Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye Çıkacağım, Sonuç Ne Olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liseli liseli diye dalga geçiyorsunuz mesela, sizin aranızdan biri yine, özellikle madalyalı kesim zaten elit durumda gördüğüm kadarıyla, sadece tek bir kelimeyi 30 defa kulanarak bunun üzerinden muhabbetler döndürmeye ve eğlenmeye çalışıyor. İlköğretimde yapılıyor bu tarz şeyler. Ve sizin bundan haz aldığınızı gördükçe, vallahi acıyorum.

Tek bir mesajı 4 sayfa boyunca 30 kez alıntılayarak önümüze sürülen günleri de hatırlıyorum. Hep mi böyle... Hep aynı şeyden nasıl zevk alabiliyosunuz, keyifle devam edebiliyosunuz buna anlamış değilim yani.

Ben buraya ilk geldiğimde hoş geliyodu, ulan başka hiçbir bok yokmuş. Hep aynı bok. Hep aynı şekilde geyikler, hep aynı şekilde eğlence. Biraz ilerleyin, gelişin. Herif 10 yıldır foruma takılıyor, 10 yıldır aynı tabanda espri yapıyor. Olacak iş değil cidden. :D

Neyse.
Mesaj tarihi:
napae said:

BEĞENEMEDİYSEN GİT.
asdfgh
Öyle yapacağım aslında.

Cidden kendini bu kadar tekrar eden bir forum, ve bu kadar büyük bir hazla tekrar eden bir forum görmedim. Nasıl örgütlendiğinizi de kavrayamıyorum şu an. Kafalar o kadar denk ki. :D
Mesaj tarihi:
Bu boş laf sokmaların da sonu yok yani. Ben altta kalacak zeka seviyesinde değilim emin ol, en az senin kadar yaratıcı olabilirim bu konuda. Ama sorun şu ki, ben bundan haz almıyorum. En azından 30 kez yapınca artık bıkıyorum ben.
  • Yeni Oluştur...