dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Memphis said: dattebayo said: Memphis said: 46dk bunu izlememizi beklemiosun heralde konuyla alakalı bir paylaşım, izlemek ya da izlememek sizin elinizde. valla?? troll bile sayılmazsın :)
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Efsane videodur la o. Yalnız daha efsanesi Türkçe seslendirilmiş olanıdır. National G. yayınlandı bi kaç defa, seneleeeeeer önce.
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dattebayo said: Memphis said: dattebayo said: Memphis said: 46dk bunu izlememizi beklemiosun heralde konuyla alakalı bir paylaşım, izlemek ya da izlememek sizin elinizde. valla?? troll bile sayılmazsın :) successful :)
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 natgeo belgeselinde çok oturmaktan bacaklarda oluşan blood clot yüzünden ölen korelilerin haberini tekrar görünce bi ayağa kalktım, kendime çeki düzen verdim...
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Xelee said: natgeo belgeselinde çok oturmaktan bacaklarda oluşan blood clot yüzünden ölen korelilerin haberini tekrar görünce bi ayağa kalktım, kendime çeki düzen verdim...bu yorumunu okudum ve ayağımı masaya uzattım.
Öne çıkan mesajlar