Sannin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sadece şunu söyleyim.Akşam işten gelince oynayacam diye heves edenelr direk avuçlarını yalasınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Dün hararetle waytfol da kalmayı savundum.karakterimi güzelce kastım craftını vesaire yaptım. Ancak oglenin 12 sinde bile 850 kişi sırayı görüyorsak, akşam işten gelince oynamanın hayal olduğunu düşünüyorum.850 kişi için 6 saat veriyor. Biliyorum karar alındı.ama tekrar server değişikliğini düşünsekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bu hep böyle mi devam edecek?? tükürürüm böle işe:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sagespire çok güzel, baldan tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Birde bu whitefallun özelliği ne onu anlamadım millet whitefall diyo başka bişi demiyo bir tek whitefalla girmiyo dışarda 20 dakika işim vardı çıkmak zorunda kaldım bekle babam şimdi 5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şekeri çukulatası bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 *ok var..o yüzden güzel bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 acele yok dün 1 bugün 2 hemen kızıp server değiştirmemek gerek bence. 3 güne kalmaz kuru kalabalık dağılır diğer serverlara biz de guzel guzel oynarız oyunumuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kurukalabalık tan kastın oyunu preorder eden insanlar mı ? dağılacaklarını hiç sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ister istemez zh de patinin guardian ayağı oldu official olmasa da. aynı serverde kapışıp sonra forumda dalgaya almanın tadı ayrı olurdu. keşke 2 guild de aynı serverı seçseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Pati guild i tektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 *incoming kıskandırma postu* oyunum crash yedi, şu an saat 6.19 pm, sıra beklemeden girdim servera. sagespire pwnz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 beyler Zerg Hostile Imperum serverına geçmiştir. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bugün itibari ile king breach'de farma alınmıştır. Sannin videoyu bekliyoruz tekrar, tekrar güleceğiz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 5 men değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 evet 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 farm falan deyince raid ins. sandım, şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 tüm contenti sirayla farma almaya çalışıyoruz sırada Runic Descent ve Lantern Hook var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ha yok onu anladım, eskiden beri bildiğimiz şekilde "farm", böyle end game zor raid ins. ler için kullanılırdı, siz farklı kullanıyormuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 evet biz farklı kullanıyoruz guildin hangi instanceları yapabildiği anlaşılsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ama ne çinli çıktı memberlar ben de şaşırdım guildin yarısı 30-40 arasında peh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 her gece 05 de bile 25 online var ona şaşıyorum bende :) Runic Descent 'de bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sizi gidi power pleyciler sizi, sizi gidi çinliler sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Hizli kosan atin b.ku seyrek dusermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 zenginin parasıda fakirin çenesini yorarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar