xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Selam arkadaslar, tek amacim pdf okumak. pdf kitaplarini bilirsiniz A4 boyutunda sayfalar. Simdi size soyle soyleyeyim benim netbookumda bir pdfyi yan cevirdigimde 1024*600 cozunurluk bir A4 kagidi icin mukemmel uyumlu. Tabi ki netbook bu yan cevirerek kullanilmiyor sorun orada. Tablet var, ama 7" onlar. Netbook 10" yani benim icin gerekli olan cozunurlukten ve ekran boyutundan kucukler. Tek istegim su, alet pdfleri okurken tam sayfa gosterimde (bir sayfayi bolmeden veya zoom yapmadan) yazilari okunacak duzeyde, mumkunse orjinal boyutta gostersin. kafamdaki soru isaretleri sunlar: 1) 7" android tabletlerde bu durum nasi? sayfayi istedigim gibi gosterebilir mi? 2) ebook readerlar daha da kucuk, onlar pdfleri nasil gosteriyor? mecburen boluyordur sayfayi, ama en azindan soldan saga okurken okunabilecek duzeyde bolmeden gosteriyor mu? asagidan yukari hadi 2 parca halinde filan gostersin ne yapalim. keske olsa gidip incelesem ama bulamiyorum, yok boyle nalet birsey. ne bestbuyda ne mediamarktta. en sonunda gidip ipad alacam tam istedigim gibi 10" ama cok pahali iste o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yani sunu yapsin istiyorum ya %60a getirin direk oyle izleyin http://www.youtube.com/watch?v=p4nUr9dTyh0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ekrani renksiz olur dersen http://www.noteslate.com/ gelecek yakinda pdf txt vs acabiliyor ben bu aleti bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kindle DX? http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/kindle/miranda/photos/miranda-main-hero._V189854680_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aha iyimis bu. e amazondan siparis verecez heralde, gumruk sorunlari olmasin 600 lira ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kindle dx tam istedigin sey, ama tablette almak istiyorsan bekle biraz daha, ces'teki tabletler ciksin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 150 euronun üstünde %20 vergisi vardı galiba, 720 tl+ kargoya falan gelir herhal işte gümrük felan YADA ebayden falan alıp fiyatı düşük gösterirsiniz üstüne yazılan, ama her zaman tutmayabilir o taktik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 e arkadas 800 lira verene kadar 1050tlye ipad var 16gb wifi ki zaten ben kitap okumak icin istiyorum onu alirim hem bas agrisi yok yurtdisi seyinden dolayi gumruk seyi yok fdgdfgdgdg androidin olsa soyle bir 10" tableti alsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 xoom 800 doler olcakmis yalniz, yek yeaa dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ipad kitap okumak için iyi değil pek, hem e-paper ekranı olmadığı (ışık yansımasıydı, lcd ekrandan saatlerce okumaca göz bozmaca etc) için hemde bir e-readerın şarjı 15+gün giderken (ben misal sony ebook readerımı 1 şubatta şarj ettim hala bitmedi sdf) ipadinki 5-6 saatte bittiği için felan felan. aslında o kadar masrafa girmeden 150$ altındaki bir ebook reader işini görecektir, büyük sayfalara zoom gerekiyor tabi bölünüyor sayfa felan ama okunuyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 amazon kindle güzel ama sadece okumak için okadar para vermek saçma, tablet alın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Noteslate basit+sade gözüküyor çıktığı zaman wishlistimde top 5 arasında olur direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Kindle i denedim gerçekten güzel.Diğer ebook readerlarla sorunlu pdfleri rahat rahat okuyabilirsin.Ekran kalitesi benim emektar sony readerden üstün Ama fiyat yüksek. Seneye doğru düşerse alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 stanza diye bir yazılım var. epub, mobi, pdf, kindle, doc, html fln gibi formatlar arasında anında dönüştürme yapıyor. güzel de yapıyor. kindle için erasmustaki arkadaşa sipariş verdim önümüzdek ay getiriyor. 139 dolar. vergi ve kargo olmayınca gayet uygun. edit: hatta şimdi denemek için indirdiğim epub ı txt yaptım. girişteki gereksiz şeyleri sildim. prolugue bölümüne kadar. kaydedip onu mobipocket yaptım ve mopi readerde kullanmaya başladım. güzel yazılımmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar