Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 $imdi gordum cok sevindirik oldum 11 eylulden itibaren her cumartesi-pazar 19:30 da seinfeld yayinlaniyo ilk bolumden itibaren cok guzel oldu tekrardan izlemek istiyordum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
jankis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 evet evet süper oldu hayatımın dizisi geri dönüyo[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 :tebrikz: Obareey!! Ben de "tüm bölümlerini indiricem ülen röaaarggh!!" diyordum. Kim kasar artık? :) Ah çok mutlu oldum. Yalnız 2 sayfa sonra "nihohohuha nası da kekledim eyoo" dersen kalbim kırılır. Edit: Hah tamam doğruymuş. Eyooooo[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 02 Eylül 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yok yok dergide de demişlerdi elimizdeyken 2 tekrar ile bırakmayız diye :) Daha uzun zaman izleyecez Seinfeld'i. gerçi okul zamanlarımla ilgili kötü anılarım var Seinfeld'de ama olsun. Gene de seyrederim :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu 3. tekrar deil mi lo[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben ne yazmışım? İki tekrar ile bırakmazlar adamlar işte. Yanlış anladın galiba. Yada ben senin mesajı yanlış anladım :P[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
corso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yine haftaiçi olsaydı keşke. haftada 2 bölümle bitmez okadar bölüm. neyse iyidir the sea was angry that day, my friends costanza the marine biologist[signature][hline]
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 onu sonra yaparlar 5 bölüm flm[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 19.30seinfeld, 20.00 simpsons gecen seneki programda bi degisiklik olmazsa :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 oh oh cillop olmuş haftasonu olması, haftaiçi okul-ders filan kaçtığı oluyodu, güzel.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
jankis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 simpsons ne yazık ki haftada bir güne indirildi :( perşembe günleri 20.00'de off[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 abi george un unutulmaz bir lafı vardı : -sokakta lezbiyenleri görüyorum sanki onlar bana bakıp işte heteroseksüel olmamanın sebebi bu diyorlar.. lol[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir
behran Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 canlarım bee nasılda özlemişim[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ?
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yayınlasınlar tabi dergide bi daha yayınlicaz demişlerdi zaten ben de gününü bekliodum:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
smerten Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 'eyooooooooo[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 DOOH! Olamaz. Simpsons 1 gün olamaz. Haftada iki kere seyretmezsem kriz geiririm ölürüm. Simpsons olmadan olmaz yoooo. (Kıırt.)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Seinfeldi üçüncü kez yayınlıyorlar. keşke mwc ı da 3.kez yayınlasalar.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Valla değil 2x1, 180x1 (çarpı birler de neyse artık?) yapsalar, oturur izlerim Seinfeld'i.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Quivalen-soth, 02 Eylül 2004 16:23 tarihinde demiş ki: abi george un unutulmaz bir lafı vardı : -sokakta lezbiyenleri görüyorum sanki onlar bana bakıp işte heteroseksüel olmamanın sebebi bu diyorlar.. lol hşşşttt bnm aylardır kullandığım imzayı öle 2 dk.da çarçur etme bakiim ;) valla süper olmuş; hele seinfeld+simpsons combosu mükemmel olmuş..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ben tüm bölümlerini 2 şer kez izledim. artık ne zaman ne olacağını biliyorum ve 3. kez tekrarlarını izlemicem. Suyunu çıkardılar![signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
jankis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 seinfeld+simpsons combosu yok ne yazık ki seinfeld haftada 2 gün cmts ve pazarken simpsons sadece perşembeleri ağlamak istiyorum ağlayamıyorum[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hmm bi arkadaş ardarda yazmıştı sanki ama şimdi ben de baktım combo y6ok..olsun tek seinfeld olsun ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
skyly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Süpper :D krameri gormeden naparim bilemiyodum[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 simpsons'i persembeye almalari buyuk hata ha ben yokum o ayri
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Seinfield var bende bir sürü bölümü.. Satıyodum... Özelden..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server
Öne çıkan mesajlar