Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LCD Monitör yanıp sönüyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Monitörü kapatıp dinlendirince bir süre, geri açtığım zaman monitör yanıp sönüyo gibi oluyor ama yanıp sönmek değil, kapanmıyor çünkü, brightness 10 olup, geri 100 oluyormuş gibi düşünebilirsiniz. böyle hızlı hızlı yanıp sönüyor bir süre, sonra yanıp sönme aralıkları kısalıyor ve düzeliyor geri. kapatıp 5 dakka sonra geri açınca bir sorun olmuyor ama gece yatarken kapayıp sabah açtığımda bu oluyor 2 gündür...

çok bi alakası olduğunu sanmıyorum ama monitör samsung 226bw. bir fikir verebilirseniz sevinirim. bi de tabii 4-5 sene oldu monitörü alalı garanti falan yalan haliyle. bir elektronik tamircisinin halledebileceği birşey midir bu?

teşekkürler
Mesaj tarihi:
brightness 10-20 olup ordan geri eski haline dönüyo demişsin de kafadan mı sallıyosun yoksa hakkaten brightness ayarları mı o değerlere geliyo?

muhtemelen ilki gibidir durum diye tahmin ediyorum, o yüzden monitörünün lambalarının falan ölüyor olabileceğini söylüyorum sana burdan :P
Mesaj tarihi:
bende de bu sorun var tam olarak ama hani bende brigthness 10a düsüor gibi deil. Benim sorun tam olarak su sekilde

Bir süre kapalı kalırsa veya sinyal almazsa monitör daha sonrasında acıldıgında analog/digital source secme kısmında yanıp sönüyor. digitale geldiginde görüntüyü 1 saniyede olsa görüorum ama sonra geri gidior.Geliyor gidiyor bu sekilde 45 dakika bekledigimi bilirim.

benim de ne yazık ki garantim yok. Umarım çöp olmaz alet , var mı çözüm önerisi olan? gerci bundan önce baska bi topicte de anlatmıştım derdimi ancak pek bisi cıkmamıstı.

Monitor Samsung 206bw
  • Yeni Oluştur...