Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Geçtiğimiz sene saçma sapan bir grubum vardı. Vokal yokluğundan türkçe ve hatta anadolu rock'a kayan bir tarzda müzik yapmaya çalışıyorduk. Vokal yabancı söyleyemiyordu. Bu sene ise kesinlikle yabancı söyleyen, hatta direkt thrash metal takılan bir grup kurmak amacındayım ancak yine grup yok. Düşündüm taşındım, aradığım gibi bir vokal bulamayacağıma karar verdim çünkü bulabilecek olsam şimdiye kadar 30 tane bulurdum. Yok. İstediğim gibi bir vokal bulamayacağıma göre, kendim yapsam diye düşünüyorum. Zaten direkt repertuarı kendim belirlediğim için şarkıların hepsini ezbere biliyorum. Ama sorun şu ki daha önce hiç şarkı söylemedim. Nasıl yapılır nasıl edilir? Bir bar programı yapabilecek kadar vokal yapabilsem yeter, evde kendimi bu konuda nasıl geliştirebilirim? İnsanların karşısına çıkıp gitar çalmak problem değil de vokal çekindiriyor, bunu nasıl aşarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 metalyalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 trash metal? direk bağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bende fena gırtlak var, öküz gibi brutal yapıyorum da, tam brutal oluyor o. Clean yapınca da çok clean kalıyor gibi geliyor. Ortasını tutturabilsem bir boka benzeyebilir de asıl sorun özgüven ya, sesime güvenmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bende brutal iyi yapamam ama screamde kendime güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bende danny filth gibi ses var ayıptır söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bende de izzet yıldızhan sesi var üzerinize afiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 fena gırtlak var, öküz gibi brutal yapıyorum girtlagi alirsin eline yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 evet çok zorlamican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Çok güzel Spirit Crusher söylüyorum. :D Evet ama fena oluyor sonra. Sanırım zor bir iş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 brutal yapıyoken öksürüyorsan yanlış yapıyorsun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Öksürmüyorum da hafif gıdıklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bende lisede olm cok guzel brutal yaparim scream yaparim diyordum hep. Bi gun kendi sesimi dinlettiler bana, o gunden sonra metal fln ne varsa biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Videolarda kendi konuşma sesimi tanıyamıyorum ben. İlginç bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 o çoğu insana olur ya. oha sese bak boru gibiymiş lan diyorum ben de kendim için sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Evet, ben de aynen öyle diyorum. Çok kalın geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar