sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Leadman said: sipeyskeyk said: Leadman said: sipeyskeyk said: abi bu forumdan gider misin?Konuşma lan sen. Çık git topicimden. Lan mı? Çıkmıyorum, çıkarabilir misin? Yapabilir misin bunu?Derdin ne senin be adam? Geçen başka bir topicte "aptal" dedin bana, şimdi buraya geldi git diyorsun. Ben niye gidecekmişim, asıl sen git. Derdim senin lanet olası beyaz popon adamım yo! Senin ruhun benimkinin önünde diz çöker!! N.D. İstanbul/2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 büyük aşklar kavgayla başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 merhaba, muhtemelen ev arkadaşının adı gözde. değilse de bir akrabasının adı gözde. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hiçbir şeyden, hiçbir daha önce yapılanlardan haberi olmayan insanlar aşırı reaksiyon gösterdiğimi düşünebilir. Ama öyle değil. İşin enteresan tarafı, bu beyinlerin şu an eğleniyor olduğu gerçeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 utopia said: merhaba, muhtemelen ev arkadaşının adı gözde. değilse de bir akrabasının adı gözde. saygılar. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kiyamam yaa tatlim. erasmustakinin adi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 gözde. sdfşlgkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ha o gozde bu gozde mi. ben de simdi gozde sandim ev arkadasin. cok gozde bi mesaj oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yok şimdiki başka. şimdikiyle problemim yok, biraz pasaklı ama idare ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: Derdim senin lanet olası beyaz popon adamım yo! Senin ruhun benimkinin önünde diz çöker!! N.D. İstanbul/2011Neyi ne için yaptığının bile bilincinde değilsin. Saçma sapan konuşuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ciddi konuşuyorum çok mantıklıyım demiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 mmm kapa ceneni sapsal ve öp beni gibi bi post adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ha iyi, problem olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hayatta kaybolmuş bir ruhum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ruh eşinde leadman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 çok karıştı ortalık. adana çık aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yolunu kaybetmiş, perişansın sen can. mecnun misali hayat yolunda ümitsiz sevginin kurbanısın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kiss kiss bang bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sakal gibiyim kestikçe uzarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 naayss. taze kan oldu bu cocuk bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 utopia said: yolunu kaybetmiş, perişansın sen can. mecnun misali hayat yolunda ümitsiz sevginin kurbanısın sen kapa çeneni ve öp nili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ben kendim öpüşeceğime 2 kızın öpüşmesini izlemeyi tercih ediyorum o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 leadman bu aynı odada mahsur kaldığınız çocuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 enseste girer, nili ben kız kardeşim gibi görüyorum, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 o zaman beni öpeceksin artık =))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar