DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Selamlar. Şimdi benim bilgisayarımda başıma daha önce hiç gelmedi. Ama şu soruna yardımcı olursanız çok sevinicem. Sorun çok basit. Herhangi bir şekilde eklediğimiz accler, sphereserver açılıp kapandıktan sonra siliniyor. ister konsoldan ister sphereacct.scp den ekleyelim, siliniyor. klasörler doğru belirtilmiş, remote admin ile kontrol ettim. arkadaşın işletim sistemi 98. ntservice kapalı. aynı şekilde sphere da save alıp sphere ı kapatıp açıp, girdikten sonra son save halinden hiç bir eser kalmıyor. lütfen yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu arada sphere arkın bilgisayarında yüklü ve bende çalışan türkçe karakterler onun bilgisayarındaki sphere serverda çalışmıyor bu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Read only olabilirler. Turkce karakter olayi tamamen calisan isletim sistemi ile alakali, sphere ile degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] [Bu mesaj Baggio tarafından 04 Eylül 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Evet read-only lermiş ama kaldırdık yine olmadı iyi mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 tekrar read-only olmuş olabilirler, sphere'i tamamen kapatık read-only'yi kaldırıp sonra sphere'i açmayı deneyin[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 zaten başta read only leri kapatıp öyle açtık sonra da read only olmadı? yine bakıyorum remote adminden sadece arşiv yazıyyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Yardım edecek yokmuu?? :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar