0ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Sürekli böyle konular açılıyor burda o yüzden bende bi paylaşayım dedim. Biraz eskiye gidelim, şimdi benim yaklaşık olarak 6 aydır çalıştığım işyerine ben işe başladıktan 2 ay sonra bi kız geldi, kendisiyle ters istikametlerde ikamet ediyoruz ama ineceğimiz istasyona metrolar karşılıklı olarak geliyo ordan da işe gidene kadar 2-3 dk muhabbet ediyoduk. İlk başlarda tesadüftür dedim, sonra hiç şaşmadan aynı saatlerde sürekli olarak karşılaşıp işe o şekilde gelmeye başladık. 3 hafta sonra kendisine arkadaştan daha öte birşey olmak istediğimi söyledim, fakat bana hiç öyle bi gözle bakmadığını söyledi, peki dedim, orda konuyu kendi kafamda kapattım, ondan sonraki 3 ay boyunca "meraba meraba" dan başka bişey konuşmadım, yada iş ile ilgili bi konu olmadıkça. Ama bu arkadaşın son zamanlarda bana karşı tavırları biraz değişti gibi, şöyle söylemem gerekirse, yanımdaki iş arkadaşım yerine beni arayıp yanımdaki kişiye söylenicek bişeyi bana söylüyo, o kişiye söylememi istiyodu. Bi kere de virüs giren hafıza kartından resimlerini kurtarmıştım, ama ben kendi isteğimle, yardım olsun diye yapmıştım. 2 gün önce tekrar aynı hafıza kartını getirdi ve yine virüs bulaştığını ve formatladığını, tekrar kurtarıp kurtaramayacağımı sordu, peki dedim ve yine kurtardım. Asıl soru şu,neden bana ilgisi bu kadar arttı, yada neyi belirtmek istiyor, zarf mı atıyor nabıyor çözebilmiş değilim. Erkek arkadaşı yok diye biliyorum ama 14 şubat'ta 1 buket orkide çiçeği geliyor. Ne yapmak istediğini anlayamadım o yüzden buraya bi danışayım dedim, kendisiyle ne msn ne facebook gibi bi yerde iletişimim yok hiç olmadı, ama şu an faceden " o kadar resmini kurtardık bi iskender ısmarlarsın" dedikten sonra bir kez daha niyetimi belli etsem mi ? ... Kız benden bi kaç gömlek üstün bide, yani ben o'nun yerinde olsam bana bakmazdım. Troller mesaj yazmazsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kız seni kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kız seni kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kiz seni kullaniyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ahmedinejad said: kız seni kullanıyor. yuh aynı saniyede. aklın yolu birde imla da aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 said: İlk başlarda tesadüftür dedim, sonra hiç şaşmadan aynı saatlerde sürekli olarak karşılaşıp işe o şekilde gelmeye başladık. İşyerinizde sabahçı öğlenci yoksa çok şaşılacak bir durum yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Fistan said: ahmedinejad said: kız seni kullanıyor. yuh aynı saniyede. aklın yolu birde imla da aynı. ben de benden görüp yazdın sandım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben de troll sanip devam ettirdim, combobreaker a sebep olmayayim diye. cok düsünceliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 vaniLLe said: ben de troll sanip devam ettirdim, combobreaker a sebep olmayayim diye. cok düsünceliyim. ahaha yine bozdu komboyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dsfgh hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sana "master" combobreaker rütbesi verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 0ne said: Kız benden bi kaç gömlek üstün bide, yani ben o'nun yerinde olsam bana bakmazdım. Kızı bilemem ne istiyor da, şu kafa yapını değiştirirsen bazı şeyler senin için daha iyi olur gibi. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Abim zaten orkide gelmiş bi kere, senden önce davranmışlar mutluluklar dile ve uzaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 wastyrx said: 0ne said: Kız benden bi kaç gömlek üstün bide, yani ben o'nun yerinde olsam bana bakmazdım. Kızı bilemem ne istiyor da, şu kafa yapını değiştirirsen bazı şeyler senin için daha iyi olur gibi. ^_^ aynen değiştir ya bune hem üsütn olsa senden gelipo senden fotolarını kurtarmanı istemez demi : ) bu arada fotoların içerikleri nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kız belki kendi kendine yollayıp şaşırtmaya çalışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 vaniLLe said: ben de troll sanip devam ettirdim, combobreaker a sebep olmayayim diye. cok düsünceliyim. mal bozdu komboyu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 iskender ısmarla, suyuna git. Uygun bir zamanda laf çak ironiden. Para durumun orta ya da iyiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 olitere said: vaniLLe said: ben de troll sanip devam ettirdim, combobreaker a sebep olmayayim diye. cok düsünceliyim. mal bozdu komboyu ^^ enandir mal.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bence hiç yüz verme ne o gel diyince geliyosun git diyince gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi tartışmayın ya o ne öyle hakaretler falan.hiç yakışmıyo sizin gibi insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Llama said: wastyrx said: 0ne said: Kız benden bi kaç gömlek üstün bide, yani ben o'nun yerinde olsam bana bakmazdım. Kızı bilemem ne istiyor da, şu kafa yapını değiştirirsen bazı şeyler senin için daha iyi olur gibi. ^_^ aynen değiştir ya bune hem üsütn olsa senden gelipo senden fotolarını kurtarmanı istemez demi : ) bu arada fotoların içerikleri nasıl aaahahahahaha serkan yaaa ne adamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 İşine yaradığı yerde kullanmış seni.. sen de bi ümit diye bekliyosun işte.. Cidden yazık, yapmayın bunu kendinize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar