HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Madem dostlarımız yazmışlar bizde birşeyler yazalım dedik. Biz de Guardian tarafında Small Scale PvP ağırlıklı bir guildiz. Server'ı daha belirlemedik. Amacımız 2 grup çıkarıp World PvP ve Warfront yapmak. Tabi ki PvE'de yapacağız ama aslen PvP focused bir guild olacağız. İmkanlar dahilinde 3 gruba da çıkılabilir. Ventrilomuz mevcut. application falan istemiyoruz. oyundan konuşup karşılıklı anlaşmak yeterli olacaktır şimdilik. www.teamons.net sitesinde ikamet ediyoruz. Daha fazla bilgi için mesaj atabilirsiniz. Herkese saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 nick bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 başarılar serdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 basarılar serdar. dedigim gibi aynı serverda olmaya calısalım. bu defiant düşkünlerine karsı birbirimize destek olma amaclı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Teşekkürler arkadaşlar. Abi Zerg Hostile ile beraber oynama konusunda bizde heyecanlıyız açıkcası. Mutlaka aynı serveri tercih etmek gerekiyor :) Olduğumuz serveri beraber domine etmek boynumuzun borcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 eyv hacı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Savulun türkler geliyor!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Özenti misiniz yoksa KO 'da ki guildde mi sizindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 özenti derken? Başkasının patentinde mi bu isim ki biz onlara özenelim? KO nedir? Knight Online diyorsan o oyunu oynayacak kadar ergen değilim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Yıllar yıllar önce yani ko'nun ko oldugu wow'un olmadıgı yıllar önce knight online'da ki çok ünlü bir guild ismidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ne özentisi yahu. Hepsi önceden Warhammer da endgame de iyi guildlerde bulunmuş insanlar.Guildin adı aynı diye özenti diye yaftalamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Teşekkürler interperez :) açıklama için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absanto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 wow yokken ko nası vardı onu anlamadım ben biri 2004 biri 2006. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Başarılar abi.Bizim tayfaya selam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 wow yokken ko mu vardı .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 iyide niye artizlik yaptınız onu anlamadım. Birde ordaki mübalağayı anlayamayanlar birde laf sokmasın lütfen. Neyse hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 artizligi yapan sensin gibi gelmistir millete ondandir karsiliklar... kolbasti online'i kasit ettigini anlamamisda olabilirler tabii, yuzyillardir var o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absanto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ortada tek bir artistlik var. ayrıca wow herzaman wow'du. wow çıktığı gün insanlar sıraya girdiler. ko hiç bi zaman "ko" olmadı. ordaki mübalağa'dan kastın buysa eğer. şahsen ben laf koymadım öğrende başka yerde kendini rezil etme diye söledim. tamamen iyi niyetle :) guild isimleri arasında da benzerlik olması gayet normal bişey, özentiliklede hiç bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 başarılar arkadaşlar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Vayyyy anlamış ve akılda verdi tamam abi ayıp ediyosun rezil etmem kendimi. Guild isimlerinde benzerlik yok TAMAMEN AYNI guild ismi sevgili genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 polemik uzamasın diye yazmayayım demiştim ama arkadaşım gelip özentimisiniz diye artisliği yapan sensin sonra da yok bana ne artislik yapıyorsunuz diye söyleniyorsun. one night stand birebir aynı olmuş olabilir wow armory'ye gir arat belki 10 tane aynı isimde guild bulabilirsin. ama senin mantığından bakacak olursak biz hepsine ayrı ayrı özenmiş mi oluyoruz.? Direk senin şahsına söylüyorum burayı da polemik başlığına çevirdiğin için ayriyetten teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 oncelikle basarilar dilerim, yabanci turk karisikmi guild ? site ingilizce ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 International olacak abi guild. Yani herkese kapımız açık :) ama Türk arkadaşlar fazla olacağı için kimsenin sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yalnız o wow'dan önce KO vardı mevzusunda bi nebze de olsa doğruluk payı var. WoW Release Date: * AUS / NA November 23, 2004 * EU February 11, 2005[2] KO Release Date 2004 olsa olsa en fazla wow'dan 2 ay sonra çıkmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar