paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Selam, RS3 satışa çıktı mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nisan olması lazım btw. fiyatı da 80~90k euro civarı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Selam, Hâlâ Haldex kullanıyorlar : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hani sırf yapabiliyoduk yaptık için üretilmiş bi araç zaten. senede 5 tane satar. hot hatche kimse o kadar para vermek istememeli kanımca. s3 gayet yeterli ve limit hatchback bi arabanın gitmesi istenecegi kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 rs3 alanların aklından suphe ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 verseler ayıla bayıla kullanırız tabi o ayrı da, okadar teçhizat motor vesaire konunca, rs badgei de yapıstırınca haliyle fiyatı bi hothatche verilebilecek degerlerin usutne cikiyo. ttrs ok, rs4 ok, rs5 ok, rs6 more than ok ama 170 milyara hatchback almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Abi a3 sınıfında bir araca 2.5' luk motor takarsan mevcut vergilendirme ile kdv otv bindikten sonra 90k olmasına kimse şikayet etmesin. 0-100 haricinde pek bi anlamı olacak bir araba degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Gözümde ve gönlümde yatan tek RS (tu) : A4 B7 http://img.wallpaperstock.net:81/audi-rs4-quattro-wallpapers_10315_1024x768.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/Audi_RS4_B7_2006.jpg Turuncu :D http://www.alkivar.com/AUDI/Hot%20Cars/Orange%20RS4/07_audi_rs4_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Alacan mı para? ha? Sen o emektarı sattın, biniyosun renoya(aileye saygılar) halen audi geldi mi? gitt mi? Bölümün thread yapsın diye bu çabalar hep, biliyorum ben... =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 O değilde geçen q7yi servise götürdük, o sırada A7 ve A8 gözüme çarptı ki... ... ... Abi, adam fuarda almış 587k TL bayılmış a8e ya. Bu nası bi zenginliktir... Ama araba yani... Kapısını bile çekip kendi kapatıyo. Abi içine binemedim yemin ediyorum. Korktum ya. Biyeri çizilir vs diye. İçi komple süed kaplamışlar, yatasın geliyor... Bide gösterge ekranı çıktı konsoldan, 37 ekran tv şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ya şahsen 587 bin tlm olsa gidip a8 almam ya :) audide çekik gözlü ırkı gibi a4 a5 a6 a7 a8 aynı tip.biraz uzunu biraz kısası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Selam, Bir arkadaş heveslenmiş, yoksa kalemkutu büyüklüğünde araçlara sığamam ben artık :) Hele o motor gücü anlamsız. Benim için en güzel RS, RS4 ama B5 kasa. 2.7T bana daha etkileyici geliyor. Güncellerden ise RS6 avant tabiki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 587k ya a8 alınırmı ya of.600 e tamamlayıp bi X6 alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 X6 dan da daha kotu bi alternatif olamazdi heralde adadsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Selam, X6 ile A8 kıyaslanır mı hiç! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 o parayla 3 tane daire alıp kiralarıyla gül gibi geçinirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi ne bilim aklıma o geldi bi an.ne olabilir mesela alternatifi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Alpina b7? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 s63 amg, başka ne alıcan 280k euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim_Banladi_Lan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 synthesizer said: s63 amg, başka ne alıcan 280k euro nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ya ben hep eski arabaya bindim, hic araba merakim olmadi hatta oldukca cahilim bu konuda ciddi anlamda. Yani bi insanin size eski para toplama meraki nasi geliyosa, araba takip etme, ona binme meraki da bende o kadardi. Bi o kadar marka cahiliyimdir. Yani mercedes ferrari vs tabii bilirim de, mesela audi, benim kafamda hic imaji olmayan bi araba. Iyi veya kotu hic bi sekilde.. oradan suna gelicem.. Benim eski bi araba vardi, istanbula gelmeden once rego (bizim pul kil tuy e es deger bisi her yil yaptiriyon) yaptirayim dedim, ben istanbuldayken gecicekti, mecburdum. Neyse bi de bakima goturuyon mecbur, goturdum 1500 dolar harcadim arizalariyla vs, sonra gittim geldim araba bi garip, tekrar goturdum, adam dedi senin silindir yanmis, at bu arabayi yeni al degmez. Zaten arabanin tamirli hali 2500 dolar falan. :) Neyse arabadan cok iyi anlayan bi arkadadasimdan rica ettim bana bi araba alalim diye, bu sefer bari iyi olsun ariza cikarmasin. Bi tane Audi A4 ikinci el baktik, aldim ama cok icime sinmedi. Ya dedim bari sifir araba alsaydim en ucuzundan vs. Adam dedi bak onu alma degmez ikinci el vs ama daha iyi. Guvendim, cunku birinci arabamda da guvenmistim saglam almisti anliyo, ikinci arabada kendim almistim, kaziklanmistim. Aldim abi, birincisi ya cidden kaliteli araba surmenin ne oldugunu anladim, neden insanlarin boyle bi zevki var, ki benim ki yine ust class vs bisi degil. Bi de tabii her ne kadar avustralya da oyle isin artisligi modu olmasada, yani bizdeki arap kulturu, giyinme takinma nin degeri cok bisi ifade etmesede (zaten hepsi istese biner yani sonucta) her yerde bi tepki aldim. ornegin arac pulu yerinde, oo a4 mu aldin diyo kadin, bankaya gittim para cekiom, niye dedi vs, sonra ooo a4 mu aldin. sigorta yaptirmaya gittim, kadin dedi ooo a4 mu aldin. tatile gittim, sigortaci kadin aradi, (sigortayla ilgili 1-2 sey sordu) sonra dedi a4 un nasi, tatile geldim onla iyi gorunuyo dedim, neryee taitle gittin, nasi zevkli mi vs euheuehehuehue. insanin tabii hosuna gidiyo da, yani buyuk bi surpriz oldu bi de benim icin. audi yani, bana sorsan volkswagen 5 kat iyidir, oncesinde sorsan yani. ilginc bi deneyim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar