-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 brüksel lahanası yedim caiz midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: Leadman said: Yalakalık da mevcut. Her türlü sıfat var. evet synthe yalakalık yapıyorum bana para verecek. ahahahahahh abim, insanlar dalga geçiyor seninle sen hala ergenlik peşindesin. şimdi sağ üstteki çarpıya bas ve git uyu, üzülüyorum bak.Benim şu an ağladığımı mı sanıyorsun. Of of. Her zaman belirtiyorum, bir kez daha belirteyim. Şu an bazı insanların bununla eğleniyor olması vahim. 2-3 kez söyledim bunu. Kendi vahimliğinizi, benim ezikliğim olarak görmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: şimdi sen bana oç dediğin için ben de sabaha kadar şikayet butonuna basıp ağlayacağım çalışmıyor diye asdjasdkfjasfHaysiyet lazım onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 leadman haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Pişkince cevap vermeyerek, kademe atladın bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dostum senin türkçe biraz zayıf galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kanlar akmasın, banlar çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 40 dakkada 8 sayfa oolmus olay ne özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 haysitey levelımız kaç olunca şikayet butonu spamleyebiliyoruz beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 o değil neden bütün yeni üyeler buradaki insanlar için reröre diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Kıvır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 patideki kızlar geekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ona rağmen de buradalar demek ki paticiğe inanmıyorlar ama bi güç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 başıma bir iş gelmeyecekse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Leadman said: Kıvır şimdi. olm ne diyorsun? aahahhahah adam hayal dünyasında bir olaylar yaşayıp onlara falan cevap veriyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bütün postları okudum, dönen geyiğe yetemedim galiba bi bok anlamadım. tek haklı pasta sanırım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 2 tarafta liseli ya, bi çıkışta görücen sen lafı eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 özet geçene veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ne çıkışı abi gece gece eğlence çıktı işte eğleniyoruz ahahahah neyse çocukta şeker falan çıkacak ben kaçtım baaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: Leadman said: Kıvır şimdi. olm ne diyorsun? aahahhahah adam hayal dünyasında bir olaylar yaşayıp onlara falan cevap veriyor sanırım:D. Karşıdakini ezmenin en basit yolu, onu anlaşılmaz ve alakasız bir şey yazmış gibi göstermek ve ona göre cevap vermektir. Sen geç bu işleri. Şimdi yine "hayal dünyanda yaşadın" falan diceksin ama kim kimi kandırıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 özet space lead'e laf attı hiç sevmiyo onu, sonra sipeyin sidekick sint geldi o laf atmaya başladı, sonra liid cevap verdi diğeri laf attı o ona köfretti. lise stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Aptallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 drama var dediler geldik troll çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar