonrasını bir şekilde halletmeye çalışacağız :) + manisalıyım zaten ev kirası + ulaşım derdim olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 vestel manisa maçlarına beleş kapalı biletlerin de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bu şirkete ne katabilirsin? Kendinde bulduğun en önemli özelliğin nedir? Planlı birimisindir? Sigara kullanırmısın? BU sorular muka gelicektir. Bunu yanında güler yüzlü ol asık suratlı takılma. konuşurken öne doğru otur arkana yaslanma. Kouştuğunda sesin anlaşılır çıksın bağarma ama duyulsun ağzından çıkan her kelime ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 - en zayıf ozelliginiz nedir - boobieeessss !!!111 saka bir yana kendinden emin ol sorulan soruyu anlamazsan cok geveleme ama illa da cevaplamak istersen senin soylediginin dogru oldugunu inandirmaya calis - tipik bir turk insanı gibi yoh abi sen yannis biliyon bah simdi tarzı ile degil tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 SuperCandalf said: Bunu yanında güler yüzlü ol asık suratlı takılma. konuşurken öne doğru otur arkana yaslanma. Kouştuğunda sesin anlaşılır çıksın bağarma ama duyulsun ağzından çıkan her kelime ^^ bu cok önemli geçen bizim firmaya halkla ilişkiler icin birileri geldi mıymıymıymıymıy ne ne dediğini anlayabiliosun ne sesini duyabiliosun bide yataktan kalkmış gibi böle bi kendinden bezmiş ses tonunda.. direk fail o yüzden dinç olmaya bak , sanki ilk defa buluştuğun bi kızın yanında etkilemek icin kendini anlatıomuş gibi düsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kendini kasma, sen bilgisayar mühendisisin, karşıdaki elemanlar 2 tane amerikan hr sisteminden kalıp soruları ezberleyip gelmiş insanlar. Senden de kalıp cevaplar bekliyorlar, ellerindeki formata uygun. Ha görüşmeye insan kaynakları uzmanıyla beraber departman müdürü filanda katılıyorsa, departman müdürünü kafalamaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 scorch said: SuperCandalf said: Bunu yanında güler yüzlü ol asık suratlı takılma. konuşurken öne doğru otur arkana yaslanma. Kouştuğunda sesin anlaşılır çıksın bağarma ama duyulsun ağzından çıkan her kelime ^^ bu cok önemli geçen bizim firmaya halkla ilişkiler icin birileri geldi mıymıymıymıymıy ne ne dediğini anlayabiliosun ne sesini duyabiliosun bide yataktan kalkmış gibi böle bi kendinden bezmiş ses tonunda.. direk fail o yüzden dinç olmaya bak , sanki ilk defa buluştuğun bi kızın yanında etkilemek icin kendini anlatıomuş gibi düsün sdf of dün boktan bişe yaşadım ya. gittim iş görüşmesine. yolculuktan gelmişmişim bişeler atıştırıp gittim mülakata. boğaz kurumuş iyice sdf. konuşurken baya zorlandım. su da isteyemedim mülakatın ortasında. dikkat edin böle şeylere evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 oha bişey ikram etmediler mi fakir ve kabaymışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yok yav form doldururken sordular da ben da normalde hep bi bardak su isterken bu sefer hiç bişe istemedim. salaklık bendeydi yani malesef. neyse görüşme iyi geçti yine de. umudumuz var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 iş görüşmesi overrated ya. çok dert etmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 her zaman overrated değil. özellikle yeni mezunsan ve tecrüben yoksa en önemli şey iş görüşmen oluyo. benim bu derdim yok allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ya ağzın laf yapsın konuşmasını bil o görüşme her türlü 100 üzerinden 90 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar