sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ve almeidanın atamadığı gol falan çok komikti guiza bile atardı o derece ben bjk orta sahasında aurellio+ernsti bekliyordum böyle ağır maçlarda deneyimli oyuncular azda olsa fark yaratabiliyorlar bknz selçuk kazması ama yinede necipide beğendim (tu)
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hakem çok büyük hata mata yapmadı, gidip öküz gibi göztere göztere dirsek atarsan kırmızıyı alırsın. Daha evvel bok yoluna atılan çok adam gördük derbi maçlarında ama bu onlardan biri değildi. Pisi pisine Cisse'nin atılmasıyla bunu kıyaslamayalım yani. Adam direk takıma ihanet etti, bu kadar para alan insanların bunları yapmaya hakkı yok. En ağır cezayı versinler diyeceğimde kaç verebilirlerki zaten herif 2.5 milyon alıyor umurunda olmaz. Herifi göndereyim desen 1 sene daha kontratı var. Nobre/nihat/Ferrari bol para alıp bir halta yaramayan adamlar. Allahtan seneye hepsinin kontratı doluyor, bir zahmet artık sözleşme felanda uzatmasınlar yeter artık.
Evr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 necip'i çıkartıp aurelio'yu almasıda paha biçilemezdi, adamı bir tek alexin kafa golünde fail rovaşatasında gördük.
tinu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 iyi güzelde o resim ne kardeşim anlam veremedim, hayır çıkıyoruz adam gibi fanatiklik yapmadan hakemin 2 tarafa da hatalar yaptığını söylüyorum kartlarda hatalar vardı, fener ın de kart gormesı gereken bır cok pozısyonu vardı vermedi, aynı şekilde ekrem de dahıl olmak uzere besıktaslı futbolcularada hatalar yaptı bundan yana bir lafım yok, ama sonucta maçın bir kırılma anı var o da ferrarinin pozisyonu bu yüzden o pozisyon üstünden yorum yaparak ferrari atılmasa maç böyle bitmezdi diyoruz. ferrarinin atılmasıda yüzde yüz doğru diyorum ama bana göre öncesinde luganonun faulu var diyorum, he bu kadar zor mu sizin içinde evet maç gidiyordu o mal futbolcunuz ferrari maça bize hediye etti demek!
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Aurelio girdi 2 tane birden yedik zaten, adamı şu son maçlarda hiç beğenmiyorum. Bariz batırıp duruyor. Birde Niang 'a da sar vermesi lazımdı ilk 10 dakikada ozaman =p kart kart hareketi yapıyor madem.
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu ne ya hakemi tartışmayın bence, gayet iyiydi adam, hatası olacaktır tabi ki, bizde farkındayız gg atılmalıydı, ferrari daha önce penaltı yapmıştı vs. vs.'de abartıp bi hakem tartışması açılınca sahada sarı görmeyen adam bırakmıosunuz ya
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ha pardon düzgünce anlatmaya çalıştım anlamamışsın sanırım evet kazma ferrari atılınca maçı rahat rahat aldık hatta o kırmızı+penaltı 1-2 pozisyon öncesinde verilmesi gerekiyordu ama gelipde buraya yok ferrari atılmasaydı yok almeida atsaydı falan demek saçma bence oralara gelene kadar verilmeyen kartlar pozisyonlar da var bu halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu demek gibi sonuç olarak BJK:2 FB:4 sabaha kadarda rage'e bağlasanız değişecek bir sonuç yok bu arada resim işin espirisi :)
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sivok kadroda olsaydı ferrari atılınca defansa onu gecirirdi schuster ama 18'e bile almadı. mac oncesinde bunu elestirdigimde bu macın oyuncusu ferrari falan diyodunuz, schuster'e laf ettirmediniz. en azından yedekte olsaydı belki berabere bitirebilirdi besiktas macı. ferrari atılınca defansa aurelio gecti. bi ara necip gecti falan lol. aynı sekilde bobo da oyle. almeida sıctı sıvazladı. yedegi kimsenin begenmedigi nobre. bobo kadroda yok, vay anasını ne buyuk adammıs bu schuster. siz daha bu adamı korumaya devam edin, bu adam da cıkıp taraftara cok da s.kimdeler desin. mustehak size. ama sezon sonu gs'den geride bitireceksiniz iste, o zaman cok gulucem.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Yani öyle yada böyle hatası vardıda maçı etkileyecek hareketi futbolcunun kendi yaptı sağolsun. Hala sinirliyim Ferrariye, defolsun gitsin zaten yabancı fazlalığı var.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hadi karrtlarda her hakem gibi hatalar yaptı ok de, bjk avantajlarını hiç oynatmaması nedir abi?
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bütün rage imizi arabaya yönlendirelim lütfen =p Suçlu belli, bu ihanet unutulmaz.
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 abi bjk avantajı oynatmadıda fenerin oynattımı sanki? ferrari atılmasıydı diyor herkes, mac oynanırken delirdim yazdım 2 kere, arkadan komple boyna sarılıp kundeye getirmek ne zamandan beri kırmızı degil, penaltı degi
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Red said: valla fener iyi oynadı gol kaçırdı falan ama bence beşiktaş 2-1 yaptıktan sora fenerbahçenin cok zordu maçı çevirmesi it gibi kontraya ckıyordu beşiktaş.q7 falan filan sallardı illa 3-4 olurdu kimse demesin fener ztn maçı alırdı falan diye :) ferrari hediye etmese öle bişi olamazdı helal be red, tarafsız yorum böyle olur yürü be :)
Evr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Fenerin Nianga yapılan ve devamında Diaya atılan topta avantaj verdi de bizimkileri oynatmadı diyorsunuz.
tinu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 toggie said: sivok kadroda olsaydı ferrari atılınca defansa onu gecirirdi schuster ama 18'e bile almadı. mac oncesinde bunu elestirdigimde bu macın oyuncusu ferrari falan diyodunuz, schuster'e laf ettirmediniz. en azından yedekte olsaydı belki berabere bitirebilirdi besiktas macı. ferrari atılınca defansa aurelio gecti. bi ara necip gecti falan lol. aynı sekilde bobo da oyle. almeida sıctı sıvazladı. yedegi kimsenin begenmedigi nobre. bobo kadroda yok, vay anasını ne buyuk adammıs bu schuster. siz daha bu adamı korumaya devam edin, bu adam da cıkıp taraftara cok da s.kimdeler desin. mustehak size. ama sezon sonu gs'den geride bitireceksiniz iste, o zaman cok gulucem. ferrari yi kadroda gördüğümde bende boku yedik dedim , çünkü kiev maçında da çok kötüydü ,evet kesinlikle sivok 11 de olmalıydı hatta maçta herkez bunu konuşuyordu kadro açıklandığında , bobo sakat olduğu için kadroda yok, yalnız almeida konusunda ciddi anlamda umutlarım tükenmeye başladı, bir guiza olayına dönebilir tek tesellim 3 milyon euro verilmiş olması, en azından bonservisi çok yüksek değil, schuster in bu maç en büyük hatası sivok u yedek bile almamış olması ve kırmızı karttan sonra necip i çıkartıp e kiev maçında rezalet oynayan aurelloyu defansa koymasıydı. resmen intihardı!
tinu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ben maçı stadda izledim ve zaten genel olarak hakemin maçı bok ettiğini söyledim benim gördüğüm beşiktaşın avantaja bırakması gereken 2 net pozisyonu kestiğiydi ve bu beni çıldırttı dedim aynı şekilde fenerede avantaj vermediği posizyon varsa normaldir dediğim hakem maçın içine etti!
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Künde ne zamandan beri kırmızı kart be abartmayın.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Fernandesi koymalıydı, antremanlarda stoper oynamışlığı var uzun süre
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Tofaşın yerinde olsam alexle hemen reklam filmi çekerim;ne ferrari,ne q7 de rahat ettim deyip,tofaş kartala bindirirdim alexi
tinu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 şu maçtan sonra tek üzüldüğüm şey sadece 1 adam yüzünden maçı kaybetmemizdir. maç içinde pozisyonlar olur atarsın atamazsın fenerde kaçırdı beşiktaşda kaçırdı , ama çok net bir kırılma anı var o da ferrari ! bakın almeida nın kaçırdığı gol de değil dediğim gibi pozisyonlar olur atılır atılmaz ama bu ferrarinin yaptığı direk maçı fenere hediye etmektir. muhtemelen beşiktaşdakı son maçını oynadı.
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bu maçta gördük kü fener saman alevi gibi 15-20dk parlıyo sonra fıs:O
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu macta da gördük ki beşiktaş'ın 17 maçta 17 puan hedefine ulaşması baya zor. 5 maçta 4 puanda kaldı şimdi, nasıl toparlayacaklar büyük merak konusu.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu macta fıstılar evet de bi sonraki macta da fısacaklar diye bisey yok. ikinci yarı butun macları kazandı adamlar ve su anda mac fazlasıyla da olsa liderler yani. fıss mıss sampiyon olacaklar.
Öne çıkan mesajlar