vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 oha merice bak, bunlar gitgide upgrade oluyolar. adamin cocukla arkadas olmasinda bi sorun yok bence, yani ayni kizdan kazik yedik kanka ayagina yatmis hemen. sen de gicikligina gidip kiza cocugu kötüleyebilirsin arkandan söle böle didi diye. maksat pislik. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bella said: masum cilvelinin karşıtı değil yalnız. insan ciddi ciddi durur di mi hani normal bir ortamda? bu öyle değil işte. böyle yılışmadığı insan görmedim ben türkiyeye gelse boku yer yani. yunan kendisi. hahah ya aklıma geldi anlatayım çok komik. bi gece çıkmıştık böyle topluca o da vardı. bi çocuk buldu bu öüşmeye başladılar falan, çocuğun kız arkadaşı da aynı yerdeymiş. cesarete bak. kız da asyalı, geldi bu çocuğa bir geçirdi ama osmanlı tokadı az kalır o tokadın yanında. bu da götüm götüm kaçtı yanımıza hahaha. biz çıkarken asyalı kız hala güvenliklere bu yunan kızı soruyodu.yok işte türkiyede böyleleri damn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 LucifeL said: Leadman said: Evet, çok ilginç cidden bu insanlar. Dün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum. Benim eski sevgili şahsı benimle ilişki halindeyken çocuğun tekiyle fingirdiyordu. Çocuk ile sert bir konuşma yapmıştım ve çocuk onunla irtibatını kesmişti. Ancak benim kahpe buna yazmaya devam etmiş ve aralarında ilginç bir ilişki oluşmuş. Hatun beni ayakta uyutmuş yani anlayacağınız. Neyse ben bunu öğrendim bir şekilde, akabinde o çocuk anlayışla karşıladı tekrar kızın ne kadar şerefsiz olduğundan dem vurdu çok kez. Sonra o çocukla bayağı yakın arkadaş olduk. Yaklaşık 5-6 aydır o çocukla konuşur vaziyetteyiz ve neredeyse her 2 günde bir benimle o kızın muhabbetini yapıyordu ve onun hakkında çok aşağılayıcı muhabbetlre yapıyorduk. Küfürler ediyor, eğleniyorduk kendi aramızda. Her neyse, dün bu arkadaş geldi ve şey dedi: "Cuma günü x ile buluşuyorum". Olacak iş değil. Hatun tekrar yazınca tekrar dönmüş anladığım kadarıyla. Topaç olmuş kız sevdasına. Ne garip insanlar var.Abi sen başta kaybetmişsin,birinci olarak hatun fingirdiyor diyorsun çocukla ne konuşuyorsun yol ver kıza. İkinci olarak gene aynı şey oluyor çocukla konuşmak gibi saçma bir hareket ediyorsun bir de arkadaş oluyorsun. Çocuk kızı bafiliyorken seni de ayakta uyutmuş çocuk kız için konuşarak. Yani çocuk topaç değilde seni acayip şekilde aptal yerine koymuşlar.Mesajlaşmayı bafilemek olarak görüyorsan haklısın. Ya çocuğun beni uyuttuğu falan yok. Benim için zaten kapanmış bir defter o kız ve ayrılalı 6 ay oluyor. Herif ile de Facebook sohbetin ötesinde bir muhabbetim yok. Kızı şu an götürüyor olmasının benimle bir ilgisi yok yani veya alakası. Napıyorsa yapar. Benim olayım o kadar laf ettikten sonra kıza dönüyor oluşu. Misal ben de büyük laflar ettim, sırf o lafların hatrına bile bana gel sevişelim dese sevişmem yani. Olayı anlamıyorsunuz. :D Ve bu arada kız sandığınız kadar motor değil, en azından benimle başladı motorluğa. İlklerinin insanıyım yani. Zaten her zaman derim, ben pişirdim elin oğulları yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 said: Ya çocuğun beni uyuttuğu falan yok ya birak. niye topik acacak kivama getirsin yoksa seni. uyutmussa uyutmus. onun serefsizligi, senin utanmani gerektircek birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: otobüste yanıma oturursa affetmem ben o kızı.. seni affetmiyorum derim ve yol boyunca konuşmam bi daha. cinsel açıdan sağlamlık ? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Herif beni hatundan soğutup alttan kızı ayartsa dediğiniz doğru. Ben kızı bitireli yarım yıl olmuş. Yeni yeni insanlar tanımışım, yeni bir hayat kurmuş, başka bir şehre tanışmışım. Herif ben ayrıldıktan yarım yıl sonra kıza tekrar yazmaya başlamış. Ben uyuyor muyum yani bu durumda... Saçmalıyorsunuz. Edit : Ve ilk mesajlarda söylediğim gibi topici açma sebebim genel bir konuya değinmekti, sadece kendimden yeni yaşadığım bir şeyi anlatarak örneklendirme yapmak istedim. Kızı görünce 180 derece dönen gavat arkadaş modelleri yani burada ele alınması gereken konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 lan bırakın sevenleri ayırmayın. amma dedikodu yaptınız cocugun arkasından be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yani. Alan memnun veren memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Herif beni hatundan soğutup alttan kızı ayartsa dediğiniz doğru. Ben kızı bitireli yarım yıl olmuş. Yeni yeni insanlar tanımışım, yeni bir hayat kurmuş, başka bir şehre tanışmışım. Herif ben ayrıldıktan yarım yıl sonra kıza tekrar yazmaya başlamış. Ben uyuyor muyum yani bu durumda... Saçmalıyorsunuz. Edit : Ve ilk mesajlarda söylediğim gibi topici açma sebebim genel bir konuya değinmekti, sadece kendimden yeni yaşadığım bir şeyi anlatarak örneklendirme yapmak istedim. Kızı görünce 180 derece dönen gavat arkadaş modelleri yani burada ele alınması gereken konu. peki uyutmak biraz abarti kacmis olabilir ama sonucta yalan söylemis ve sen de inanmissin. kim olsa inanirdi. bunda yanlis birsey yok. yani sonucta senin hala kizi seviyor olmana gerek yok seni ''uyutmus'' olmasi icin. uyutmak orda sadece herifin yalan söylemesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nil haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Hea. Evet öyleyse. İşte benim anlatmak istediğim de o aslında. Herifin söylediği şeylere ters düşen bir şey yaparak şerefsizlik yapmış olması. Evet. Yanlış kelime tercihi uyutmak. Ben uyumadım, herif şerefsizlik yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nil haklı diyorum sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tamam canım uyumadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Uyumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kız da uyumuyo kaç gecedir ama bunu bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 insomnia olmuşsunuz geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 insomnia değil o nimfomani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 evet gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 uyumuyolarmış ya ondan insomnia dedik. entellik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sonuç? sevişmişler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Belirsiz. Herif girsin Facebook'a, sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 duvarları yıkmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Outdoor takılacaklardı anladığım kadarıyla, seks olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sen öyle san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yıldız parkını bilmiyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar