mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Arkadaslar bir scriptte 10 dan geriye dogru saymasini nasil ayarlarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ornegin exploison daki 3 saniye geri saymasi gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bak bi ornek olmasi açisindan yazayım bi tane [itemdef i_gerisayim] id i_clock type t_script name Geri Sayim on=@create timer 1 more1 10 on=@timer if (=0) return 0 else say > more1 -1 timer 1 endif return 1[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 abi biliyorum onu da saniye bittikten sonra bir kac komut etklemem lazim src. ama timer da calismiyor onlar bana 10 saniye bekle komutu lazim saymasina bile gerek yok 10 saniye gectiksen sonra su komutu yaz gibilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 [itemdef i_hedere] id=i_memory type=t_eq_script name=memori aytim on=@create attr=attr_decay|attr_invis on=@timer cont.hedere cont.hodoro remove return 1 Bunu ilgili scriptten act.timer xx ve act.equip satirlariyla vereceksin adama, timer bittiginde komutlari calistirir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Timer'ı playerlara şu şekilde yükle. src.newitem=stuck_timer src.act.cont= Bu da timer scripti... [itemdef zaman] name= zaman id=i_memory type=t_eq_script on=@create timer=10 //Normalde bu saniye cinsinden dakika yapmak istiyorsan kaç dakika olacağıyla çarp. Örn: 10 yerine 60*5 yazarsan 5 dakika olacaktır. on=@timer cont.say Zaman bitti //Zaman bittiğinde işlenen komut Farkıydaysan komut başında src. değilde cont. var.Bu tip timer scriptlerinde src. yerine cont. kullanılır.Buna çok dikkat et. remove //Timer komutu sonunda mutlaka remove komutunu kullan.Aksi halde timer playerlardan silinmeyecek ve world dosyasında zamanla yer doldurup aşırı laga sebep olacak. return 1 İyi Çalışmalar...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hah anladim tesekkurler raven hatam .src kullanmammis cevap veren herkeze hatta vermeyenleredee tesekkur ederim :P [Bu mesaj mazbul tarafından 15 May 2003 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Benim scriptte src yaziyor sanki, lol..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Baggio, 15 May 2003 16:56 tarihinde demiş ki: Benim scriptte src yaziyor sanki, lol..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 :P ama not dusmus yanina acemiyiz nasi anliyalim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Dimi... :D Mesela ben buradaki kullanıcıları müşteri gibi görüyorum.En iyi ve en kaliteli hizmet...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 15 May 2003 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cicco_Porcelli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 euhe neden sordugunu biliorum :)[hline]Emekli Ultima Online Player Icq:94532373 ----------------------------- White Rakkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar