Meov Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 İyi günler arkadaşlar. Ortalama 2.5 yıldır içimde olan fotoğrafçılık hevesiyle ve kısıtlı da olsa bir bütçe edinebilmem sebebiyle ilk makinemi almış bulunmaktayım Canon Eos 5 (A2) (Analog SLR) Canon 28-80 f3.5-5.6 II Ultrasonic lens Makineye bugün elime geçti ve ortalama 4 saattir kullanma kılavuzu ve internetten edindiğim bilgilerle öğrenmeye çalışıyorum teorik kısmını. Neden analog diyebilirsiniz, aslında dijitalde alabilirdim fakat hem analog makinelere olan ilgim hemde bir arkadaşımın tavsiyesi üst üste gelince bu kararı verdim. Hangi durumda hangi ayarları kullanmam gerektiğini teoride anladım biraz iyi bir başlangıç bence (Hala pozlama ayarını bulamasamda). Sizden isteğim yeni başlayan biri için dikkat edilmesi gereken noktalar varsa aklınızda ya da şunu şöyle yapma güzel gözükür ama ilerde sıkıntı çıkarır tarzı önerileriniz, duymak isterim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ayrıca Ankara'da banyo ve dijital ortama aktarma işlemi için önerebileceğiniz uygun bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 işte analog makinenin en pis yönü o. hayırlı olsun makinen bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ayrıca Ankara'da banyo ve dijital ortama aktarma işlemi için önerebileceğiniz uygun bir yer var mı? Sadece bu soruya cevap arıyorum şuan, sorduğum yerler pek mantıklı konuşmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Burda analogla uğraşan pek yok doruk bildiğim kadarıyla, senden önce ben vardım hatta sanırım, diğer herkes dijital fotoğrafçılık üzerine eğilimli :) fotokritik, netfotograf, canonturk gibi daha çok fotoğrafçılık üzerine kurulu sitelerde bulmak daha rahat olur. Özellikle bu konularda fotokritikte bayaa yönlendirme çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Dvd guide buldum zaten tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kedi ve pencere fotoğrafı çekme. herkese yetecek kadar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar