Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift : One Night Stand Guild tanıtımı

HaciSerdar

Öne çıkan mesajlar

Madem dostlarımız yazmışlar bizde birşeyler yazalım dedik.

Biz de Guardian tarafında Small Scale PvP ağırlıklı bir guildiz. Server'ı daha belirlemedik. Amacımız 2 grup çıkarıp World PvP ve Warfront yapmak. Tabi ki PvE'de yapacağız ama aslen PvP focused bir guild olacağız. İmkanlar dahilinde 3 gruba da çıkılabilir. Ventrilomuz mevcut.

application falan istemiyoruz. oyundan konuşup karşılıklı anlaşmak yeterli olacaktır şimdilik.

www.teamons.net sitesinde ikamet ediyoruz. Daha fazla bilgi için mesaj atabilirsiniz.

Herkese saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

ortada tek bir artistlik var. ayrıca wow herzaman wow'du. wow çıktığı gün insanlar sıraya girdiler. ko hiç bi zaman "ko" olmadı. ordaki mübalağa'dan kastın buysa eğer. şahsen ben laf koymadım öğrende başka yerde kendini rezil etme diye söledim. tamamen iyi niyetle :)

guild isimleri arasında da benzerlik olması gayet normal bişey, özentiliklede hiç bir alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

polemik uzamasın diye yazmayayım demiştim ama arkadaşım gelip özentimisiniz diye artisliği yapan sensin sonra da yok bana ne artislik yapıyorsunuz diye söyleniyorsun.

one night stand birebir aynı olmuş olabilir wow armory'ye gir arat belki 10 tane aynı isimde guild bulabilirsin. ama senin mantığından bakacak olursak biz hepsine ayrı ayrı özenmiş mi oluyoruz.?

Direk senin şahsına söylüyorum burayı da polemik başlığına çevirdiğin için ayriyetten teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...