horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 var mı şöle gelmişken gidebiliceem bi yerler.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Kadıköy Çarşısı altındaki Whisky rexx olduğu cadde ki Asa ve adını hatırlamadığım diğer yer. ilk aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 barlar sokağında SRV var[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kadıkoy çarşısında var sonra opera çarşısında var bide rex sinemasını biliosan ordan aşa inen sokakta var 1 tane bide rex sinemasının yanındaki ara sokaktan girinde vardı [signature][hline]E.vil N.ever D.ies [Bu mesaj Apprentice tarafından 04 Eylül 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 valla ben şimdi akmarın oralardayım tarif edebileceniz mi bi zahmet. ehu. hiç bilmiom kadıköyü.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 geliim yanına gösteriim teker teker:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hmm. akmarın arka tarafından çık (iskele tarafı), çıkışın sağına dönünce 1 dk mesafede tansaş var. tansaşın yanında kadıköy pasajı var. bu pasaj içinde yanılmıyorsam 3-4 tane enstrüman satan yer var. whisky'yi tavsiye ederim. ahmet abi var, yardımcı oluyor epey. asa denilen yer ise rexx sinemasının sokağında. orda esnafa falan sorsan tarif ederler rexx'i. yakın sayılır.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 04 Eylül 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hehe. neyse ya. peki o kadar mühim bi yer yok demek ki. pekü saolun.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kadıköy pasajına git ama bence oralardayken. 3 ya da 4 tane yanyana var sonuçta. tünelin yanında geçemez belki ama yine de bakılabilir. fiyat olarak tünel tabii ki daha uygun. ama bazen değişik ilginç şeyler olabiliyor. mesela senin ilgi alanından örnek verecek olursam :horace: geçen whisky'de bir bas gitar görmüştüm. böle siyah güzel bir şeydi. perdesiz, markasız el yapımı. 200 dolardı ve çok hoş tonları vardı. oluyo arada güzel şeyler yani. [signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 04 Eylül 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 srv iyidir.kontrabas falan da var :) ben çıkyorum tarif eder birileri di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 nerde orası tarif edin. vapur iskelesinin ordan. ehuh. hiç bilmiyom.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 horace kadikoy carsisini sor, PTT nin orda alt katinda whisky var carsinin, sor sor gosterirler iki dukkani var zaten birbirlerine 10 metre yakinlar, hatta bateri dukkanindan gitar dukkaninin arkasi gozukuyo falan oole diyim orada satilir bol bol sey seni kaziklayamazlar da :) ama annamadim tunel civarlari varken nniye kadikoy? :)[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Horas tünele gel tünele.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kadıköyün yabancısı olduğunundan çıkardığım sonuç: hazır gelmişken gezmek istiyor ;). güzeldir kadıköy ahhh ahh nası özledim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hah hazır gelmişken gezmek istiyom. ehu. hadi göüşürük.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 işte mğzik aşkı bu olsa gerek. millet gidip tarihi eserleri vs gezer, horas gidiyo müzik dükkanlarınız geziyor. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar