Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 $imdi gordum cok sevindirik oldum 11 eylulden itibaren her cumartesi-pazar 19:30 da seinfeld yayinlaniyo ilk bolumden itibaren cok guzel oldu tekrardan izlemek istiyordum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 evet evet süper oldu hayatımın dizisi geri dönüyo[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 :tebrikz: Obareey!! Ben de "tüm bölümlerini indiricem ülen röaaarggh!!" diyordum. Kim kasar artık? :) Ah çok mutlu oldum. Yalnız 2 sayfa sonra "nihohohuha nası da kekledim eyoo" dersen kalbim kırılır. Edit: Hah tamam doğruymuş. Eyooooo[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 02 Eylül 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yok yok dergide de demişlerdi elimizdeyken 2 tekrar ile bırakmayız diye :) Daha uzun zaman izleyecez Seinfeld'i. gerçi okul zamanlarımla ilgili kötü anılarım var Seinfeld'de ama olsun. Gene de seyrederim :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu 3. tekrar deil mi lo[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben ne yazmışım? İki tekrar ile bırakmazlar adamlar işte. Yanlış anladın galiba. Yada ben senin mesajı yanlış anladım :P[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yine haftaiçi olsaydı keşke. haftada 2 bölümle bitmez okadar bölüm. neyse iyidir the sea was angry that day, my friends costanza the marine biologist[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 onu sonra yaparlar 5 bölüm flm[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 19.30seinfeld, 20.00 simpsons gecen seneki programda bi degisiklik olmazsa :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 oh oh cillop olmuş haftasonu olması, haftaiçi okul-ders filan kaçtığı oluyodu, güzel.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 simpsons ne yazık ki haftada bir güne indirildi :( perşembe günleri 20.00'de off[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 abi george un unutulmaz bir lafı vardı : -sokakta lezbiyenleri görüyorum sanki onlar bana bakıp işte heteroseksüel olmamanın sebebi bu diyorlar.. lol[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 canlarım bee nasılda özlemişim[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yayınlasınlar tabi dergide bi daha yayınlicaz demişlerdi zaten ben de gününü bekliodum:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 'eyooooooooo[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 DOOH! Olamaz. Simpsons 1 gün olamaz. Haftada iki kere seyretmezsem kriz geiririm ölürüm. Simpsons olmadan olmaz yoooo. (Kıırt.)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Seinfeldi üçüncü kez yayınlıyorlar. keşke mwc ı da 3.kez yayınlasalar.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Valla değil 2x1, 180x1 (çarpı birler de neyse artık?) yapsalar, oturur izlerim Seinfeld'i.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Quivalen-soth, 02 Eylül 2004 16:23 tarihinde demiş ki: abi george un unutulmaz bir lafı vardı : -sokakta lezbiyenleri görüyorum sanki onlar bana bakıp işte heteroseksüel olmamanın sebebi bu diyorlar.. lol hşşşttt bnm aylardır kullandığım imzayı öle 2 dk.da çarçur etme bakiim ;) valla süper olmuş; hele seinfeld+simpsons combosu mükemmel olmuş..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ben tüm bölümlerini 2 şer kez izledim. artık ne zaman ne olacağını biliyorum ve 3. kez tekrarlarını izlemicem. Suyunu çıkardılar![signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 seinfeld+simpsons combosu yok ne yazık ki seinfeld haftada 2 gün cmts ve pazarken simpsons sadece perşembeleri ağlamak istiyorum ağlayamıyorum[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hmm bi arkadaş ardarda yazmıştı sanki ama şimdi ben de baktım combo y6ok..olsun tek seinfeld olsun ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Süpper :D krameri gormeden naparim bilemiyodum[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 simpsons'i persembeye almalari buyuk hata ha ben yokum o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Seinfield var bende bir sürü bölümü.. Satıyodum... Özelden..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar