paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragonmax said: yemin ederim ben bu patiyi anlamıyorum. - allah yok din yalan + prezervatif şekilli lambalı karikatür yapaN köpeğin teki olunca, herkes e normaaaaal, biz zaten dinsiziz ve islama da karşıyız ki diye yardırır. - biri gider haçı indirin diye ayrı bi saygısızlık eder, hemen OHA TERBİYESİZLER YAAA OHA SAYGISIZLAR YAAA. olum siz neyin kafasını yaşıyonuz. eskiden ergenlikte sigara içmek cooldu. şimdi islam sux demek mi cool oldu ben anlamıyorum. hayır madem dinsizsin, ateistsin, o zman islama hakaret edene bişey demediin gibi hristiyanlığa hakaret edene de E NORMAAAL demiceksin, VAY TERBİYESİZ demiceksin. ha yok dinsiz değilsen, yani ben müslüman değilim hristiyanım diyosan, o zman gelip burada müslümanlığa yapılan hakaretlere alkış tutup hristiyanlığa yapılan hakaretleri ayıplamicaksın. hayvanlık etmiceksin. ya objektif olcaksın ya da susucaksın. ben müslümanım arkadaşım. aklp li değilim, kökten dinci değilim, şeriat yanlısı değilim, tekkeci değilim, tarikatçı değilim vs. ama müslümanım ve dinimi de seviyorum. ve artık burada birfiil müslümanlığa hakaret edip post kasıp cool olmaya çalışıp, öteki dinleri koruyan, farklı ülkelerdeki tüm faşitliklerin haklı sebepleri oldunuu iddia ederken ben türk milletçisiyim, ülkemi seviyorum diyenlerin üstüne gidilmesine katlanamıyorum. az bi kendinize gelin.. LÜT FEN Bu başlıkta eleştirilen kiliseye edilen hakaret değil tehdit ve zorbalıktır,bu hangi dine mensup insana yapılırsa yapılsın inanıyorum ki paticik de şu başlıkta ki tepkinin aynısı verilir.Rage olmanın bir manası yok,hiçbir anlamı yok. Nasıl ki isviçre de Fransa'da veya herhangi bir ülke de azınlık olan müslüman nüfusa yapılan haksızlıklar beni üzüyorsa yaşadığım ülkede,ülkemde azınlık olan hristiyan,alevi,süryani,yezidi gibi bir çok grubun ayrımcılık,baskı ve tehditlerle karşılaşması aynı derece de beni üzüyor. Hristiyan misyonerler ülkemde domuz bağı ile öldürülüyor,hayatında eline silah almamış bir yazar sırf etnik kimliğinden ötürü sokak ortasında kurşunlanıyorsa,insanlar sırf alevi oldukları için ipe sapa gelmez yobaz hikayeleri ile alçaltılıyor,maraş gibi olaylarda bebekler dahi öldürebiliyorsa ben bundan ciddi ölçüde rahatsızlık duymakta ve gerekli tepkiyi dile getirmekte kendimi haklı hissederim arkadaşım. Sonra sırf Türk milliyetçisisin diye insanlar üstüne geliyor öyle mi ? Edep Ya hu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 |Joker| said: Suark said: nileppezdel said: Loxias said: Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemiyorum ancak, şu dine hakaretin sınırı nedir? Yani ne dersek hakaret oluyor ne dersek hakaret olmuyor? Bunu içtenlikle merak ediyorum. Çünkü dini eleştirmekte size göre hakaret, din hakkında karikatür çizmekte hakaret? Yanlış mı düşünüyorum allah yok demek hakaretmiş, görüşünü kendine saklaman lazımmış. Onlar saklamasa da olurmuş ama hakaret değil saldırı o. Normlara saldırıyorsun orada, allah yok demek allah var demekle aynı şey değil. Yukarıda da verdim örneği, Bi nudist, donsuz takılabilir beyoğlunda, bu onun için normal olabilir ama orada ki diğer insanlara bir saldırıdır bu. Başı kapalı dolaşmakta açık dolaşanlara saldırı mıdır? %50 olarak düşünürsen, etkisiz bir saldırıdır. Norm dediğin olay, çoğunluğun sosyal yapısına göre oluşur. Fatihte başı açık gezersen, saldırı olur. Nişantaşında kapalı gezersen, saldırı olur. vs. nileppezdel said: Saldırı falan değildir. Norm yok, inanç var. İnancınızı normlaştırıyorsanız ve bu yüzden alınıyorsanız o sizin probleminiz. Kendi inancınızı başkasınınkinden üstün tutmak için toplum normları bahanesini kullanmayın lütfen Nil, anlamadığın şu. Sen hala ideal olanı falan düşünüyorsun, hayal ediyorsun. Gerekçe falan buluyorsun. Neden sunma Gerekçe sunma Olan bu, normlar var. Doğru ya da yanlış, orası ayrı ama onlar var. Ve sen bunlara karşı gelirsen, tepki çekersin. Bu kadar basit abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Suark said: nileppezdel said: Loxias said: Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemiyorum ancak, şu dine hakaretin sınırı nedir? Yani ne dersek hakaret oluyor ne dersek hakaret olmuyor? Bunu içtenlikle merak ediyorum. Çünkü dini eleştirmekte size göre hakaret, din hakkında karikatür çizmekte hakaret? Yanlış mı düşünüyorum allah yok demek hakaretmiş, görüşünü kendine saklaman lazımmış. Onlar saklamasa da olurmuş ama hakaret değil saldırı o. Normlara saldırıyorsun orada, allah yok demek allah var demekle aynı şey değil. Yukarıda da verdim örneği, Bi nudist, donsuz takılabilir beyoğlunda, bu onun için normal olabilir ama orada ki diğer insanlara bir saldırıdır bu. İnsanın inandığı şeyi söz yoluyla dile getirmesiyle, çıplak gezmeyi bir mi tutuyorsun ? Çıplak takılmanın bariz zararlı etkileri var, en basidinden bir cafede sandalyede götü boklu oturan birini görsem oraya oturmam, adamın bokları pantalonuma bulaşmasın diye. Pek düşünülmeden yapılmış bir benzetme olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 hijyeni ne bilsin onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 tunca said: Suark said: nileppezdel said: Loxias said: Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemiyorum ancak, şu dine hakaretin sınırı nedir? Yani ne dersek hakaret oluyor ne dersek hakaret olmuyor? Bunu içtenlikle merak ediyorum. Çünkü dini eleştirmekte size göre hakaret, din hakkında karikatür çizmekte hakaret? Yanlış mı düşünüyorum allah yok demek hakaretmiş, görüşünü kendine saklaman lazımmış. Onlar saklamasa da olurmuş ama hakaret değil saldırı o. Normlara saldırıyorsun orada, allah yok demek allah var demekle aynı şey değil. Yukarıda da verdim örneği, Bi nudist, donsuz takılabilir beyoğlunda, bu onun için normal olabilir ama orada ki diğer insanlara bir saldırıdır bu. İnsanın inandığı şeyi söz yoluyla dile getirmesiyle, çıplak gezmeyi bir mi tutuyorsun ? Çıplak takılmanın bariz zararlı etkileri var, en basidinden bir cafede sandalyede götü boklu oturan birini görsem oraya oturmam, adamın bokları pantalonuma bulaşmasın diye. Pek düşünülmeden yapılmış bir benzetme olmuş o. başka bir sürü benzetme bulurum ki, Bu arada, insan inandığı şeyi dile getirmiyor, kendi kimliğini dile getiriyor. O yüzden, kıyafet gitmekte kimlik belirtmek, müslümanım demekte kimlik belirtmek. Ya en basidinden, GS formasıyla FB stadına girersen tepki çekmez misin? çekersin? Neden, çünkü orada ki çoğunluk fenerbahçeli, ve sen onlara o formayı orada giyerek saldırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Suark said: nileppezdel said: Loxias said: Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemiyorum ancak, şu dine hakaretin sınırı nedir? Yani ne dersek hakaret oluyor ne dersek hakaret olmuyor? Bunu içtenlikle merak ediyorum. Çünkü dini eleştirmekte size göre hakaret, din hakkında karikatür çizmekte hakaret? Yanlış mı düşünüyorum allah yok demek hakaretmiş, görüşünü kendine saklaman lazımmış. Onlar saklamasa da olurmuş ama hakaret değil saldırı o. Normlara saldırıyorsun orada, allah yok demek allah var demekle aynı şey değil. Yukarıda da verdim örneği, Bi nudist, donsuz takılabilir beyoğlunda, bu onun için normal olabilir ama orada ki diğer insanlara bir saldırıdır bu. Tepki çekmek istemiyorsan yapmayacaksın, trollsen buyur. Doğru ya da yanlış olması önemli değil, gerçek olan bu. Öte yandan, patide ciddi anlamda ateist saldırısı var. Neredeyse her topikte alakalı alakasız ufak çapta saldırılar mevcut. Hadi diyorum, ufak adamlar olsalar sallamıcam ama yaşını başını almış insanlar neyi kanıtlmaya çalışıyorlar? inanmıyorsan inanmazsın, tamamen alakasız bir topikte alakasız bir soruya "allah yok", " Allah yaptı onu " gibi saçma sapan provoke edici cevaplar veriliyor. anlıyorum. allah yok demek saldırıymış. söylenecek kelimeler kifayetsiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Yok abi basmıyor sizin kafa. Allah yok demek, müslüman bir toplum içerisinde bulunan insanlara saldırıdır. Ama gider ateist cumhuriyetinde bunu dersen, saldırı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Suark said: tunca said: Suark said: nileppezdel said: Loxias said: Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemiyorum ancak, şu dine hakaretin sınırı nedir? Yani ne dersek hakaret oluyor ne dersek hakaret olmuyor? Bunu içtenlikle merak ediyorum. Çünkü dini eleştirmekte size göre hakaret, din hakkında karikatür çizmekte hakaret? Yanlış mı düşünüyorum allah yok demek hakaretmiş, görüşünü kendine saklaman lazımmış. Onlar saklamasa da olurmuş ama hakaret değil saldırı o. Normlara saldırıyorsun orada, allah yok demek allah var demekle aynı şey değil. Yukarıda da verdim örneği, Bi nudist, donsuz takılabilir beyoğlunda, bu onun için normal olabilir ama orada ki diğer insanlara bir saldırıdır bu. İnsanın inandığı şeyi söz yoluyla dile getirmesiyle, çıplak gezmeyi bir mi tutuyorsun ? Çıplak takılmanın bariz zararlı etkileri var, en basidinden bir cafede sandalyede götü boklu oturan birini görsem oraya oturmam, adamın bokları pantalonuma bulaşmasın diye. Pek düşünülmeden yapılmış bir benzetme olmuş o. başka bir sürü benzetme bulurum ki, Bu arada, insan inandığı şeyi dile getirmiyor, kendi kimliğini dile getiriyor. O yüzden, kıyafet gitmekte kimlik belirtmek, müslümanım demekte kimlik belirtmek. Ya en basidinden, GS formasıyla FB stadına girersen tepki çekmez misin? çekersin? Neden, çünkü orada ki çoğunluk fenerbahçeli, ve sen onlara o formayı orada giyerek saldırıyorsun. Kimseye zarar verilmediği sürece, insanın kendini istediği gibi ifade edebilmesi en doğal hakkıdır. Benim kendimi ifade ediş biçimime hoşnutsuzluklarını belirtebilir insanlar, onlar kaale alıp almamak benim elimde. Ha olay şiddete veya nefrete varırsa, ne olursa olsun nefret eden ve şiddet uygulayan taraf yanlıştır her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 quote tunca said: Suark said: tunca said: Suark said: nileppezdel said: Loxias said: Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemiyorum ancak, şu dine hakaretin sınırı nedir? Yani ne dersek hakaret oluyor ne dersek hakaret olmuyor? Bunu içtenlikle merak ediyorum. Çünkü dini eleştirmekte size göre hakaret, din hakkında karikatür çizmekte hakaret? Yanlış mı düşünüyorum allah yok demek hakaretmiş, görüşünü kendine saklaman lazımmış. Onlar saklamasa da olurmuş ama hakaret değil saldırı o. Normlara saldırıyorsun orada, allah yok demek allah var demekle aynı şey değil. Yukarıda da verdim örneği, Bi nudist, donsuz takılabilir beyoğlunda, bu onun için normal olabilir ama orada ki diğer insanlara bir saldırıdır bu. İnsanın inandığı şeyi söz yoluyla dile getirmesiyle, çıplak gezmeyi bir mi tutuyorsun ? Çıplak takılmanın bariz zararlı etkileri var, en basidinden bir cafede sandalyede götü boklu oturan birini görsem oraya oturmam, adamın bokları pantalonuma bulaşmasın diye. Pek düşünülmeden yapılmış bir benzetme olmuş o. başka bir sürü benzetme bulurum ki, Bu arada, insan inandığı şeyi dile getirmiyor, kendi kimliğini dile getiriyor. O yüzden, kıyafet gitmekte kimlik belirtmek, müslümanım demekte kimlik belirtmek. Ya en basidinden, GS formasıyla FB stadına girersen tepki çekmez misin? çekersin? Neden, çünkü orada ki çoğunluk fenerbahçeli, ve sen onlara o formayı orada giyerek saldırıyorsun. Kimseye zarar verilmediği sürece, insanın kendini istediği gibi ifade edebilmesi en doğal hakkıdır. Benim kendimi ifade ediş biçimime hoşnutsuzluklarını belirtebilir insanlar, onlar kaale alıp almamak benim elimde. Ha olay şiddete veya nefrete varırsa, ne olursa olsun nefret eden ve şiddet uygulayan taraf yanlıştır her zaman. Kendini ifade etmekle saldırmak arasında fark var ama. Tabi söyleyiş biçimi de önemli burada, allahın varlığına inanmıyorum demekle allah yok demek arasında ucurum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 saldırı a. Kötülük yapmak, yıpratmak amacıyla, bir kimseye karşı doğrudan doğruya silahlı veya silahsız bir eylemde bulunma, hücum, taarruz, tecavüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ya anlamadığınız nokta şu, tabii ki ideal olanı savunacağız. Ortada Müslüman'ların bunu hakaret kabul ettiği gerçeği var eyvallah. Ama bunun Allah var demekten hiçbir farkı olmadığı gerçeği de var. Normların arkasına sığınıp bu iğrençliği haklı göstermeye çalışmayın. Ateistler Müslümanlar kadar rage olsaydı, sözleri itibariyle günde beş vakit ezanlarla tüm yurtta bizim inancımıza hakaret ediliyor diye ağlıyor olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 o ucurum senin beyninde. yoksa "allah var ama inanmiyorum" diyecek kadar sizofrenik bir ateist yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragonmax said: yemin ederim ben bu patiyi anlamıyorum. - allah yok din yalan + prezervatif şekilli lambalı karikatür yapaN köpeğin teki olunca, herkes e normaaaaal, biz zaten dinsiziz ve islama da karşıyız ki diye yardırır. - biri gider haçı indirin diye ayrı bi saygısızlık eder, hemen OHA TERBİYESİZLER YAAA OHA SAYGISIZLAR YAAA. olum siz neyin kafasını yaşıyonuz. eskiden ergenlikte sigara içmek cooldu. şimdi islam sux demek mi cool oldu ben anlamıyorum. hayır madem dinsizsin, ateistsin, o zman islama hakaret edene bişey demediin gibi hristiyanlığa hakaret edene de E NORMAAAL demiceksin, VAY TERBİYESİZ demiceksin. ha yok dinsiz değilsen, yani ben müslüman değilim hristiyanım diyosan, o zman gelip burada müslümanlığa yapılan hakaretlere alkış tutup hristiyanlığa yapılan hakaretleri ayıplamicaksın. hayvanlık etmiceksin. ya objektif olcaksın ya da susucaksın. ben müslümanım arkadaşım. aklp li değilim, kökten dinci değilim, şeriat yanlısı değilim, tekkeci değilim, tarikatçı değilim vs. ama müslümanım ve dinimi de seviyorum. ve artık burada birfiil müslümanlığa hakaret edip post kasıp cool olmaya çalışıp, öteki dinleri koruyan, farklı ülkelerdeki tüm faşitliklerin haklı sebepleri oldunuu iddia ederken ben türk milletçisiyim, ülkemi seviyorum diyenlerin üstüne gidilmesine katlanamıyorum. az bi kendinize gelin.. LÜT FEN Dragon abi senin kafan çok karışmış.Burda aleni olarak tehtit var şiddet var.Bununla "allah yok" demeyi nasıl bir tutabilirsin. Kişisel olarak hiç bi dine karşı değilim zaten sadece o dinin bize şiddet/baskı uygulamasına karşıyım.Müslümanlığa hakaret tanımını da iyi çizmen lazım.Müslümanlığın söylediği şeyleri kabul etmemeyi ve bunu aleni olarak belirtmeyi hakaret sayıyorsan o seni bağlar.Yapılan karikatür hakaret tanımına girmez.Eğer onu hakaret sayıyorsan zorunlu din dersinin komple müfredatının inançsızlara hakaret olduğunu kabul etmen gerekir.Forumda bilfiil müslümanlığa hakaret eden bir mesaj bulamazsın. Kimse de cool olmak için inançsız olmaz.Dini inancı kabul etmemek ve bunu belirtmek sosyal baskıyı getirir, zordur bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Abi iyi de yok allah yani doğruları söylemek niye saldırı olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Suark said: Yok abi basmıyor sizin kafa. Allah yok demek, müslüman bir toplum içerisinde bulunan insanlara saldırıdır. Ama gider ateist cumhuriyetinde bunu dersen, saldırı olmaz. Verdiğin örneklere bakarsak nudistin ki saldırı allah yok demek saldırı. Peki Bir Müslüman kadının başörtülü bir şekilde fransa da dolaşması da saldırı mı ? Bir müslümanın hristiyan bir ülke de namaz kılması saldırı mı ? Kafasına takke takarak dolaşması saldırı mı ? Cemaatin cami yaptırmak istemesi saldırı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 paparnoz said: Suark said: Yok abi basmıyor sizin kafa. Allah yok demek, müslüman bir toplum içerisinde bulunan insanlara saldırıdır. Ama gider ateist cumhuriyetinde bunu dersen, saldırı olmaz. Verdiğin örneklere bakarsak nudistin ki saldırı allah yok demek saldırı. Peki Bir Müslüman kadının başörtülü bir şekilde fransa da dolaşması da saldırı mı ? Bir müslümanın hristiyan bir ülke de namaz kılması saldırı mı ? Kafasına takke takarak dolaşması saldırı mı ? Cemaatin cami yaptırmak istemesi saldırı mı ? avrupa da ki cami protestoları haklı bir temele taşınmış oldu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragonmax icinde kalanları dökmek istemiş herhalde. Bir de sakadan İstavroz çıkarırken dayak yiyen arkadaşına takıldım ben. Dalga gecirtmiyorlar dediğin insanlar, jesus karikatürü de çizdi, south park'ta ot da içirdi, neler neler yapıldı. Ama rage'e girenler birtek asiri dinciler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Suark said: Yok abi basmıyor sizin kafa. Allah yok demek, müslüman bir toplum içerisinde bulunan insanlara saldırıdır. Ama gider ateist cumhuriyetinde bunu dersen, saldırı olmaz. Sence yok ama bence var diyip "saldırı"yı bertaraf etmek ne kadar zor olabilir ki ? Bu kadar kolay bir yolu izleyemeyecek kadar duygularına hakim olamayan, bu nedenle hayvan'a daha yakın olan insanların çoğunluğu oluşturduğu bir toplumda, hayvan olmaktan ve hayvanlığıyla başkalarına zarar verenlerden tiksinen birine ne kadar laf anlatsan da, o kişi bu hissettiğini bir şekilde açığa çıkaracaktır, çıkarmasına da kimse engel olamaz çünkü kimseye bir zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Suark said: Yok abi basmıyor sizin kafa. Allah yok demek, müslüman bir toplum içerisinde bulunan insanlara saldırıdır. Ama gider ateist cumhuriyetinde bunu dersen, saldırı olmaz. allahın var olduğuna yada kuranda yazanlara inanmıyorum dediğimde saldırmışmı oluyorum ben sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bütün müslüman alemine saldırmış oluyorsun, normlar var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Loxias said: saldırı a. Kötülük yapmak, yıpratmak amacıyla, bir kimseye karşı doğrudan doğruya silahlı veya silahsız bir eylemde bulunma, hücum, taarruz, tecavüz ehe tdk? nileppezdel said: Ya anlamadığınız nokta şu, tabii ki ideal olanı savunacağız. Ortada Müslüman'ların bunu hakaret kabul ettiği gerçeği var eyvallah. Ama bunun Allah var demekten hiçbir farkı olmadığı gerçeği de var. Normların arkasına sığınıp bu iğrençliği haklı göstermeye çalışmayın. Ateistler Müslümanlar kadar rage olsaydı, sözleri itibariyle günde beş vakit ezanlarla tüm yurtta bizim inancımıza hakaret ediliyor diye ağlıyor olurduk Sana göre iğrençlik, bana göre kendini savunma.Ateistler %90 olsalardı emin ol müslümanlar kadar rage olurlardı, onlarda insan sonuçta. Ayrıca ateizm bir inanç değil ya hu ( en azından bunu savunuodu patidekiler ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Aslında bakarsan saldırı. O aç kalınan ayların hesabını kim verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bittus said: Bir de sakadan İstavroz çıkarırken dayak yiyen arkadaşına takıldım ben. Dalga gecirtmiyorlar dediğin insanlar, jesus karikatürü de çizdi, south park'ta ot da içirdi, neler neler yapıldı. Ama rage'e girenler birtek asiri dinciler oldu. abi fatih gibi bir mekanda allah yok dersen burda da kırarlar ağzını. taksimde yada ne bileyim gavur izmirde o kadar bişey yapmazlar ama mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Aluriel said: Suark said: Yok abi basmıyor sizin kafa. Allah yok demek, müslüman bir toplum içerisinde bulunan insanlara saldırıdır. Ama gider ateist cumhuriyetinde bunu dersen, saldırı olmaz. allahın var olduğuna yada kuranda yazanlara inanmıyorum dediğimde saldırmışmı oluyorum ben sana ? burda dersen hayır. Hatta bu şekilde söylersen, hoşuma bile gider. Söylediğin yer ve söyleyiş biçimin çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Suark said: Loxias said: saldırı a. Kötülük yapmak, yıpratmak amacıyla, bir kimseye karşı doğrudan doğruya silahlı veya silahsız bir eylemde bulunma, hücum, taarruz, tecavüz ehe tdk? nileppezdel said: Ya anlamadığınız nokta şu, tabii ki ideal olanı savunacağız. Ortada Müslüman'ların bunu hakaret kabul ettiği gerçeği var eyvallah. Ama bunun Allah var demekten hiçbir farkı olmadığı gerçeği de var. Normların arkasına sığınıp bu iğrençliği haklı göstermeye çalışmayın. Ateistler Müslümanlar kadar rage olsaydı, sözleri itibariyle günde beş vakit ezanlarla tüm yurtta bizim inancımıza hakaret ediliyor diye ağlıyor olurduk Sana göre iğrençlik, bana göre kendini savunma.Ateistler %90 olsalardı emin ol müslümanlar kadar rage olurlardı, onlarda insan sonuçta. Ayrıca ateizm bir inanç değil ya hu ( en azından bunu savunuodu patidekiler ). teyzemin bıyığı olsa dayım olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar