rakibalik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 20 senemı oldu tam hatırlamıyorum ama oyun asagı yukları soyle idi Captain commando falan degil dırek onu solimde ZAmanında kucukken bakırkoyde ateri salonlarında ugruna nice jetonlar yaktıgımız oyun Dovuse dovuse ılerlıyorsun bosslar cıkıyor vs ilerlerken yoldakı tabelaları park isaretlerini alıp kullanabılıyor arabaları basının ustune kaldırıp atabılıyorduk Haggar falan degıl onuda soylıyeyım dırek Sımdı buraya kadar her oyunda olan seyler sadece tek hatırladıgım kesit net olarak oyun sonunda KUTU KOLA makınasının yanına gıdıyor bölüm bıtımınde elemenalar makınayı tekmeleyip kutu kolaları alıyolar glup glup ses efektı eşliğinde bitiriyolardı. Bılıyorum cok yardımcı olamadım lakin tek aklımda kalan kısım bu, uzun zaman gecti üstünden hatırlayan bilen varsa cok büyük sevaba girecek, hatırlayınca bile duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adam gibi bir rom sitesine girip, sölediğin tarzda oyunlara ne deniyormuş onu öğrenip, o kategoride tek tek bakacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 punisher'da vardi sanki kutu kola muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 dönemin bi gazoz firmasının sponsorlugnu yaptıgı adını verdigi bi oyun olabilir. oyle arat. mesela seven-upın virginden cıkan cool spot diye bi oyunu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://www.co-optimus.com/images/upload/image/classic/punisher01.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 battletoads? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Chemical said: adam gibi bir rom sitesine girip, sölediğin tarzda oyunlara ne deniyormuş onu öğrenip, o kategoride tek tek bakacan Buraya yazinca adam olmuyo mu simdi bu kisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 "adam gibi bir rom sitesi" =/= "adam gibi, bir rom sitesine..." robotlara binip onlari kullandigini falan hatirliyo musun? arabalari kafanin ustune kaldirabildigin o tarz bi oyun hic hatirlamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 rom sitesine adam gibi (sağlam) demiş sanırsam... edit: too late :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Hakkatten adam gibi bir rom sitesi yaziyor ya. Nasil okuyorsam. Fail'lerin fail'iyim. Sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Cool Spot'da vurdu kırdı yok, o değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 resme bakıp geçtin postu dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rakibalik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Hatırladıgım kadarını buraya aktardım son umudum olarak belki hatırlayan çıkar diyerekten Hipnoz telkin vs tekniklerle gerekirse bilinç altımdan çekip çıkarmak istiyorum su oyunu En son hipnoza gittiğim adam seans bitti ücreti öde deyince hayır bunu hipnozla kafama sen soktun borcum yok benim, diyince papaz olduk. Hipnozada gidemiyorum açıkcası Şaka bi yana yardımcı olan arkadaslara tesekkurler fekat onlar değil hala aramaktayim En sonunda güzel bir rom bulup kafaya dikip içeceğim çok umutsuzum olm bu kadar bilgiyle kim nası bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://www.fanboy.com/archive-images/MAMEmania-cd01.jpg ? http://i2.kickasstorrents.com/users/images/cadillacs_and_dinosaurs01.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 synthesizer said: resme bakıp geçtin postu dimi define vurdu kirdi sdfsd yengec olduruyorduk sonuca orda baloncuklarla bu arada noldu 7UP a hakketen? silindi gitti piyasadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Laorx said: http://www.fanboy.com/archive-images/MAMEmania-cd01.jpg ? http://i2.kickasstorrents.com/users/images/cadillacs_and_dinosaurs01.png bu abi iste, mustafa degilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 di said: Chemical said: adam gibi bir rom sitesine girip, sölediğin tarzda oyunlara ne deniyormuş onu öğrenip, o kategoride tek tek bakacan Buraya yazinca adam olmuyo mu simdi bu kisi ?default atarlısın tim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi hakketen gercek hayatta da boyleysen kalp dayanmaz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rakibalik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 değil hacılar mustafa değil o yanindakilerde değil hatta ve hatta double dragon da değil (ulan dize alma diye bişi vardı dize alip diişhh dişşhh diye gecirıodun adam)buda değil yani şu yıldız balyoz vs kullanan nınjalı oyunda değil hatta içinde ninja yoktu oyunun tüm oyunları saydım/saydık hala çıkmadı bu oyunu hatırlayan sen ordasın biliyorum Çık ortaya bi el ver yardım et olm çok ümitsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Belki sen oyunu yanlış hatırlıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 punisherda bi hile vardı vendor makinasının önünde kırmızılı vatandaşı yakalayıp bikaç defa saga sola sallayınca invul oluyodun o aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 streets of rage deil heralde dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 BONANZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 streets of rage değildir komple yanlış hatırlamıyorsa çünkü öyle araba tutup fırlatma hatırlamıyorum hiç. bide zaten daha akılda kalıcı motor binme stageleri falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rakibalik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ulan millete çok mu yukleniyorum o kadar aradim bulamadim bida arayayim dedim ünlü son sözlere döndü direk SAbahlar olmasın toplamak bile istemiyorum su rakamları Genede bilen bildiğini yazsin pls System Screenshot Count Amiga 318 Atari 2600 1,262 Atari 5200 273 Atari 7800 153 Atari Lynx 161 ColecoVision 517 Dreamcast 54 Game Gear 992 Game Boy 1,211 GBA / Game Boy Advance 1,430 Intellivision 1,212 MAME 10,405 NeoGeo 222 NeoGeo Pocket 364 Nintendo 2,268 Nintendo 64 195 PCE / Turbo Grafx 16 1,740 Playstation 311 Sega Genesis 2,255 Sega Master System 900 Super Nintendo 4,028 Vectrex 189 Virtual Boy 25 Watara 139 Wonderswan 589 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar