Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android ve samsung arasindaki uyum ve guncelleme hizi ne durumda?


LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

samsung galaxy S 2 yi gordugumden beri, ciddi ciddi android bir cihaz edinmeyi dusunmeye basladim.

iki sorum olucak.

1) amerika dan edinsek bu cihazi, unlocked olan versionunu almak icin ozel bir cihaz veya operator bakmam gerekirmi?

2) samsung ve google in android konusunda pek uyumlu calismadiklarini, gecmiste ozellikle guncel version gecislerinde gecikmeler oldugunu biliyordum. Ancak nexus S i bildigim kadariyla samsung uretti, o sebeple "kisisel tahminim" artik bu tarz gecikmelerin olmayacagi. Sorum su, bu tarz gecikmelerin artik yasanmayacagi herhangi bir sitede falan duyuruldumu resmi bir agizdan? yada mesela blackberry de iphone da winmobile da operatorden bagimsiz olarak guncel versionu kendimiz direk yukleyebiliyoruz telefona, samsung icinde bu gecerlimidir?

cok tesekkurler, selamlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eskisinden daha iyi, özellikle üst modellerde. Nexus S almayacaksan ondan sonraki ilk güncelleme S2'ye gelir diye düşünüyorum. Galaxy S kullanıyorum, Froyo çıkar çıkmaz kullanamadım ama bir süre sonra kullanmaya başladım, şu an gayet sorunsuz en son sürüm kullanıyorum. Herhangi bir şikayetim yok. Yeni sürüm Android çıkar çıkmaz gelsin istiyorsan Nexus S alcaksın, biraz beklerim diyorsan S2 ki S2 daha mantıklı geliyor bana.

+ olarak Super AMOLED Plus, 4.3 inch ekran, 1 gb ram, cardslot, 8mp kamera, 1080p video kaydı, 2mp 2. kamera, dual-core işlemci, radyo, 1650 mah pil

Bu farklar varken S2 alıp bir kaç ay bile beklenir herhangi bir güncelleme ki o kadar sarkmaz. Bir de şu an Anroid gayet sorunsuz bir hale geldi, GPS sorunlarını aştı, lag sorunlarını aştı, hız sıkıntısı yok. Yeni sürümle kayda değer (bir an önce olması gerekecek) ne kadar büyük bir değişiklik olur düşünemiyorum şu an.

edit: Amerika'dan veya başka yerden alcağın bu iki telefon için modeller aynı olcak. Amerika için ayrı versyonları yok. 2g ve 3g frekansları oldukça geniş. Ama Android sürümün US olcak, Gingerbread'de durum ne bilmiyorum da Froyo'da değiştirdim ben. Muhtemelen değişiyordur ama değişmese de sorun yaratcak bir şey değil. Türkçe voice recognation veya swype desteği falan olmayabilir belki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...