Loex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 puanının yettiği yere değil sevdiğin yere girseydin keşke veya araştırsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 şehir plancıları ile takıl, onlar daha ezik oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 şehir planlamacılara da sulu boya dersi ya da öle bişi veriyorlar yanılmıyorsam.. beton çalışıyorduk.. millet sulu boya yapıyordu. bildiğin kıskançlıktan krize girmiştik arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 basic design da bende cok acı cektim zamanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi niye her mimarlığa giren ağlıyor ya? iş bulamama filan... dışardan baya güzel görünüyo halbuki. mimarlığı bırakıp fiziğe gireni gördüm ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 grass is greener on the other side hesabı heralde ya okuduğu bölümü seven çok az var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 said: mimarlığı bırakıp fiziğe gireni gördüm ya... a. tamamen yanlışlıkla girmiş b. mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 iyi de hani mimarlık kazayla girilecek bölüm deil ki, paunı filan da iyidir nasıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ben makine mühendisliğine girdim öyle peder tercih formunda kafasına göre değişiklik yapmış, sonuçlar açıklanınca haberim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 le fuu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 gimli ben hocalara bu integral turev nerde ise yarayacak diye sorarken nerdeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dasaaa said: said: mimarlığı bırakıp fiziğe gireni gördüm ya... a. tamamen yanlışlıkla girmiş b. malmal değildi yaw... fiziği baya seviyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 e abi bende tarih seviom ama okumadim :) simdi tarih okuyanlar mal mi hayir ama ben tarih okusaydim mal olurmuydum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 tamam lan ikna ettiniz beni, maldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bu kadar mimarlik okuyan ogrenci var universitelerde, hep ayni apartmanlar, hep ayni kopruler. Gidin su urunleri okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hep aynı deniz hep aynı göl bro o da okunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yazilim dicem hep ayni bilgisayar ayni isletim sistemi bu da olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 elektrik dicem hep aynı ambul hep aynı ac dc nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bu arada ampul yerine ambul yazmısım algıdasecicilik mi dir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sasirmayin, gtalk ile msn ayni mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 discilik dicem topu topu 32tane var, nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 3tane kitap var arkadaşım din dediğin ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Onda bile yorum farki var, mimarlar cok yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi sen olayı yanlış anlamışsın sdfsdfsdf finansmana bakar o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 orhan pamuk da itü mimarlığa girip ardından bırakmış aasdas adamı da sarmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar