Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 normalde başım ağrıdığında vermidon içiyorum. çeşitli sebeplerle tablet kullanmama kararı aldım. şu anda başım çok ağrıyor. bildiğiniz, kullandığınız ağrı kesici şurup tavsiyesi yaparsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Parasetamol şurup var birsürü... eczacıya sor, dizer önüne seç beğen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Dolven çocuklar için ama işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Tablet neden kullanmadığını merak ettim. Ayrıca Dolven iyidr ama sana az gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 en son bekbekken şurup içmişim hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 surup cocuklara verilir, delikanli adam tableti dil altinda eritir. //dasaaa: "sonra beyin kanamasından gitsin" uyarısı geldi. şaka olm bu.. dil altında eritmeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Batuhan_BJK said: şu anda başım çok ağrıyor. kiev maçıyla alakası var mı abi ben de bjkliyim enrage olunmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 goldbären said: Batuhan_BJK said: şu anda başım çok ağrıyor. kiev maçıyla alakası var mı abi ben de bjkliyim enrage olunmasın onun ağrısı yüreğimde sfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar