Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Allaince v NC cap savasi

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

bu aksam gerceklesem cap savasinda (lag festinde) Nc 7+ titan kaybetti. oyuncularin buyuk cogunlugu loadliyamadigi icin savasa bile giremedi (bende dahil).

Imperian 3. titaninida kaybetti (corp titani), crash olduktan sonra desync olduktan sonra servera relog olamayip jump out yapamasi sebebi ile yattara oldu. bu savasta simdilik hirr 2 titan verdi 2 side corp titaniydi.

sonuc/ ve yorumlar

NC Low secde cap fight yapmamayi ogrenmeli. Yasanan lag degil bambaska birsey, serverla iletisim tamamen kopuyor ve karakterler oynanamaz hale geliyor, CCP nin bu sorunu gideremecegi artik kesin bir gercek.

nazarim degdi. bu arada Vid related, enjoy:

Sosyal ağlarda paylaş

cnpp said:

senin aeonda bişey yok de mi baltaci

iihhhh tek parca olarak geri donduk tribute aksam =)) sadece 17 adet FB'um gitti ki onu da zaten corp replace ediyor :P

iki satır da ben yazmak istiyorum hatta isteyen tercüme edip ccp'ye de gönderebilir =)

Be aq CCP si farma ciftliğe bu kadar yatırım yapcağına Noctisle - Orca ile - Sansha ile uğraşacağına az da PVP'ye ve PVP'cilere yatırım yapsan, şu lagı düzeltsen de bizde adam gibi savaşsak , patlasak veya patlatsak ..

FB'lara attack komutu veriyorsun 10 dk'da tek cycle vuruyor,gunlar cycle olmuuyor,neutlemeye çalışıyorsun modul aktive olmuyor, warp dis-scram koycan modül aktif olmuyor..

Şimdi soruyorum bu kadar zor mu otomatik bir node ayarlayıcısı koymak ve savaşın olduğu yere otomatik destek verip, orda insanların eğlenmesini sağlamak ve oyunu daha eğlenceli bi hale getirmek ...

Neyse daha fazla yazarsam sövmeye başlıcam onun için kısa kesim :D

o7
Sosyal ağlarda paylaş

Balta iyi zarar gelmeden kurtarmışsın paçayı. Malum senin SC de oralarda ahenkle takılıyormuş. Loss mailini görseydim üzülürdüm cidden..

Lag konusunu ne yazıkki çözemedi şu adamlar bu saatten sonrada zor çözülür gibi aynen dediğin gibi farma plexe pve ye çoşkuyu verdikçe veriyorlar.. PVP cileri düşünen ise ne yazıkki olmuyor..

Savaşın çıkış sebebi nedir bu arada ? low sec moon kapışmasımı oldu ? bait fishing tarzı bir olay mı ?

Ruslardan her zaman çekinmişimdir. Sergilemedikleri inanılmaz bir potansiyelleri var.. hele o yamyam White Noise yok mu..

bu arada yeni bir rekor kırıldı sanırım.. bir savaşta en çok Titan kaybedilmesi türünden.. 8 Tane gözüken NC titan loss u var..
Sosyal ağlarda paylaş

9 titan kaybedilmiş sanırım 2 tanede ruslar kaybetmiş

savaşın çıkma sebebi bildigim kadarı ile geminatein giriş taraflarında bulunan rebellion alliance in liderlerinden birinin alliancei dağıtması sonucu rusların geminateyi yeniden işgal etmeye çalışması. tabi bu sefer nc 2 tarafta savaşmadığı için rusların işi birazcık zor
Sosyal ağlarda paylaş

LordElminster said:

Balta iyi zarar gelmeden kurtarmışsın paçayı. Malum senin SC de oralarda ahenkle takılıyormuş. Loss mailini görseydim üzülürdüm cidden..

Lag konusunu ne yazıkki çözemedi şu adamlar bu saatten sonrada zor çözülür gibi aynen dediğin gibi farma plexe pve ye çoşkuyu verdikçe veriyorlar.. PVP cileri düşünen ise ne yazıkki olmuyor..

Savaşın çıkış sebebi nedir bu arada ? low sec moon kapışmasımı oldu ? bait fishing tarzı bir olay mı ?

Ruslardan her zaman çekinmişimdir. Sergilemedikleri inanılmaz bir potansiyelleri var.. hele o yamyam White Noise yok mu..

bu arada yeni bir rekor kırıldı sanırım.. bir savaşta en çok Titan kaybedilmesi türünden.. 8 Tane gözüken NC titan loss u var..

Valla sakin sakin oturuyor dizi seyrediyordum TV'de bi alarm geldi dediler Capital op acil, hemen Aeonumuzu ve Nyx'imizi hazırladık bizim ali ile dedik yallah ..
Sıkılmışdık ki imperian ''Get Ready'' dedi atladık bi bakdık Uemondayız ..
Rusların dredlerine girdik ilk once, sonra diger cynoya warpladık ve orda bir - iki dread bir de nyx patlattık.. Tam herşey bitti eve dönüyoruz derken Raiden atladı üzerimize ( IT den ayrılan Finfleet ve X13'ün kurduğu alliance ) sonra kaçan ruslar geri gelmeye başladı ve ortalık tozduman oldu ..
Fakat dediğim gibi o kadar kötü bir lag vardı ki oyunda dronlar 8dk da anca cevap veriyordu komuta ...
Netice itibari ile güzel bi savaşı CCP malı yüzünden yaşayamadan bitirmek zorunda kaldık..Fc jump out komutu verdi tam 15 dk cynoya jumplamak için kasdım ama nafile kudurmak üzere iken log-off - in ile hayata geri döndük ve Jump out yapabildik ..

Ha bu arada içimde en ufak bir tereddüt veya korku yokdu SC'imi kaybedeceğim diye =)))

Bu arada sanırım 6 titan olması lazım ama emin değilim =)
Saygılar bizden o7
Sosyal ağlarda paylaş

Savaş tamamen NCnin salaklığı. Başından beri savaşta vardım. NCnin salaklığı olma durumu low sece Titan blobuyla saldırması, düşmanlarda da SC blobu vardı. DD çalışmayan yere bu kadar titanı kim çağırdı onu araştırmak lazım.

Bir savaşta 8 titan patlama rekoru kırıldı. Her rekorda bir imzamız var allah kahretsin:D
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Bir anda en çok titan kaybeden alliance rekoru hala sizde ama ben sizi bu konuda da geçeceğimize inanıyorum zamanla :D

post yapmış olmak için post yapmanın bir anlamı yok... sizde alliance gibi bir şey olmadığı ve koalisyon olarak değerlendirildiğiniz için kayıplarıda kabullenmesini öğrenmelisin artık... yok alliancemiş yok en çok moon u olan sistemde patlamışsınız. yok en az renkli planetlerin oldugu sistemde patladınız vb :) nedenlerin bahanelerin arkasına sığınıp avunmanında bir anlamı yok...

şimdilik 10 Titan kaybı verilmiş mi ? verilmiş.. bir savaşta en çok titan kaybedilmiş mi ? kaybedilmiş.. sonuç ortada.. Kolay Gelsin..
Sosyal ağlarda paylaş

LordElminster said:

post yapmış olmak için post yapmanın bir anlamı yok... sizde alliance gibi bir şey olmadığı ve koalisyon olarak değerlendirildiğiniz için kayıplarıda kabullenmesini öğrenmelisin artık... yok alliancemiş yok en çok moon u olan sistemde patlamışsınız. yok en az renkli planetlerin oldugu sistemde patladınız vb :) nedenlerin bahanelerin arkasına sığınıp avunmanında bir anlamı yok...

şimdilik 10 Titan kaybı verilmiş mi ? verilmiş.. bir savaşta en çok titan kaybedilmiş mi ? kaybedilmiş.. sonuç ortada.. Kolay Gelsin..

Alla alla ben bir savasta bu kadar titan kaybetmedik mi dedim. Ben her zaman kayıpları kabullenmeyi bilmişimdir. O yuzden "o titanlar çoktan geri verildi bile" triplerine girmiyorum:D hatta sen kırmızı balondan kurtulmak için biraz post kasıosun gibi geldi bana :D

Dediğim şeyde yanlış bir şey yok ki. Neden bu kadar takıyosun bir anda en çok titan kaybeden alliancesınız diye anlamadım. Bu kadar üzülme.

Fact 1: Bir anda en çok titan kaybeden alliance PL.
Fact 2: Bir anda en çok titan kaybeden Koalisyon NC.

Bak ben zaferlerimizide yenlgiliremizide tüm gerçekliğiyle söylemekten çekinmiorm. Sanada olmuş olayları bu şekilde kabullenmeni öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

bu arada, gordugum en saglam titan fitlerinden biri. fitle bir titan daha alinir rahat.

MANLY TEARS

Rahmetli ilk hirr titaniydi korenin soledigine ve benim bildigime gore bu yuzde fiting bu kadar abarti

Ps: thon's invullardan birini biz satmistik ey gidi cok iyi bi tem demistim koren e oda evet kill mailde iyi gozukecek demisti :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...