Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 okul içi online ve ufak bir imza kampanyası için bir sayfa yaratmak istiyoruz. benim mega sınırlı kod bilgim yetmiyor tabi ki buna.yardımcı olacak herkes de tatil dolayısıyla uzaklarda internetsizler. dedim pati yardım eder bana.. şimdi klasik imza kampanyası sayfalarından biri olacak. Yukarıda tanıtım metni olay şudur olay budur diye. sonra aşağıda Ad-soyad Numara Bölüm diye bir girdi alacak yer olacak. en alta da formu doldurup göndere basanların bilgileri eklenecek şekilde bitecek. yardımcı olursanız teşekkürler sayın patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://www.petitiononline.com/ yarar mı işine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 en kötü orayı kullanayım evet. sağol link için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 farkli birsey istersen ses et ferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 tövbe de, yaratmak allaha mahsustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar