Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bugün bilgisayarıma format attım. Hep attığım CD ile değil arkadaşımdan aldığım başka bir cd ile attım. Daha önce sürekli kullandığım sürücü niyeyse işe yaramadı. Akabinde xp service pack 3 yükledikten sonra tekrar kurdum sürücüyü ve yine olmadı. Güncel sürücüyü indirip denedim, yine olmadı. Aygıt yöneticisinde "High Defition veri yolundaki ses aygıtı" nda problem gösteriyor. Onun haricinde ses sürücüsünün yazılımı yüklendi ve saatin altında ikon çıkıyor. Ancak windows'un klasik ses simgesi ortalıkta yok. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sene 2011 hala xp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Makine yetersiz. Eskişehir'de kaldı bilgisayarım, evdeki PC külüstür. Zaten o yüzden format attım. Bu arada tüm yukarıda yazdığım şeylere rağmen, Winamp'ı çalıştırdığımda şarkı çaldı. Windows sesleri falan duyulmuyor ama winamp'la çalınca çalıyor. İlginç. Sorun çözüldü diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 denetim masasından ses denetiminde o driver'ın oldugu yer donuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ilginç bi sorun gerçekten.windows sesleri bazen gerekli oluyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 escape said: denetim masasından ses denetiminde o driver'ın oldugu yer donuk mu?Donuk bir yer yok. Her şey olması gerektiği gibi gözüküyor aslında, belki yeniden başlatınca düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hiç başlatmadın mı yoksa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hiç başlatmadıysan oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 :D. Başlattım. Windows'un açılış sesi duyulmamıştı. Sonra Winamp'ı açtım ve ses geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sorun çözüldü yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 10 yaşımdaki yeğenim bile pcye bi haller olduğunda ilk iş olarak yeniden başlatır. sene 2011 çok uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Zaybird said: sorun çözüldü yani?Windows sesleri çıkmıyor, winamp ile müzik çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 onu da denetim masasından hallet bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar