Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yaw şimdi bana emo tarzı apaçi tarzı vs vs gibi tarzda yazı yazma stilleri gerekiyor. andaç yazılcakmış bende böle emo gibi ne bilem sheKeR kız gibi yazıolarla o yazı tekniklerini kullanmak istiyorum nasıl yapmam gerek bi yardım edin. aklınıza bi fikir gelirse onuda söyleyin yazı tipi olarak 20 kişiye falan yazcam farklı farklı birine kro birine emo çart çurt işte. başlığı değiştirdim hadin yaw acelem var gangalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hadin bak bi dota atıp geliom buraya how to atmanız dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Miyaw1 said: sheKeR bunu nası yazdıysan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 emo bi kıza mı yazcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sheker değil ShéqhéR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 converter vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 5 kilogramlık bir dambılla kafana sertçe vurursan 15-20 dakikalığına emo apaçi ve liberallerle aynı zeka seviyesine inebileceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 andaç ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ardeth said: emo bi kıza mı yazcan? yok ya geyik olsun diye. 20 küsür kişi var hepsine ayrı ayrı stillerde maytap geçmek istiyorum. //dasaaa: kısaltma da olsa küfür vb yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 internette site vardı bi tane. normal yazıyordun sen. sana emo şekline çevirip veriyordu. google da arat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hmm ara bul şimdi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ßuLdhuM qhaNqhaLar aLıN shiziNdhé ßéLqhi işiNizé yharar türqhçédhéN éM0chayha http://www.ismailaydogan.com/emo/ éM0chadhaN türqhçéyhé http://emoo.ca/#em|tr|sheqer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 böle dijital offset olmasa da baskı eski türlü tipo baskı olsa.. mürettip sizi acaip severdi hani.. é'ler β'lar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kolummmmmmmmmmmmmmmmm kolummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. ne zor şeymiş ya bu emoca dili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 oha ya kaç saat oldu hala yazıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yazma. Zorun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Pasta said: 5 kilogramlık bir dambılla kafana sertçe vurursan 15-20 dakikalığına emo apaçi ve liberallerle aynı zeka seviyesine inebileceğine inanıyorum.sen niye bu kadar ayarcı bi tip çıktın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Horcrux said: Yazma. Zorun ne? birkaçına yazmıcam enselerim ağırdı pazartesi yolamaya çalışırlarken pozisyonları ona göre ayarlayıp kendime masaj yaptırcam yoksa olmucak böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ansiklopedik bilgi vermiş adam.. prefrontal cortex ile alakalı gibi bir hasar gibi duruyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 apaçi olmaya merak sardım ha başımda dönmeye başladı yazı yazmaktan yarın şu kremi alıyım sonra saçları dikeyim sonra buca sokaklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 YEAH SONUNDA BİTİRDİM! GO TO BAD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 açık renkli t-shirt,beyaza yakın bi renkte düşükbel dar paça bi kot pantolon,horoz gibi dikilmiş saçlar,açık renkli klasik converse,bileklikler,kolyeler abuk subuk şeyler giyersen apaçi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar