Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköyde gidilebilecek enstrüman satan nereler var kü?

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

kadıkoy çarşısında var sonra opera çarşısında var bide rex sinemasını biliosan ordan aşa inen sokakta var 1 tane bide rex sinemasının yanındaki ara sokaktan girinde vardı
[signature][hline]E.vil N.ever D.ies

[Bu mesaj Apprentice tarafından 04 Eylül 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm. akmarın arka tarafından çık (iskele tarafı), çıkışın sağına dönünce 1 dk mesafede tansaş var. tansaşın yanında kadıköy pasajı var. bu pasaj içinde yanılmıyorsam 3-4 tane enstrüman satan yer var. whisky'yi tavsiye ederim. ahmet abi var, yardımcı oluyor epey.

asa denilen yer ise rexx sinemasının sokağında. orda esnafa falan sorsan tarif ederler rexx'i. yakın sayılır.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 04 Eylül 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköy pasajına git ama bence oralardayken. 3 ya da 4 tane yanyana var sonuçta. tünelin yanında geçemez belki ama yine de bakılabilir. fiyat olarak tünel tabii ki daha uygun.

ama bazen değişik ilginç şeyler olabiliyor. mesela senin ilgi alanından örnek verecek olursam :horace: geçen whisky'de bir bas gitar görmüştüm. böle siyah güzel bir şeydi. perdesiz, markasız el yapımı. 200 dolardı ve çok hoş tonları vardı. oluyo arada güzel şeyler yani.
[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 04 Eylül 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

horace kadikoy carsisini sor, PTT nin orda
alt katinda whisky var carsinin, sor sor gosterirler
iki dukkani var zaten birbirlerine 10 metre yakinlar, hatta bateri dukkanindan gitar dukkaninin arkasi gozukuyo falan oole diyim
orada satilir bol bol sey
seni kaziklayamazlar da :)

ama annamadim tunel civarlari varken nniye kadikoy? :)[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...