wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 barbu said: sen ne öğretmenisin cereb ingilazca
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ulen bi kendi örtmanlarıma bakıyorum...
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 benden de nacizane bir tavsiye. alınma ama nan çok kötü geliyo ya kulağa. 14-15 yaşında kızlar geliyor aklıma hep.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 çocuklara falan "10 aldın çünkü aptalsın.. keşke ölsen de evde yediğin tabak tabak yemekten ailen tasarruf etse bari pis şişko.. dert etme biz annene bakarız senin.. ne bakıyorsun suratıma anlamadın mı dediklerimi, salak şişko... alooo.. aptal yaa.." diyor musun peki..
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 küfür edip ban mı yiyim?
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Zaybird said: nan ne oluyo beyler? nan not a number yani sende bi numara yok yani delikanlı değilsin olm çok kibar tabirle gay böle o
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: çocuklara falan "10 aldın çünkü aptalsın.. keşke ölsen de evde yediğin tabak tabak yemekten ailen tasarruf etse bari pis şişko.. dert etme biz annene bakarız senin.. ne bakıyorsun suratıma anlamadın mı dediklerimi, salak şişko... alooo.. aptal yaa.." diyor musun peki.. yok benimkiler henüz hayat güzeldir kafasında=D 8.sınıflarda başlıyo depresif haller onlara da derin derin nefes alın hepsi geçicek diyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 derin derin nefes al şişko.. geçecek boğazından o lokma. korkma yaa.. aptal bu aptall. papuç kadar ekmeği çiğnemeden yutmuş... derin nefes al.. ağzından değil salak.. orası tıkalı zaten burnundan nefes al
olitere Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 derin derin nefes alın geçer mi ahah :D
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: derin derin nefes al şişko.. geçecek boğazından o lokma. korkma yaa.. aptal bu aptall. papuç kadar ekmeği çiğnemeden yutmuş... derin nefes al.. ağzından değil salak.. orası tıkalı zaten burnundan nefes al dasaa eğitim sisteminin sana ihtiyacı var=)
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: derin derin nefes al şişko.. geçecek boğazından o lokma. korkma yaa.. aptal bu aptall. papuç kadar ekmeği çiğnemeden yutmuş... derin nefes al.. ağzından değil salak.. orası tıkalı zaten burnundan nefes al dasaaa,senin şişkolarla bi alıp veremediğinmi var yoksa senmi şişkosun? eğer öyleyse şişko demiyimde kilolu diyeyim.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 fede said: mutsuz olunmaz, mutsuz doğulur olm sen deme lan bari şunu :(
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yok ben şişko değilim.. ama bana şişko ve zeki birisini gösterebilir misiniz? belki.. peki bu benim umrumda olur mu? hmm..
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ilk kim başlıyo kilo ve boy yazmaya. hadi go!
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 wastyrx said: fede said: mutsuz olunmaz, mutsuz doğulur olm sen deme lan bari şunu :( iyidir olm mutsuzluk, bi zaman sonra sevineceksin demekki
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 cerebralis said: dasaaa said: derin derin nefes al şişko.. geçecek boğazından o lokma. korkma yaa.. aptal bu aptall. papuç kadar ekmeği çiğnemeden yutmuş... derin nefes al.. ağzından değil salak.. orası tıkalı zaten burnundan nefes al dasaa eğitim sisteminin sana ihtiyacı var=) en azından o çocuklara o masum, umut dolu miniklerimize.. o kır çiçeklerine, o minik beyefendilere... "sen geber, biz annene bakarız" demem ben.. biliyorum, çocukların benim gibi insanlara ihtiyaçları var.. onları aşağılamayacak, sevecek, sayacak, eğitecek eğitim gönüllülerine ihtiyaçları var..
Öne çıkan mesajlar