EssekHerif Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Merhaba, Opera'yı geçerli tarayıcım olarak kullanıyorum fakat .png formatındaki görselleri opera ile açmaktadır. Bunu nasıl değiştrebilirim.
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bir png dosyasına gel sağ klik yap "birlikte aç"ını değiştire bas. ordan şey işte hangisi defaultsa onu seç adını unuttum
EssekHerif Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 "escape" Oldu, teşekkür ederim ;)
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 konunun opera ile alakası yokmuş ki :)
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 opera kurulduğu anda bütün resim uzantularını kendine çevirdiği için onla alakalı
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 O kadar uzun süredir Opera kullanıyorum ki hani tüm gelişimini izledim desem yeridir. Yüzlerce kez kurmuşumdur bu güne kadar, hiçbir seferinde resim ile alakalı dosyaları açma amacı olduğuna şahit olmadım. Kullanıcı bi şeyleri bızdıklayıp sonra da "opera şöyle böyle" derse burada Opera'nın bir alakası olduğunu sanmıyorum. Photoshop cs2 döneminde de mesela o imageready mi ne salak şey gidip png'leri açmaya çalışıyordu. Kurulumdan sonra her seferinde değiştirmek zorunda kalan insanlar tanıyorum. Burada evet, imageready değiştirdiği için suçlu. Ama Opera öyle bir şey yapmıyor. Yapıyorsa da benim son kurulumumdan sonra gerçekleşmiş. Söyleyin bilelim.
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Şahsen başıma geldi ordan biliyorum hatta üstüne torrent mail gibi şeyleri de kendine çevirmişti. kullanıcı bızdıklaması diye birşey yok o yüzden.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 adam openwith diyip kendisi yapmış olması lazım opera'nın içinde torrent var diye kendisi manage etsin ister ama kalan png falan.. yok öle bişi.. tamamen kullanıcı hatası yani
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Evet kasti olarak gittim .png .jpg .jpeg .bmpleri opera açsın dedim
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dasaaa said: yapmasaymışsın.. sdfsdfsdfsdf
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 lol. adam kızdı. abi anlatamadık mı bilmiyorum da, opera'nın öyle bir özelliği yok. sen yapmış ya da yapmamışsın, o beni germez, ama bil ki yapan opera da değil..
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Yok öle bişe +1. Yes I'm an Opera user
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 default açan bişey yoksa ben açaım aga bunu demiş olabilir, beta olabilir. adam oldu diyor bızırdamayın
Öne çıkan mesajlar