Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Moderatör tutumları kadar saçma, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sebebim ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 napae said: Ben hiç anlamam o işlerden. :) kendin ol yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 THATS THE SPIRIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 how i met your mother'ı aklından çıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 BEĞENEMEDİYSEN GİT. asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 gossip girl'e her zaman sempati duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 evet işleri güçleri yok sana kıl oluyor moderatörler, topic açsa da garbage'a yollsak ovv yeee desek sonra diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 scrubsı benimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 firefly yayından kaldırıldı diye küfür et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Savcıya şöle bir bakış at; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 summer glau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 thread öldü tamam beyler dağılın. sleep moduna geçin yeni thread açılana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yemeğe kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 lostun sonu hakkında iyi şeyler düşünme bunlar hapiste işine yarıyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Liseli liseli diye dalga geçiyorsunuz mesela, sizin aranızdan biri yine, özellikle madalyalı kesim zaten elit durumda gördüğüm kadarıyla, sadece tek bir kelimeyi 30 defa kulanarak bunun üzerinden muhabbetler döndürmeye ve eğlenmeye çalışıyor. İlköğretimde yapılıyor bu tarz şeyler. Ve sizin bundan haz aldığınızı gördükçe, vallahi acıyorum. Tek bir mesajı 4 sayfa boyunca 30 kez alıntılayarak önümüze sürülen günleri de hatırlıyorum. Hep mi böyle... Hep aynı şeyden nasıl zevk alabiliyosunuz, keyifle devam edebiliyosunuz buna anlamış değilim yani. Ben buraya ilk geldiğimde hoş geliyodu, ulan başka hiçbir bok yokmuş. Hep aynı bok. Hep aynı şekilde geyikler, hep aynı şekilde eğlence. Biraz ilerleyin, gelişin. Herif 10 yıldır foruma takılıyor, 10 yıldır aynı tabanda espri yapıyor. Olacak iş değil cidden. :D Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Vazgeçtim, yemeğe kadar yolu var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 madalyalıların nesi elit adam 15000 post atmış hayattan soyutlamış kendini asıl balonlular elit adamlar onlara saygımız sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 napae said: BEĞENEMEDİYSEN GİT. asdfghÖyle yapacağım aslında. Cidden kendini bu kadar tekrar eden bir forum, ve bu kadar büyük bir hazla tekrar eden bir forum görmedim. Nasıl örgütlendiğinizi de kavrayamıyorum şu an. Kafalar o kadar denk ki. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Tontiş biraz rahat ol sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 foruma kişisel gelişim tutosu koyarsan bi nebze faydan olabilir bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 leadman kendini finish him yaptın ya, neyse sldkfşsld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bu boş laf sokmaların da sonu yok yani. Ben altta kalacak zeka seviyesinde değilim emin ol, en az senin kadar yaratıcı olabilirim bu konuda. Ama sorun şu ki, ben bundan haz almıyorum. En azından 30 kez yapınca artık bıkıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ciddiye almayacak zeka seviyesi, alta kalmayacak seviyeye göre nerde aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 uzdunuz elemani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar