Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA | Beşiktaş - Dinamo Kiev | 17 Şub - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Erhan güven niye hala bu takımda ben anlamadım, yani sağ bek rıdvan vardı onu istemedi erhan güveni istiyor. Adam takım soytarısı felan herhalde, ayrılamıyorlar bir türlü.

Antalyasporda çoğu maçta yedek kulubesınde otururdu bu herif ki uefa maçında oynatılmaya çalışıyor ilginç.
Fener maçınıda kaybederse hatta kazanamazsa diyim sanırım schuster kovulur yada kendi istifasını verir bu seçeneği pek düsünmüyorum gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

1-0 bıraktım 4-1 yenilmiş uZAAAAAAAAAy takımı :)

Geçen seneki gs dediğimde kızmıştınız bir sürü laf ettiniz.Ben hakverdim ama sizi yanlış anlamışım siz geçen senenin galatasarayından bayaa bi kötüsünüz.Haksız çıkardınız yine :)

Umarım taraftar ve yönetim bu güzel gördüğünüz bir türlü gerçekleşmeyen rüyadan uyanmışsınızdır.Hala sanıyo musunuz takımınızın iyi olduğunu falan? Takımınız bayaa kötü bi futbol oynuyo umarım anlamışsınızdır hangimizde at gözlüğü olduğunu :)

Bi arkadaş her golden sonra önüne düştü şansta yardım etti falan demişte, zaten her top sizin önünüze düşse şans size yardım etmiş olurdu nasıl mantık bu ya ahahaha

Dünya takımıydı dünya takip ediyodu bu nedenle ne derlerdi bjk için i.üzülmez gönderilmeseydi ayıplarlardı valla.O nedenle dünyanın takip ettiği beşiktaş öyleyse yine dünyaya rezil oldu :)

Neyse arkadaşlar siz şimdi sinirlisinizdir germeyim.Güzel futbol oynamışsınızdır ama şans işte o kadar pas yap q7 falan çılgın çalımlar atsın gel gelelim 4-1 yenil kısmet...

Rövanşı var daha bunun soğuk falan derken belki elersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Disappear said:

bence schuster'e biraz daha zaman verilmeli. biz zico'yu elestirdik elestirdik kovduk ne oldu? aragones geldi. schuster bu kadroya bir iki yerli adam daha alinirsa bir seyler oturtur gibi geliyo.
kusura bakma da Ernst'i çıkarıp Erhan Güven'i oyuna alan hoca hoca değildir...

kesinlikle, hatta ernst'i resmen kusturduler. buyuk salaklik bence ama ayni seyleri biz zico zamaninda diyoduk. zico zamaninda yaptigi degisikliklere, bazen hic degisiklik yapmamasina cildiriyoduk ama sonucta biraz daha zaman taninabilirdi. schuster'in yaptigi bazi seyleri gercekten akil ermiyo. ne yapmaya calisiyo deniliyo ama schuster'in yollanmasi bence cok daha kotu olur. hele bu kadar yildizi schuster sayesinde getirmisseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

LucifeL said:

Disappear said:

bence schuster'e biraz daha zaman verilmeli. biz zico'yu elestirdik elestirdik kovduk ne oldu? aragones geldi. schuster bu kadroya bir iki yerli adam daha alinirsa bir seyler oturtur gibi geliyo.

kesinlikle, hatta ernst'i resmen kusturduler. buyuk salaklik bence ama ayni seyleri biz zico zamaninda diyoduk. zico zamaninda yaptigi degisikliklere, bazen hic degisiklik yapmamasina cildiriyoduk ama sonucta biraz daha zaman taninabilirdi. schuster'in yaptigi bazi seyleri gercekten akil ermiyo. ne yapmaya calisiyo deniliyo ama schuster'in yollanmasi bence cok daha kotu olur. hele bu kadar yildizi schuster sayesinde getirmisseniz.

Zico ile kıyaslamayın bence, Zico size şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı, adamı gene de yolladınız ama Shuster'in öyle bir kredisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye kupasından elendiği an gg şuster, hocamıza güveniyoruz diye de aragaz verirler takım iyice gebermesin diye, sezon sonunda tüpçü başka türlü nasıl kıvırcak ki.

Konuyla ilgili başka bir örnek için bakınız:
Adnan Polat'ın Ntv'de canlı yayında Rijkaard sezonsonuna kadar gs'de dedikten bir hafta sonra rijkaardın kovulması.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

LucifeL said:

Disappear said:

Bende bir Fenerbahçe taraftarı olarak Zico'yu severdim insan olarak süper adam ama Allah onu futbolcu olsun diye yaratmış Schuster gibi.Zico iyi bir hoca değil ama ''Baba''bir adamdı o zaman ki hava ve tüm takımın extra performansı idi bizi ŞL'de çeyrek final oynatan şey.

ŞL'de İnter,Sevilla ve Chelsea gibi takımları iyi oynayarak yenen Fener ligde şampiyon olmadı işte iyi hoca burada fark yaratıyor.

Beşiktaşlılar artık gerçeği bu akşam gördü o transferin yarattığı suni hava da gitti ve gerçek ortada Beşiktaş'ın Rijkaar'dı Schuster.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Hilbert ve quaresma'nin emeklerine yazik yemin ediyorum ya..

Hakan abv...

Oyuncu tercihlerinde ilk kez sacmaladi schuster.. 1 macta da schster gitsn demek komik ( mactan sonra schuster istifa diye bagiran kendini besiktasli sanip o stada giren insanlara gelsin bu)

Quaresma en sonunda sizin oynucagnz oyuna diyip basti tekmeyi.. ne hakeme ne kendi oyununa.. Ayni formayi giyen ruhsuzlaraydi tepkisi. cikarkende alkislandi zaten...

yazik yani su takım hakan,nobre,erhan(yemin ederm hali sahaya cagirmam :D ) gibi yetenek özürlüler yüzünden trolleniyor acık acık

+1

ayrıca maci halamlarda izlemek zorunda kaldigim icin rahat rahat sovemedim izin verirseniz burdan saydırcam forum kurallari cercevesinde ilk sırada tabiki td var ulan angut nobre orta sahada oynayabilir mi hadi ligde belki oynatırsın da boyle onemli bir macta kendi sahanda avantajli bir skor elde etmen lazimken nedir bu anlamsiz israr onu cok merak ediyorum aynı sey ernst ve bobo icinde gecerli bobo hızlı bir adam degil mac boyunca bir suru top heba oldu onune atilan toplara yetisemedigi icin adamı sol aciga vermissin tek forvet oynat ortada oynasın gelelim ernst e zaten yerini begenmedigi isteksizliginden belliydi ki ben hicbir macta boyle gormedim ernsti belli ki morali bozuktu nedeni bu muydu bilmiyorum ama iyi olmadi tabi bizim icin sonra yabanci sinirlamasi yok bisey yok sadece simao oynayamıyordu bu mac yanılmıyorsam nobre sıgırı ile baslamanin geregi bastan koysana necipi aurelionun yerine de almeidayi bobo ile nasil oynuyorlar gorelim necip onur bunlar besiktasin gelecegi oynat ki adamlar deneyim kazansin besiktas hicbir zaman yıldızlarıyla unlenmis onlarin oyunuyla mac kazanan bir takım olmamistir besiktas altyapisindan yetistirdigi oyunuyla hırsıyla ve beyefendiligiyle ornek futbolculariyla ozdeslesmis bir kluptur benim gozumde -sahada hırsli bir karejma bir de hilbert goze carpti onlar haricinde takım resmen sahada yoktu-ama maalesef bunu anlayamamis bir yonetim ve td var su anda takımın basinda
Sosyal ağlarda paylaş

Jaxx said:

Türkiye kupasından elendiği an gg şuster, hocamıza güveniyoruz diye de aragaz verirler takım iyice gebermesin diye, sezon sonunda tüpçü başka türlü nasıl kıvırcak ki.

Konuyla ilgili başka bir örnek için bakınız:
Adnan Polat'ın Ntv'de canlı yayında Rijkaard sezonsonuna kadar gs'de dedikten bir hafta sonra rijkaardın kovulması.

işte ondan korkuyorum,

iş schuster'e bırakılınca hücumda kaliteli bir takım olduk, en azından göze hoş gelen bir futbol oluyor ileri de, beşiktaş'ın en büyük sorunu defans,

hani seneye takviye falan diyoruz, %80 seneye kadar bekleyeceğiz çünkü schuster'in gönderilmesi, bu kadronun psikolojik olarak tamamen bitmesi demek. Sen onu gönderirsen seneye elinde Quaresma'da kalmaz, Simao'da kalmaz. Kalırsa da ölü gibi dolanırlar,

Ha takviyeyi koyarsın, yine her istediğini yaparsın ama başarı gelmezse o zaman yollanır.

Gerçi Schuster'in tavırları çok sinir etmeye başladı beni de, hani Ersnt gibi adamı küstürdün bariz bir şekilde anladık ama Bobo da bariz bir şekilde tavır almış.

Yeni transferler ve taraftarın onlara gösterdiği aşırı sevgi, eski veteranlarımızı ve ilk yarı takımın en başarılı adamlarını bariz bir şekilde üzdü, küstürdü.

Deli İbo'dan başladık kaybetmeye, Toraman olaydan sonra bir süre kendine gelmez. Ersan'ın sakatlığı vs. derken Ernst ve Bobo'da küstü, adamların suratlarından belliydi. Üst üste 4. mağlubiyet gelince de iyice koptu sinirler ...

Hani bir şekilde artık bir yerlerden takıma müdahale edilmeli, yoksa Beşiktaş çok kötü bir yola gidiyor.

Quaresma'sız, Guti'siz Porto karşısında 2 maçta da harika oynamıştı, 3 yediği maçta bile ikinci yarı oynadığı maçların toplamından kat kat daha iyi oynamıştı Beşiktaş,

O düzene geri dönülmeli, o takım olsa şu Kiev'i de rahat yenerdik, bu kadar puanda kaybetmezdik.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

türkiyenin en iyi kadrosu biraz iddialı olmadı mı? iyi 3-5 adam var bjk'de ama takım olarak vasat bir kadro.

Mevkii olarak tek tek baktığında Türkiye'nin en iyi kadrosu evet, lakin takım olarak baz aldığında şuan bunu diyemezsin.

Hani M.City gibi, her mevkii de ciddi ciddi belki de ligin en iyi adamları, adamlarından var lakin takım olarak hiçbir zaman bütün olamıyorlar.

Beşiktaş'ta bir bütün olamadı. Yoksa tek tek baktığında bir tek stoperde ve sağ bekte Türkiye'nin en iyileri Fener'dedir benim gözümde, gerisi Beşiktaş'ındır.

Gerçi sol bekte İbo'dan sonra tartışılır, o da Türkiye'de iyi stoper yok diye adsf
Sosyal ağlarda paylaş

Toramani uzulmez olayindan kesti schuster.

hirsindan adam tekmeleyip kirmizi goren adami savunanlar var saka gibi. macin basindan beri adam pis pis basmaya calisti baldirlara. tam apaci.

Bu arada sotede yatan diger takimli arkadaslarda cok guzel firlamislar ortaya. Hadi iyisiniz, gun dogdu eglenmeniz icin

Cok umutluydum herseyden ama sagolsunlar bunu da batirdilar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...