Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://cache-10.gawkerassets.com/assets/images/7/2009/03/omg-do-not-want.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Esnaf said: kediyi ne zamandır yıkamıyorsun o bile bıkmış artık gel lan yıka demişehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Kedi dışarda naaptıysa kendinden o kadar iğrenmişki bi yıkanıp temizlenmek istemiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://media.ebaumsworld.com/picture/12storyfall/RedheadWithWetPussy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi kedi işte garip hayvan ne yapacagı belli olmuyor onun için imkanım oldugu halde almıyorum kedi falan eve sinirlenip tekmelerim şimdi bi de onun günahına girmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bizimki de ne zaman açık görse banyonun kapısını dalıyor direk içeri bekliyo küvette =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 vaperon said: Az önce kapıdan bana baktı, bir miyaw ve sonra baktı benden hareket yok. Bir miyav daha. Mamasına suyuna bakayım dedim. Kalktım giderken banyoya girdi. Duşun altına gitti. Yine miyavladı. Şaşırdım. Suyu açtım, kaçmadı sıçrayan damlalardan. Ilıştırdım, kenardan kokladı, patisiyle sıcaklığını yokladı. Suyun altına girdi direk. Baktım deliriyor suyun altında gerinmeler falan, suyu duşa çevirdim. Öylece durdu duşun altında. Şampuanladım bir güzel, yine girdi suyun altına kendiliğinden. durulandı iyice, silkelendi. Kapının yanında durdu. Havluyla kuruladım. Saç kurutma makinesiyle de bir spa havasına girdi. Ben nasıl eğleniyorum o arada. Eziyet olan şeyi kendisi istedi. Şimdi yanımda peteğe yayıldı yatıyor. Mis gibi koku sardı odayı. Noldu durduk yere bu kediye banyo istedi anlam veremiyorum... Ama onu duşun altında hareketsiz görmek, arada mutlu mutlu bakması falan. Beyler kedimin nesi var? kedin kendisini insan sanmaya başlamış. gördüğü davranışları taklit edio evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar