Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaçmak buralardan..

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

baydım ben ya. ciddi sıkıldım yeni bi hayat istiyorum şu ana kadar geçen boş yılları doldurmak istiyorum. kaçıcam biyerlere ne var ne yok satıcam açık biletimde var nereye istersem giderim. yaşicam çalışıcam sürünücem daha önce yapamadığım şeyleri yapıcam. Heyecan olucak hayatımda en azından. Kuzenim 16 yaşında afs ile amerikaya gitmiş afs ile. 1 yıl sonra tekrar gitmiş ama afs ile değil cebinde sadece 100 dolar varmış vesaire. yani adam şuan süper kazancı olan biri değil ama geçmişine baktığında günlerce anlatabilecek anısı var. Ben böyle bişey istiyorum yeri gelmiş cebinde yemek yicek parası olmamış. Bana yardımcı olun nasıl orda kalırım ve nasıl iş bulurum aslında pek sorun değil ya bunlar, bazen işi oluruna bırakmak lazım..

not: cermy de benle gelicek o daha da bunalmış biri desem yeridir.[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Sosyal ağlarda paylaş

ahanda bende böyle bir şeyi üni. bitince yapmayı planlıyorum az parayla yola çıkıp dünyayı gezmeye başlıycam param bittimi çalışcam para toplayınca başka ülkeye falan :) (ama o çalışma olayı yalan olur heralde)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

hep geliyo yapacak bişey yok rutin sıkıldım herşey aynı istanbul hep aynı. artık tahmin edebiliyosun herşeyi. ne zaman ne olacağını. şimdiden söyleyeyim bir örnek mesela seneye de okullar açılmadan bir hafta önce bütün yollar kazılacak. yani ciddi sıkıldım bir anlık birşey değil.[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 03 Eylül 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
chiptech pis kolok lar ne güne duruyo.bi uğra önce

abi pisikopatolog luk bir iş yok. ben bunalımda değilim depresyonda değilim(aynı şeymi lan bunlar) sadece sıkıldım. hayat sıkıcı değil gayette mutluyum yaşamaktan ama farklı şeyler yapmak istiyorum. hayatı satranç gibi yaşamak istemiyorum, bir sonraki adımı planlamadan yaşamak istiyorum.[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 03 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
ahanda bende böyle bir şeyi üni. bitince yapmayı planlıyorum az parayla yola çıkıp dünyayı gezmeye başlıycam param bittimi çalışcam para toplayınca başka ülkeye falan :) (ama o çalışma olayı yalan olur heralde)

+1[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 03 Eylül 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
ben de bazen portal açıp
world of darkness'e,
forgotten realms'e
planescape'e
ya da benzer fantazi/bilim kurgu dünyalara kaçmak istiyorum.
bazen herşey sıkıcı geliyor.

Aynen
:([signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right

[Bu mesaj Eraq tarafından 03 Eylül 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...