barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sende uyuyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 :D cevaplar hazırlamıştım. şimdi uyuyorum.yarın geri döndüğümde herkes ayılmış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 cook iyide oldu cok güzel oldu iyi oldu taam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Sıradaki mesajım Tyler Durden'dan saygıdeğer zatlar. "Bırakın evrilelim; her şey düşeceği yere düşsün." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Deli seni everelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 lakin ki böyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Belki de her şey böyledir. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 çok iyi de oldu çok güzel de oldu taammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 olitere said: Bu ne ya :D Mesalam Lakin ki Amma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Pipet said: ne kafası bu ? Bende merak ettim, diğerlerine benzemiyor yeni bişey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Garbıça gitmeli bu topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 konu başlığında gizli migros reklamı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Buddha said: Pipet said: ne kafası bu ? Bende merak ettim, diğerlerine benzemiyor yeni bişey sanırım. Evet yeni bir şey bu. Yeni bir akım. Delicatessen Akımı. Elektrik akımı gibi değil. Edebi bir akım. Hem de toplum için akım. Gerçi toplumun içine orta seviyelik işlemiş ya neyse bakalım. Hey allam ya! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 napae said: Garbıça gitmeli bu topik. yav ne biliym iyi böyle aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 niye garbıca gitsin adam ne güzel anlatmış meramını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Azizim, yeni gençlik şiirle kalemle derdini anlatanlara böyle davranıyo işte, eskiden hükümdarlar arası savaş cümleleri dahi şiirle olurdu. Nereden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ben de bilmiyorum. :) Ama artık umursamıyorum da yazdıklarımdan nasıl yazdığımdan yani üslübumdan da yazıdaki içeriğimden de gayet memnunum. Böyle de gidecek. Benim doğrum bu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konu gayet başarılı ve ciddi, troll ve ekstrem kafa örnekleri şeklinde düşüncesi olanlar bir aynaya görünsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Dans ve cinayet. İyi bir perde aslında cinayete. Rimel kutusuna doldurulan felç edici ilacı al bir danstan sonra yine tüm dişiliğini kullanıp adamın damarlarına ver. Öpücüğünü de ihmal etmeyip adamı terk et. İntikam intikam intikam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yazmayı çok seviyosan burda işin ne git kitap yaz topluma faydan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 insanların burda ne işi olduğunu sorabilecek son insansın gecko sus otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 tekrar ediyorum, eger ille de boyle biseyler yazma ihtiyaci duyuyosaniz, acin notepadde yazin, desktopin kosesinde dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 fede said: freestayla mı bu kanka :elektriklisobaetkisimidirbilmemamagözümdenyaşgeldi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar