Sannin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yuh be.. Black Company de whitefall da.. Kortez WTF ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hauhha grd mi defiant mı? PUSH PUSH diye dolanır artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ahahahaha =) Guardian abi...artık Freemarch ı trenleriz yine push push diye... offf hiç güleceğim yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 beni soğutsa soğutsa ancak o herif soğutur bu oyundan... ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 oha harbi mi :) süpermiş hemen bir kortezlover çekeyim hatırlar belki beni B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ooh ohh vent cümbüş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 of abi herkes de başlıyor bu oyuna.Oyunu almamak için zor tutuyorum kendimi valla:DBu bölümü kapatma falan yok mu görmiyim bari sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Biri bana özelden vent member şifresi atabilirmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 beyler hangi serverdasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 whitefall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Whitefall çok kalabalıkmış diye Sagespire'da açmış bizimkiler, düşünmez misiniz sagespire'a geçmeye? serverlar ayrı kalmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 malesef o konuda vent üzerinde de konuştuk aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 whitefallmu sagespiremi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sagespire ağır basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şimdi ben whitefall denemedim, dışarıdaydım. ama bizimkiler denemiş ve 5000 kişi sıra vermiş. az evvel ilk defa girdim oyuna 40 kişi vardı sırada, oyundan çıkıp girmem gerekti, bu sefer sıra bekletmeden soktu direk. hani buradan anladığım kadarıyla whitefalla bi yığılma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 whitefall candir ya butun unlu guildler orda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 zergler napıyo şimdi waytfoldamısınız hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ünlülerin arasında kendini göstermek zordur, daha sakin bi yere (sagespire:>) gidip orada kendini göstermek varken çk çk çk... birbirmize yapacağımız gankleri düşünün, yutubluk videoları düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Revenant said: whitefallmu sagespiremi? poopla said: sagespire ağır basıyor bilmiyoum bunlaru guild'in hangi yetkisi altında söylüyüp insanları yanıltıyorsunuz veya üyemisiniz onuda bilmiyorum ama Zerg Whitefall'da ve orada devam edecek. Bizim tarafımızda bir server değişikliği söz konusu değidlir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 TM 1. sayfadaki postu degistirmeniz gerekebilir Sagespire diyor kafa karisikligi olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 o beta için açıklanmıştı guild sitemizde resmi oynayacağımız serverı açıkladık fakat bu hatırlatma içinde teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Sabahın 9 buçuğu 7 dk sıra var :D sanırım insanlar sabahladılar o yüzden hala dolu server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 saat 12:45 cuma ya diye çıktım.geldim sıraya girdim 867 sıra..6 saat diyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Neyse abiler biz onden gider Dungeon, Leveling, Class rehberleri hazirlariz sizlere. Sizde okuya okuya arkadan gelirsiniz. (Sinir yapmayin, tum boss'lari ilk siz keseceksiniz simdiden biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar