moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 zeper said: HD iskender.;) hani iskender zincirleri fast food sayılır mı bilemiyorum ama, baydöner hd'den çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 HD'nin iskenderi çok leş şu anda neredeyse sosis kesecekler ekmeğin üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ya güzel ya!!:) bilmyiorum ben çok beğeniyorum,önerilere de açığım amaaa. forever iskender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kaburgacı selim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 öfff...tamam her öneriye açık dğeilmişim.:) dasaaa said: kaburgacı selim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bi dene ama senin de hoşuna gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar