Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lise sona gelip ingilizce bilmeyen kaldı mı ya

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya bu insanları çok garipsiyorum ben dil okumuş birisi olarak
abi adam, üniversite 4 de, yeditepede, hazırlık bir sene okumuş, mezun olamıyor çünkü sözde ingilizce olan bölümümüzde gerçekten ingilizce olan TEK iletişim kuramları dersinden 2 defa kalmış.
Ya sen bu yaşa nasıl geldin, hazırlığı nasıl geçtin, hazırlık sınavları kol gibi, onu geçtikten sonra bu ingilizcene noldu?
abi dil lan
dili nasıl ezberlersin de unutursun ki
internet gayet ingilizce, hayatında hiç mi wikipedia açmadın, hiç mi video izlemedin
düşünsene, adam, wikipedia'dan bişey okuyamıyor, instructables algılayamıyor, how it's made izleyemiyor, core 77 takip edemiyor.
Ama endüstriyel tasarımcı
nasıl lan?
Sosyal ağlarda paylaş

ben ortaokulda ögrendiğim ingilizceyle universitede adma mezun ettim :)

ve şaşırmıstım yani.hani bu calıskanlık falan meseleside değil.eşşek olsan bişiler ögrenirdin

ztn gururum oksandıgı tek alan.millet böyle ingilizce calıstır falan diye gelir.manitacılık için bahane olur

millet bana yakın oturmaya calısır bilmemne.ama cidden özel okullarda falanda okuyup universiteye kadar gelip hala my name is seviyesinde bir sürü garip insan var
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

lise sona gelene kadar ingilizce öğrenmeyip, üniversite hazırlıkta ingilizce öğrendim diyen varsa çıksın, rastlamadım ben fds

benim bi iki arkadaş öğrendi sanırım ya. yani itü'nün hazırlık sınıfından geçebildiler. lisede 0-20 arası not alıyolardı kendileri yaparsa sınavı max.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

ya bu insanları çok garipsiyorum ben dil okumuş birisi olarak
abi adam, üniversite 4 de, yeditepede, hazırlık bir sene okumuş, mezun olamıyor çünkü sözde ingilizce olan bölümümüzde gerçekten ingilizce olan TEK iletişim kuramları dersinden 2 defa kalmış.
Ya sen bu yaşa nasıl geldin, hazırlığı nasıl geçtin, hazırlık sınavları kol gibi, onu geçtikten sonra bu ingilizcene noldu?
abi dil lan
dili nasıl ezberlersin de unutursun ki
internet gayet ingilizce, hayatında hiç mi wikipedia açmadın, hiç mi video izlemedin
düşünsene, adam, wikipedia'dan bişey okuyamıyor, instructables algılayamıyor, how it's made izleyemiyor, core 77 takip edemiyor.
Ama endüstriyel tasarımcı
nasıl lan?

etrafta 5 dil biliyorum diye gezinenleri görüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

lise sona gelene kadar ingilizce öğrenmeyip, üniversite hazırlıkta ingilizce öğrendim diyen varsa çıksın, rastlamadım ben fds

asadsa burda o/

gerçi öyle süper fln değilim ama okuduğumu, dinlediğimi anlayıp sınıftaki gavur arkadaşlarımla günlük hayatımı sürüdrcek kadar ing konusabiliyorum. Toefl'dan da 82 aldım hazırlanıp tekrar girmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

abi kaliteli dil eğitimi verilmiyor, kişi kendi kendine öğrenmeye kasıyor.

Benim gibi mesela, lakin bu durumda da pratik vs. olmayınca öğrendiklerini unutuyorsun,

Kafanda kalıyor, birşeyi okurken bilmediğim kelimeler hariç hiç zorluk çekmiyorum. Gramer kuralları vs. aklıma geliyor tamam, lakin biri çıksa karşıma konuş dese imkansız konuşmam,

Arkadaş İngilizce çeviri yapıyorum, ama konuş desen konuşamıyorum. Benim de eksiğim bu malesef, bu tip adamda çok aslında,

Çünkü dil eğitimi diye söylediğin şey, bu ülkenin en rezil yanlarından biri, kalitesiz ötesi ve sadece özentilikten ibaret bir şey,

Hazırlık sınavı kol gibi de değil, bir çok üniversite de İngilizce zorunlu olarak dayatıldğı için hocalardan tut, okul yönetimi sadece öğrenci geçsin diye uğraşıyor. Bİzim okulda sınavlara girmeyip geçen adamlar vardı hazırlığı :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi yurtdışına gitmeden ingilizce konusmayı becermek zor iş

pratik olmayınca bir anlamı kalmıyor.illa bi 6 ay kursa akmak lzm amerika londra bilmemne

benim bi arkadaşım mesela amerikaya gitti 1 sene

giderken beginner bile değildi nerdeyse.sonra bildiğin ingilzce konusuyordu geldiğince :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...