Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye Çıkacağım, Sonuç Ne Olur?

Leadman

Öne çıkan mesajlar

oldukça sinir bozucu bir durumdur. bir kez olur, iki kez olur, üç kez olur, dört kez olur, gece geç saatlere gelinir olur, ama her iki günde bir, hem de saat gece yarısına bile gelmeden uyuyakalınmaz ki arkadaş ya. okulu var falan diyen oluyor, 2 ay önce saat 5'lere kadar mesajlaşırken hiç okul falan yok gibiydi, o zamanlar hiç uykusu gelmezdi, şimdi gece oluyor, saat 22:20'ye geliyor, küt gidiyor.

tamam erken uyuması hiç sorun değil. söyle, "uyumak istiyorum" de, uyuma mı dicez? iyi geceler diyip bitircez. allah allah ya. bir de şöyle bir durum var, "uyumicam bu gece" diyor, o mesajı attıktan sonra yine ses soluk yok. oyun mu oynuyorsun arkadaş benimle. bir de ertesi gün bu olaydan hiç bahsetmeme olayı var. ya insan çıkıp demez mi "kusura bakma uyuyakalmışım" diye. gerçi o da haklı, onu söylemeye yüz mü kalır artık ben diyim 40 siz diyin 50 kez yaşanan bir durum. ciddiyim bu kadar fazla yani. bu kadar fazla olunca bünye bağışıklık kazanmaz mı diye düşünüyor olabilirsiniz ama kazanmıyor abi; aksine daha da uyuz bir durum haline geliyor.

sonra beni umursamıyorsun artık dediğimde, yemediğim laf kalmıyor. eskiden benimle biraz daha konusabilmek için, ne konular açardı neler neler söylerdi, şimdi ilk fırsatta uyuyakalıyor. art niyet aramıyorum allahtan, art niyet arasam kim bilir neler neler yazacağım buraya.

onun haricinde gece sabaha doğru uyanıp yazdığı oluyor, "uyucak mısın" diye soruyorum, "hayır" diyor, peki öyleyse ne konuşalım falan diyorum, ses yok yine... ertesi gün soruyorum, konu düşünürken sinirlenmiş ve uyumuş. ulan hiç mi düşünmüyorsun be vicdansız, sabah saatin 4'ü, "bu karşımdaki benden cevap bekliyor, tek mesajımda uyandı" falan demiyor musun hiç ya? rahat rahat uyuyor, bu kadar gamsız olunmaz.

off içimi döktüm rahatladım be.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu benim Uludağsözlük'e yazdığım ve "en beğenilenler" ve "yazar bu entry'sinde coşmuş" istatistiklerinde yer alan bir entrym.

Hala neyin peşinde olduğunu anlayamıyorum.

Edit: Olay bundan 1 yıl önce yazılan şeyleri çıkartmaksa, senin hesabın duruyor orada haberin olsun :D Ama işte, beyinler arası farktan ötürü bazı şeylerden farklı derecelerde haz alıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdıklarımdan utanıyor olsam, silerdim. Ki hatta hoşuma bile gidiyor ki, blogumun sağ tarafına link olarak koyuyorum. İnsanların da hoşuna gidiyor ki, iki en beğenilen istatistiğinde kafaya oynuyor ve o haftanın en beğenileni falan seçiliyor. ;) Ne kadar boş yerlere kapak atıyorsun bir bilsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:
Göstermelik açılan dava gibi geliyor bana.
.

Hiçte göstermelik bir dava değil. Bu davanın amacı alkollü iken araç kullanıp o an hayatlarını tehlikeye attığın insanların haklarını korumak için. Sürücülerin ve yayaların bunu bilip sana dava açma imkanı olmadığı için savcı "kamu adına" sana dava açmış işte.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

burası çöp

sen açtığın konuya değer vermeyip çöpe atmışsın bi yerde..
Yok, ben açıklamasını yapmıştım bunun. Şimdi böyle bir ricada bulunuyorum.

throine said:

daha önce sabıkan yoksa + yargılama sürecinde suç işlemeyeceğine dair kanaat oluşmuşsa erteliyorlar. tabi bir de cezası az olan suçlarda oluyor bu erteleme olayı yani gidip kasten adam kesmiş birinin cezasını ertelemezler.
Hmm. Öyleyse para mara ödemicem bu durumda. Güzel.

Bu kazanın bir yıl öncesinde artçı olarak bulunduğum bir başka kaza vardı ama ondan ceza falan almamıştım. Sanırım onun bir zararı olmaz bana.

Edit: Okuldaki disiplin suçları sayılmıyor değil mi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...