Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://aytugakdogan.blogspot.com/ İlginç bir blog. 2 sene önce Ben Hep 17 Yaşındayım adında bir kitap çıkartıp kendini Türkiye'nin en genç yazarı buyurmuştu bu çocuk kendini. Şimdi iyice büyüdü ve sigara bile içiyor. O derece. Uludağ sözlükte de yazardı. Nick altına yazıyorlardı falan Türkiye'nin en genç yazarı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Justin Bieber Türkiş Versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ya Justin bir nebze hani... Ne bileyim, bu çocuğun yazdığı her şeye ters bir cevap veresim geliyor. Yazdıklarını okudukça, "birini model alıyor ama kimi" diye geçiriyorum içimden. O yaş için fazla yukarılarda yazıyor gibi geliyor. Kadınlar olmasaydı şiirler yazmazdım, okulu bitiremezdim, parfüme para vermez aynaları bilmez ve annemi hiç tanımazdım. Sana âşık olmak, orospunun birine tutulmak kadar umutsuz, bir köylü güzelini sevmek kadar masum ve bazen saatlerce dalıp gittiğimde bana titreyen elleriyle su getiren babamın elleri kadar tedirgin bir iş. Yeni kitabın bazı bölüm başlıkları şöyle; * İtiraflarım * Benim hikayem de her erkek gibi aynı yerden başlıyor. Annemden. * Masumiyetin Ziyanı Olmaz… * Hesaplaşmalar * Otel Odası Günlükleri * Gönderilmeyen Mektuplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ne itirafı olucak ufacık çocuğun asdadad. Annem salondayken odada kendimi sıvazladım olur ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Evet. Otel odası günlüklerini okumak isterdim ama... :D Çocuk fena psikopatmış, eğer düşündüğüm gibi tek başına çıkıp otellerde kalıp şiirler falan yazıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Şu mektupları da yıllardır gönderemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Dean... James Dean... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 harbi haa bak direk çözdü adam. aynı ona kasmış eleman resimlerde falan. yannız sen şimdi adamın linkini yolladın bu adamın sitesinde patlama olucak sonra kendini birşey falan sanıcak ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yok be, adamın zaten 266 izleyicisi var. |Joker| said: Dean... James Dean...Ahah, harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tümü de kız adasdasd. Adalar bisiklet, Arnavutköy piknik, Bakırköy kaos, Beşiktaş candır. Kumkapı rakıdır, Kadıköy dershanedir. Nişantaşı pahalı bir kahve ve vitrin, Bebek sahildir. Üsküdar ezan, Beykoz ağaç, Avcılar deprem, Şile güneştir. Levent takım elbise ve gökdelen, Fenerbahçe sükûnet ve köpektir. Çatalca uzaktan olan ama sevilen bir akraba, Eyüp açlıktan ağzı kokmuş bir sokak çocuğudur. Ve hepsi bir yana Beyoğlu İstanbul’dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ahhaha harbi yerli castin olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Klapaucius said: tümü de kız adasdasd. Adam yakışıklı. Bunun yanısıra liseye kadar bir kızın elini tuttuğumu anımsayamıyorum. Küçükken sahip olduğum masumluk beraberinde yakışıklı bir utangaçlığı da getirmiş olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_NFj3-ZAgHCc/TQJ_pRTddXI/AAAAAAAABHU/BoXoGpP6u1o/s400/Aytug%2BAkdogan%2BFacity.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ooo cok seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bu mu yakışıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ADAM EDWARD CULLEN BEYLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Klapaucius said: Ne itirafı olucak ufacık çocuğun asdadad. Annem salondayken odada kendimi sıvazladım olur ancak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 burun yamukmu banamı öyle geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bi burun deliği fazla büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 burun kemiği kalın gibi. low poly 3d karakterlere benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Eğitimde şiddete karşı olan düşüncenin eseri bunlar hep işte. Ağzına sigara tutturmuş bide embesil. Ensenin üstüne bam diye vurup ağzından sigarayı düşürdükten sonra "gel lan buraya itoğlit" diyerek kulağını büküp eve götüreceksin dövmeye bunu. Sonra da sanayiye vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 "Lan yürü git bebe git iki seviş öyle gel.." Diyesi geliyor insanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 said: "Yeni Çıkacak Olan Kitaptan Ara Ara Notlar: ... ... Kumkapı rakıdır, Kadıköy dershanedir. ... ..." abov çok kötü lan edit PS: yani "Çünkü herkes İstanbul’da yaşayabilir fakat herkes İstanbul’u yaşayamaz." diyen bir insanın kadıköyü dershane olarak yaşaması inanılmaz olmuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Klapaucius said: http://3.bp.blogspot.com/_NFj3-ZAgHCc/TQJ_pRTddXI/AAAAAAAABHU/BoXoGpP6u1o/s400/Aytug%2BAkdogan%2BFacity.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aslan adam vincent eahahah çocukluğa geri dönüş oldu yalnız bu.. trt2 veriyordu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar