Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Bu da internetten geldi keza bu da komik. FENERBAHÇE NASIL ADAM OLUR? > > > 1. olmaz..! 2. takimin ismi YENERBAHÇE olsun 3. sahaya 22 kisi ciksin 4. kaleye 5 RÜ?TÜ gecsin 5. bayir asagi oynasin 6. kaleleri 3 metre eninde,1 metre yüksekli?i inde olsun 7. her macinda orta hakem ALY ?EN, yardimcilari da ÖMER ÇAVU?O?LU ile ZYYA ?ENGÜL olsun 8. fenerbahce icin 3 korner bi penalti, bi penalti iki gol olsun 9. rakiplerin sadece bacak arasi attigi goller gol sayilsin, hatta o da sayilmasin 10.fenerli futbolculara elle oynamak serbest, rakibe ayakla oynamak yasak olsun (hadi bakalim) 11.fenerli futbolculara rakibe kirmizi kart gosterme yetkisi verilsin. taktik antrenmanlarda bu yetkiyi kullanmalari siki siki tenbih edilsin 12.fenerli defans oyuncularina atesli silahlar kullanmak serbest olsun 13.fener ceza sahasi mayin tarlasina donusturulsun, etrafina ici timsah dolu hendekler kazilsin, hava toplari icin patriotik hava savunma sistemi kurulsun. 14.birisi futbolculara, futbolun ayakoyunu degil, yurek ve kafa oyunu oldugunu anlatsin 15.futbolcu transfer ederken 'kahve ne renktir? ', 'portakal ne renktir? 'diye bir zeka testi yapilsin 16.yoneticilere dogru cevaplarin kahverengi ve portakal rengi oldugu ezberletilsin 17.futbolcular antenmanda kartopu, saklanbac, ac kapiyi bezirganbasi, kutu kutu pense oynayacaklarina istop, yakartop, ya da kukali saklanbac oynasinlar 18.teknik direktor olmasin. takimi spor basinindan omer urundul baskanliginda bir koalisyon yonetsin 19.REBROV satilsin, yerine direk dikilsin 20.rakip sahaya paf takimiyla ciksin 21.uc bes el-kaide transfer edilsin. olumune oynamak nasil olurmus ogretsinler. :)[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 spora açsaymışsın bari. güzel yazı.[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Espri olduğu için buraya açayım dedim. Spor da olabilir tabi.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 1.si spor bölümü daha uygun gibi geldi bana 2.si güzelmiş :) benzeri daha uzun bişey vardı.. kavga çıkmıştı doğal olarak.. kitlenmişti..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-kri-nona Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 sie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Arkadaşlar bunu buraya geyik olduğu için koydum. Lütfen sie mie kavga çıkarmayalım. Gülelim eglenelim.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 19.REBROV satilsin, yerine direk dikilsin 21.uc bes el-kaide transfer edilsin. olumune oynamak nasil olurmus ogretsinler. eheue bunlara koptum[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 5. bayir asagi oynasin[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 of ama 100 kez gördüm bunu baygınlık geldi walla :D[hline]#Prena.net#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-kri-nona Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Off çok geyik 7 yıl aradan sonra şampiyoın olurlar. Bi yerlerine kına yakarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 S-kri-nona kavga çıkartacak sözler etmeyelim. Lütfen.edit: İsmini yanlış yazmışım arkadaşın [hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 14 May 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 14 May 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-kri-nona Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Skirnova değil ayrıca.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 spora koysaydınız ben görmicektim :lol:[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Fenerli olmak ayıp değil. Yeter ki belli etmeyin arkadaşlar :=)[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ben Fenerbahçe'liyim ve baya bi güldüm buna.. Hoşuma gitti :)[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 zaman zaman.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bunlar spora yazıldığında adam olur![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ahaha süpermiş :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Lethe afedersin ama topice atilan mesajlari hiç okumuyormusun?? Bir espri olduğu için buraya açtım spora açmadım dedim. Yoksa hangi topic nereye açılır evelallah biliriz.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 15 May 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 oha! said: Estel_Anorien, 14 May 2003 21:15 tarihinde demiş ki:13.fener ceza sahasi mayin tarlasina donusturulsun, etrafina ici timsah dolu hendekler kazilsin, hava toplari icin patriotik hava savunma sistemi kurulsun.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 15 May 2003 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Kendi halimize ağlamaya başladım ühüh biz bu günlere düşecek Takımmıydık ahaha sakız olduk sakızzz[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 durun daha son şampiyonluğumuzdan daha 2 sezon geçti... valla 14 yıl şampiyon olamayanlar için ne laflar edebilirdik de etmedik, uğraşmadık... ;) spor bölümüne gider bu topic gibi hissettim bi an nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Muhahhaa guzelmıs bayaa...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 22. Ahmet Çakar Fenerbahçe klubu başkanı olsun 23. Fenerbahçe Türkiye ligi Fahri Şampiyonu ilan edilsin Ekleyin sizde arkadaşlar.. eheheh[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 sie=)[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar