Belegurth Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 birisi daha önceden linklediyse şimdiden pardon. linkte bütün applicationların toplu vodlarını bulabilirsiniz. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=199090 aralarında komik olanlar var ya da mesela tipini merak ettiginiz bi pro varsa bakabilrsinzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Belegurth said: birisi daha önceden linklediyse şimdiden pardon. linkte bütün applicationların toplu vodlarını bulabilirsiniz. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=199090 aralarında komik olanlar var ya da mesela tipini merak ettiginiz bi pro varsa bakabilrsinzi. Reddit'ten takip ediyordum genelde. Tyler ne itici adammış. IdrA bildiğin IdrA. Destiny'nin VOD güzel olmuş. Konuyla az alakalı, Siyahi SC oyuncusu yok mudur? Ya Asyalı ya beyaz prolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Kiwikaki'yi merak ediyordum ben. Dün bütün EG'yi (idra dahil) sıradan geçirip takımını (root gaming) finale çıkarttı. Şimdi bakınca root'un altında adını göremedim, ilginç. Video'sunu izlemedim ama CatZ'i siyahi biliyorum ben. Edit: Var hafiften bir çukulatalık ama Peru'luymuş adam, onlarda normaldir bu kadar kararma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 said: Konuyla az alakalı, Siyahi SC oyuncusu yok mudur? bu herkesin merak ettiği bir konu yıllardır. bugüne kadar adından söz ettirmeyi başarmış 1 kişi çıkmıştı sanırım abd'de. varsa başka duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 VoodooRush said: sQu said: şimdi turnuvanın ismi North America Stars League bile değil North American Stars League. North American : a native or inhabitant of North America, especially a citizen of the US or Canada. Kısaca Kuzey Amerikalı Starlar Ligi, ama oldukça aptalca bi oluşum bence. Cafer Ustanın Starcraft Ligi deseler bukadar eleştirmezdim yani ama bunu yapan adamlar zaten amerikalı insanlar, nası böyle başarısız bi hamle yapılmış merak ettim o yüzden konuyu biraz saptırdım sanırım. Kusura bakmayın ^^ Şimdi burada bizimle bunu tartışmanın mantıksızlığını geçersek, North Amerikan Stars League dediğinde Kuzey Amerikadaki Lig anlamı da çıkıyor. Çeviri önemli factor, orada kullanılan kalıp "North American Stars" League değil. North Amerikan Stars League. NA sadece S'yi değil SL'yi kapsıyor. "bizimle bunu tartışmanın mantıksızlığı" derken siz kim oluyorsunuz? Global bir turnuva ise ismi neden NASL soruma "Global Starcraft League alınmış daha önceden mecbur kalmışlar NASL'e." gibi mantıksızlık abidesi bir cevap verdikten sonra bence mantık hakkında yorum yapmaman lazım. Burda birşey tartışmıyorum, ismin size de saçma gelip gelmediğini ögrenmeye calisiyodum ve konuyu saptırdığımı söyleyip özür diledim. Daha fazla uzatmak istersen öm lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 zenci ugrasmaz boyle seylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Twitter'daki bilimum SCciye yolladım bu soruyu CEVAB veremediler. Harbiden yok demek ki, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aslında bir zenci çocuk varsa bulalım öğretelim.Elvan abeylegetse den auerelyo dan sonra bir başarılı zenciyi daha çıkartalım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Hem oynayıp hemde izliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 moon, fenix, kiwikaki. nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Buddha said: Hem oynayıp hemde izliyor musunuz? sen bizi ne sansın hacı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ahahah GRUBBY REYİZ girmiş nasl ye hemi de moon la aynı grupta maçlarını merakla bekliyorum http://nasl.tv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Nisan ayında yapılacak karşılaşmalar: 11 Nisan FOX_Moon vs EG.Grubby NrG.ViBE vs TLAF-Liquid`TLO sixjax.Artosis vs FXO.Sheth FnaticMSI.Fenix vs ROOT.KiWiKaKi ST.RainBOw vs mouz.MorroW 12 Nisan ST.July vs White-Ra FXOqxc vs CN.MoMaN aTn.DarKFoRcE vs coL.CrunCher FnaticMSI.TT1 vs dignitas.SjoW EG.iNcontroL vs oGsEnsnare 13 Nisan dignitas.NaNiwa vs mouz.Strelok FXOmOOnGLaDe vs ROOT.SLush FnaticMSI.KawaiiRice vs TLAF-Liquid`Haypro sixjax.dde vs oGs.NaDa ST.Squirtle vs EG.Axslav 14 Nisan dignitas.SeleCT vs mouz.HasuObs ESC.GoOdy vs ROOT.CatZ Liquid`Ret vs ST_Ace coL.Stalife vs EG.Machine BRAT_OK vs oGs.MC 15 Nisan EGIdrA vs aTn.Socke mouz.MaNa vs TLAF-Liquid`Tyler LG.PainUser vs MYM.ClouD oGsZenio vs FnaticMSI.Sen ROOT.Drewbie vs SlayerSBoxeR 18 Nisan EG.Grubby vs FnaticMSI.Fenix mouz.MorroW vs TLAF-Liquid`TLO NrG.ViBE vs FOX_Moon FXO.Sheth vs ST.RainBOw ROOT.KiWiKaKi vs sixjax.Artosis 19 Nisan FXOqxc vs FnaticMSI.TT1 CN.MoMaN vs aTn.DarKFoRcE White-Ra vs dignitas.SjoW coL.CrunCher vs EG.iNcontroL ST.July vs oGsEnsnare 20 Nisan TLAF-Liquid`Haypro vs ROOT.SLush oGs.NaDa vs FXOmOOnGLaDe sixjax.dde vs EG.Axslav dignitas.NaNiwa vs FnaticMSI.KawaiiRice ST.Squirtle vs mouz.Strelok 21 Nisan mouz.HasuObs vs ESC.GoOdy EG.Machine vs BRAT_OK dignitas.SeleCT vs ROOT.CatZ coL.Stalife vs ST_Ace oGs.MC vs Liquid`Ret 22 Nisan TLAF-Liquid`Tyler vs ROOT.Drewbie aTn.Socke vs LG.PainUser mouz.MaNa vs oGsZenio EGIdrA vs MYM.ClouD SlayerSBoxeR vs FnaticMSI.Sen 25 Nisan FnaticMSI.Fenix vs NrG.ViBE mouz.MorroW vs ROOT.KiWiKaKi sixjax.Artosis vs FOX_Moon EG.Grubby vs FXO.Sheth TLAF-Liquid`TLO vs ST.RainBOw 26 Nisan White-Ra vs coL.CrunCher FXOqxc vs EG.iNcontroL aTn.DarKFoRcE vs FnaticMSI.TT1 CN.MoMaN vs oGsEnsnare dignitas.SjoW vs ST.July 27 Nisan sixjax.dde vs dignitas.NaNiwa oGs.NaDa vs mouz.Strelok FXOmOOnGLaDe vs EG.Axslav FnaticMSI.KawaiiRice vs ROOT.SLush TLAF-Liquid`Haypro vs ST.Squirtle 28 Nisan BRAT_OK vs ROOT.CatZ Liquid`Ret vs ESC.GoOdy dignitas.SeleCT vs coL.Stalife mouz.HasuObs vs EG.Machine oGs.MC vs ST_Ace 29 Nisan FnaticMSI.Sen vs LG.PainUser mouz.MaNa vs EGIdrA ROOT.Drewbie vs MYM.ClouD SlayerSBoxeR vs oGsZenio TLAF-Liquid`Tyler vs aTn.Socke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Sleeep said: ahahah GRUBBY REYİZ girmiş nasl ye hemi de moon la aynı grupta maçlarını merakla bekliyorum http://nasl.tv/ FOX_Moon vs EG.Grubby ile NrG.ViBE vs TLAF-Liquid`TLO ilk gün karşılaşmalarını merakla bekliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Önümüzdeki haftalarda izleyecek maç sıkıntısı çekmeyeceğiz gibi. Uzun bir lig usulü turnuva olması güzel. Bir oyuncu defalarca oynayacağı için eleme usulü turnuvalarda olduğu gibi küçük şanssızlıklar sonuca etki etmeyecek çok fazla, en iyi oyuncular açıkça öne çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 favorin sparcaus söyle bakalım süpriz atını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Favori MC ile MVP tabii ki. Squirtle da sürpriz yapabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=211359 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 "I know forcefield fu." hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ya güzelim grubby vs moon maçı var lanet olsun izleyemicem yatıyorum allah belasını versin bu saate turnuva koyanın amerika akşam 6 7 gibi saate koysalar biz de ne güzel izlicektik. streamleri bozulsun maçın kimseye yar olmasın o güzelim maçı izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bunların macı izlenmez. loserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Avrupa saati için de rebroadcast olacak yarın diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Sleeep said: ya güzelim grubby vs moon maçı var lanet olsun izleyemicem yatıyorum allah belasını versin bu saate turnuva koyanın amerika akşam 6 7 gibi saate koysalar biz de ne güzel izlicektik. streamleri bozulsun maçın kimseye yar olmasın o güzelim maçı izlemek. hacı naptıun ya :D ben izlicem oh olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 nasl gidiyo genşler hehehe hehe haha heeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar