Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya bu insanları çok garipsiyorum ben dil okumuş birisi olarak abi adam, üniversite 4 de, yeditepede, hazırlık bir sene okumuş, mezun olamıyor çünkü sözde ingilizce olan bölümümüzde gerçekten ingilizce olan TEK iletişim kuramları dersinden 2 defa kalmış. Ya sen bu yaşa nasıl geldin, hazırlığı nasıl geçtin, hazırlık sınavları kol gibi, onu geçtikten sonra bu ingilizcene noldu? abi dil lan dili nasıl ezberlersin de unutursun ki internet gayet ingilizce, hayatında hiç mi wikipedia açmadın, hiç mi video izlemedin düşünsene, adam, wikipedia'dan bişey okuyamıyor, instructables algılayamıyor, how it's made izleyemiyor, core 77 takip edemiyor. Ama endüstriyel tasarımcı nasıl lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bunu git yarın o adamın suratına soyle chem, bize niye soyluyosun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 2. bir dil bilmemesine şaşırmıyorum, mesela ben de almanca öğrenemedim, haftada 1 saat alıyoduk, ya ich bin doga gördük, o da zaten hiç bir şekilde almanca bir şey ile karşılaşmamamdan dolayı yokoldu endtas okuyu, 2. dile ihtiyaç duymamasına şaşıyorum çok acayip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 okulun mallığı tamamen. hazırlık sınavını boşunamı yapıosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben ortaokulda ögrendiğim ingilizceyle universitede adma mezun ettim :) ve şaşırmıstım yani.hani bu calıskanlık falan meseleside değil.eşşek olsan bişiler ögrenirdin ztn gururum oksandıgı tek alan.millet böyle ingilizce calıstır falan diye gelir.manitacılık için bahane olur millet bana yakın oturmaya calısır bilmemne.ama cidden özel okullarda falanda okuyup universiteye kadar gelip hala my name is seviyesinde bir sürü garip insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben de bazılarının cvsinde english: fluent ibaresi görüyorum, ama karşına oturduğunda 2 kelimeyi bir araya getiremiyor adam. sözde herkes ingilizce biliyor güzelim sektörde ama yalan, 90%'ı beginner anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bide lise son değilde uni son olucak heralde başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 benim lisede ingilizcem çok daha iyidi lan. üniversite bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 lise sona gelene kadar ingilizce öğrenmeyip, üniversite hazırlıkta ingilizce öğrendim diyen varsa çıksın, rastlamadım ben fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yds'de ilk 50'ye giren, çeviribilim ikinci sınıfta okuyan; ama big bang theory'i altyazısız izleyemeyen birini tanıyorum. mühendis falansa iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 nası soru bu ya? tabii ki de kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Chemical said: lise sona gelene kadar ingilizce öğrenmeyip, üniversite hazırlıkta ingilizce öğrendim diyen varsa çıksın, rastlamadım ben fds benim bi iki arkadaş öğrendi sanırım ya. yani itü'nün hazırlık sınıfından geçebildiler. lisede 0-20 arası not alıyolardı kendileri yaparsa sınavı max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 o değil de, ben de üniversite 4 de calculus alıyorum lise 1 matematiği üstü görmemiş biri olarak fds YDS ilk 50'e girme de garip bişey, yds sınavını değil öss 1. bölüme bakıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Chemical said: ya bu insanları çok garipsiyorum ben dil okumuş birisi olarak abi adam, üniversite 4 de, yeditepede, hazırlık bir sene okumuş, mezun olamıyor çünkü sözde ingilizce olan bölümümüzde gerçekten ingilizce olan TEK iletişim kuramları dersinden 2 defa kalmış. Ya sen bu yaşa nasıl geldin, hazırlığı nasıl geçtin, hazırlık sınavları kol gibi, onu geçtikten sonra bu ingilizcene noldu? abi dil lan dili nasıl ezberlersin de unutursun ki internet gayet ingilizce, hayatında hiç mi wikipedia açmadın, hiç mi video izlemedin düşünsene, adam, wikipedia'dan bişey okuyamıyor, instructables algılayamıyor, how it's made izleyemiyor, core 77 takip edemiyor. Ama endüstriyel tasarımcı nasıl lan? etrafta 5 dil biliyorum diye gezinenleri görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Chemical said: lise sona gelene kadar ingilizce öğrenmeyip, üniversite hazırlıkta ingilizce öğrendim diyen varsa çıksın, rastlamadım ben fds asadsa burda o/ gerçi öyle süper fln değilim ama okuduğumu, dinlediğimi anlayıp sınıftaki gavur arkadaşlarımla günlük hayatımı sürüdrcek kadar ing konusabiliyorum. Toefl'dan da 82 aldım hazırlanıp tekrar girmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 amerikalara gelip 2 cumle kuramayanlar var. ben asil ona sasiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi kaliteli dil eğitimi verilmiyor, kişi kendi kendine öğrenmeye kasıyor. Benim gibi mesela, lakin bu durumda da pratik vs. olmayınca öğrendiklerini unutuyorsun, Kafanda kalıyor, birşeyi okurken bilmediğim kelimeler hariç hiç zorluk çekmiyorum. Gramer kuralları vs. aklıma geliyor tamam, lakin biri çıksa karşıma konuş dese imkansız konuşmam, Arkadaş İngilizce çeviri yapıyorum, ama konuş desen konuşamıyorum. Benim de eksiğim bu malesef, bu tip adamda çok aslında, Çünkü dil eğitimi diye söylediğin şey, bu ülkenin en rezil yanlarından biri, kalitesiz ötesi ve sadece özentilikten ibaret bir şey, Hazırlık sınavı kol gibi de değil, bir çok üniversite de İngilizce zorunlu olarak dayatıldğı için hocalardan tut, okul yönetimi sadece öğrenci geçsin diye uğraşıyor. Bİzim okulda sınavlara girmeyip geçen adamlar vardı hazırlığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ha bi de okuldan mezun olmaz için toefl 80 getirmen gerekiyordu onun zorlamasının da etkisi oldu tabi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi yurtdışına gitmeden ingilizce konusmayı becermek zor iş pratik olmayınca bir anlamı kalmıyor.illa bi 6 ay kursa akmak lzm amerika londra bilmemne benim bi arkadaşım mesela amerikaya gitti 1 sene giderken beginner bile değildi nerdeyse.sonra bildiğin ingilzce konusuyordu geldiğince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 benim gramer bilgim yok oldu ya. bişey yazıp etmiyoruz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yabancı ülkeye gitmeye gerek yok da, kendine güven bi de egzersiz şart tabi. güven olayını da casual ortamda sağlamak lazım. Ne biliyim yabancı sınıf arkadaşı olur, mmo oynarsın yabancı guild olur, bu tarz yerlerde. Wow'un en çok yararını gördüğüm konu budur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi gitmek lzm.öyle wowla falanla olcak iş değil bakkala gittiğinde ingilizce konuscan .öyle yabancı sınıf arkadaşıda yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bakkal amca deftere yaz desene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 zenci mahallesinde veresiye satış yapan bakkalım maceraları -LANET OLSUN ADAMIM KASAYI BOŞALT *10 lira çıkar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 mmo çok fayda sağladı bana özellikle konuşma konusunda. okuma yazma dinlediğimi anlama problemim yoktu zaten fazla. konuşma olayını da wowdaki ventrilo sayesinde baya geliştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar