KingV Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 neden guardians? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben fazla online olamıyorum şu aralar nasıl olsa char. silinecek diye fazla takılmakta istemiyorum açıkçası :) headstart ile tekrar aranızda olacam.Süper bir guild herşeyiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 head startta herşey silinecek mi?? oo ne anlamı kaldı o zaman :P mmolara hep sonradan katıldığımdan bilgim çok yok :D yadırgamayın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 tabiki silinecek.silinmezse bir anlamı olmaz aslında suan xp boost var oyunda :) o zaman herkes kasar deli gibi oyun release olduğunda oyunu yiyip yutanlar olur şu durumda hiç bir anlamı kalmaz oyunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ah jaruzam..gitme guardian ellere..bilirsin temiz mmo oynarım..bırakma beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Head Start'da farma bağlayacağımızı vaad ettiğimiz/duyurduğumuz Iron Tombs, Deepstrike Mines, Realm of the Fae, Darkening Deeps ve Foul Cascade'yi Beta7'de progress olmaktan çıkartıp farma almayı başardıkları ve yüzümüzü kara çıkartmadıkları için tüm Beta7 Zerg Hostile üyelerine, yöneticilerine(kendimede :p) teşekkür ederim. Şimdilik Zerg Hostile'den haberler bu kadar. Beta'nın son günü daha detaylı bir neler yaptık, neleri yapamadık bilgisi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 imremdim size şimdi :) başarılar dilerim. Artık australia'dan döndüğümde katılırım aranıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Head start ta yaptıklarınız tabii ki silinmiyor, yanlış bilgi verilmiş önceki sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 farklı guildlere dağılsak bile aynı tarafta olsak hoş olurdu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Açıkki orada ''headstartta silinecek '' denilen şey,insanların betada yaptıkları/ettikleri silinecek demek.Yanlış bir bilgi göremedim ben. Tabiki farklı guildlerde dahi olsak omuz mesafesinde olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 " V " güzel oldu güzel. yeni arkadasların yanında wardan eski arkadaslarlada bir araya geldik hos bi ortam oldu:) gerisini karsımızda olacaklar düsünsün mueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 canım arkadaşlarım ben sizi bırakırmıyım hiç ?? =) (eski ekibi görünce 360 dönen düzenbaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 oooo hadi bakalım :D gel tabi ya sana en güzelinden dwarf hatun açacam (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ne açıyon Jaru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi cleric açacam tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ya dostlar bi yol çare bulun beni hartırlarmısınız hala bilmiyorum ama ben hepinizi hatırlıyorum warhammerdan , şurda hepberaber aynı guildte olalım istiyorum .. Asgard Sardius mina bi konuşun bişey yapın dağıtırım ulen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Dostum; ben,sardi,trat hepimiz bu guildde olacaz zaten.Zerg Hostile'da türk guildi ve guild üyeleri gerçekten çok iyi,saygılı,sabırlı insanlar.Warfrontlarda grup kuruldumu domine ediyoruz herkes görevini çok iyi yapıyor uyumlu ve tecrübeli bir guild.Yani sende katılabilirsin şartlar uyarsa hep beraber oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bende sizleyim pvp+pve ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sannin said: canım arkadaşlarım ben sizi bırakırmıyım hiç ?? =) (eski ekibi görünce 360 dönen düzenbaz) utanma, utanma rahat ol dönebilirsin kimse kızmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 e o zaman hayırlı olsun diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Jaruza said: Dostum; ben,sardi,trat hepimiz bu guildde olacaz zaten.Zerg Hostile'da türk guildi ve guild üyeleri gerçekten çok iyi,saygılı,sabırlı insanlar.Warfrontlarda grup kuruldumu domine ediyoruz herkes görevini çok iyi yapıyor uyumlu ve tecrübeli bir guild.Yani sende katılabilirsin şartlar uyarsa hep beraber oynarız. Biliyorum dostum da ben hepberaber derken sadece kendimi kastetmiyordum .. forumdaki herkesden bahsediyorum .. büyük çaplı online süreleri yüksek güzel şeyler başarıp isim yapıcak bi Türk guildinde .. siz başaramazsınız demiyorum ama az kişiyle olmuyor bu işler .. şu ana kadar sanırım 3 türk guildi açılıcak bu 3 guildi bi çatı altında toplayabilsek daha iyi olmazmı yada banamı öyle geliyor bilemiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Zerg Hostile a başvuramıyorum.Üyelik önceden açıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Zerg Hostile Toplantı Vent sayısını unutup arttırmadığımız için 7 kişi dışarıda şuan giremiyor. Sannis; hemen bunu kontrol edip düzelteceğiz. Bilgilendirmen için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 evet arkadaşlar, sitenin application modülünde bir sıkıntı var galiba. Birde Vent dolu =) hele bir girelim oynamaya başlayalım ilk donate benden ventrilloya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sardius tayfası yetmezmiş gibi beerdush tamı sizde bak ya .. dreayı kandırmam lazım hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar