Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi RS3 geldi mi?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

O değilde geçen q7yi servise götürdük, o sırada A7 ve A8 gözüme çarptı ki...
...
...

Abi, adam fuarda almış 587k TL bayılmış a8e ya. Bu nası bi zenginliktir... Ama araba yani...
Kapısını bile çekip kendi kapatıyo. Abi içine binemedim yemin ediyorum. Korktum ya. Biyeri çizilir vs diye. İçi komple süed kaplamışlar, yatasın geliyor... Bide gösterge ekranı çıktı konsoldan, 37 ekran tv şerefsizim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben hep eski arabaya bindim, hic araba merakim olmadi hatta oldukca cahilim bu konuda ciddi anlamda. Yani bi insanin size eski para toplama meraki nasi geliyosa, araba takip etme, ona binme meraki da bende o kadardi. Bi o kadar marka cahiliyimdir. Yani mercedes ferrari vs tabii bilirim de, mesela audi, benim kafamda hic imaji olmayan bi araba. Iyi veya kotu hic bi sekilde.. oradan suna gelicem..

Benim eski bi araba vardi, istanbula gelmeden once rego (bizim pul kil tuy e es deger bisi her yil yaptiriyon) yaptirayim dedim, ben istanbuldayken gecicekti, mecburdum. Neyse bi de bakima goturuyon mecbur, goturdum 1500 dolar harcadim arizalariyla vs, sonra gittim geldim araba bi garip, tekrar goturdum, adam dedi senin silindir yanmis, at bu arabayi yeni al degmez. Zaten arabanin tamirli hali 2500 dolar falan. :)

Neyse arabadan cok iyi anlayan bi arkadadasimdan rica ettim bana bi araba alalim diye, bu sefer bari iyi olsun ariza cikarmasin. Bi tane Audi A4 ikinci el baktik, aldim ama cok icime sinmedi. Ya dedim bari sifir araba alsaydim en ucuzundan vs. Adam dedi bak onu alma degmez ikinci el vs ama daha iyi. Guvendim, cunku birinci arabamda da guvenmistim saglam almisti anliyo, ikinci arabada kendim almistim, kaziklanmistim.

Aldim abi, birincisi ya cidden kaliteli araba surmenin ne oldugunu anladim, neden insanlarin boyle bi zevki var, ki benim ki yine ust class vs bisi degil. Bi de tabii her ne kadar avustralya da oyle isin artisligi modu olmasada, yani bizdeki arap kulturu, giyinme takinma nin degeri cok bisi ifade etmesede (zaten hepsi istese biner yani sonucta) her yerde bi tepki aldim. ornegin arac pulu yerinde, oo a4 mu aldin diyo kadin, bankaya gittim para cekiom, niye dedi vs, sonra ooo a4 mu aldin. sigorta yaptirmaya gittim, kadin dedi ooo a4 mu aldin. tatile gittim, sigortaci kadin aradi, (sigortayla ilgili 1-2 sey sordu) sonra dedi a4 un nasi, tatile geldim onla iyi gorunuyo dedim, neryee taitle gittin, nasi zevkli mi vs euheuehehuehue.

insanin tabii hosuna gidiyo da, yani buyuk bi surpriz oldu bi de benim icin. audi yani, bana sorsan volkswagen 5 kat iyidir, oncesinde sorsan yani.

ilginc bi deneyim oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...